Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Pozdrav svima!
Koji Philz da uzmem za vraćanje sa AOSP na 5.9?
Hvala unapred!

^Koristi edit...

Uspeo sam preko odina da vratim IMEI i serijski broj.

Da li moze da se flesuje Gustavo_s kernel na AOSP Neat-u???
Ovaj kernel je sjajan, telefon se uopste ne greje, screen time preko 3h i takt je povecan na 1.4Ghz. Antutu skor oko 12600. Verujte mi sa ovim kernelom telefon nikad nije bio ovako brzi :)

Na xda pise samo za Cm11 i Omni i SlimKat i CM10.2.

Zato pitam jer mi telefon prosto leti sa ovim kernelom na CM10.2.1 stabilnoj verziji, pa bih hteo da probam na ovom 4.4.2 Romu, da vidim kako radi. :)

Poslednja izmena:
Hvala Sale, još jednom!
Isprobao sam AOSP. Radi kao munja i lepši je nego što sam mislio.
Ali zbog kamere sam se ipak vratio na 5.9. A i nekako mi više leži...

Evo otvorio sam ovu kampanju za s5 pa ako je neko u mogucnosti i moze da pomogne bio bih veoma zahvalan. Uradicu samo copy paste

My fellow Neat ROM friends and family,

To continue the same high level of development and super fast updates that you are all used to, I want to now bring Neat ROM to the newly released Samsung Galaxy S5 (SM-G900) but I need some help in doing so.

So please help me and support my pledgie https://pledgie.com/campaigns/24832 for Samsung Galaxy S5, or with a donation towards a good cause and I will greatly appreciate it

E da si pokrenuo za S4...:D

Kad uplatis, odmah ce da dodje :p

Sta se pravis blesav? :d:D

Man te coveka, citajte predhodne postove pa ce te da znate kad se i uopste pravi update i zbog cega... ,)

zna li ko , zasto na neat romu ne radi live wallpaper konkretno kad skinem app aquarium on izadje iz app odma

Leleee ako je vec zastarela znaci stize 6.0 Ooooo :D

ja se primio na ovo gore...

5.9 mi srce bateriju,posle 2 dana vratio sam 5.7...i na 5.9 cini mi se da nije radila baterijska kada se pritisne 2x home a na to sam se bas navikao,dodje mi kao standardna "oprema" za mobilni ali stvarno :)

na 5.8 ne radi lampa a 5.9 nisam koristio zbog baterije...sve sam pomesao...cika presao tridesetu ne zamerite :D

Svaka cast na trudu,samo napred!

Da li mislis na lampu kada pritisnes home dugme i zadrzis?
Ta lampa radi samo kod odredjenih kernela, nema veze sa ROM-om.

meni na philzu i 5.9 radi, a evo i sad na 6.0, tako da nemam pojma sto njemu nije radilo

Uh, davno to bese, znam da na nekom nije radilo, stvarno se ne secam.

Poslednja izmena:
Srećan Uskrs svima i lepo prevedite praznik (da svi batalimo telefone na jedan dan)! ;-) Uživajte!

Nazad
Vrh Dno