Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

nije isti kernel ali mozes sam da prepakujes, jel? samo otvoris zip i ubacis novi boot.img

1. ako mi kazes gde da ga turim ja cu uraditi :p. Osim na homescreen

Kernel sam prepakovao. Ko bi rekao da je tako prosto... :D A sto se tice ove prve stavke, steta sto su napravili tako... Da je ovo sa leve strane zatamnjeno (barem za nijansu svetlije od ovog desno, pa i da se ubaci ono za ClearAll, kao sto je bilo u prethodnom romu). :) Al' ga komplikuju umesto jednog klika, sada moram da vezbam pinch... :)
Screenshot_2014-03-17-22-39-18.png

Leleee ako je vec zastarela znaci stize 6.0 Ooooo :D

Nema bugova ali baterija extremno kratko traje. Ne znam jel ja negde grešim il je jednostavno tako..

ne bih baš rekao da extremno. ustvari, meni bar, otprilike isto.
nemam sada neka tačna merenja da bih mogao da se raspravljam ali dugo ga već koristim i punim bat istim ritmom kao i ranije.
nema bagova.

Sad sam se vratio na Aromu i vidim veliko poboljšanje što se tiče baterije. Na AOSP bukvalno gledam kako mi curi baterija. 1% za 1 min bukvalno gledanja u ekrana..

Meni sa AOSP je baterija trajala odlicno izguram i po 3 dana al *** nije isti kao Aroma koja ima fabricke aplikacije na koje sam naviko i koje mi vise zavrsavaju poso, naravano postoje rezna aplikacije koju istu svrhu mogu da mi zavrse al mrzi me da se bakcem i da trazim :)

nikada nisam prebacio više od jednog dana sa s2 bez obzira koji rom imao

Poslednja izmena:
da, ustvari, ni sa jednim sfonom koji sam do sada imao nisam to uspeo

Ja sam nekad tri puta punio S2 na dan, vecinom sam dopunjavao, ali generalno slaba baterija za mene.

Kasnije kad uzmes G2, G Flex, Note 3... Opusteno 2 dana.

Meni je sa AOSP guro 3 dana moz da prica ko sta oce ja kazem kako je kod mene, sa neat5.9 gura 2 dana bez problema... Sigruno telefon mi ne sluzi da ga koristim kao digitron lol

Pa dobro ti imas posebnu bateriju u tvom S2, jedno 3500 mah, mi smo imali standard od 1650 mah :d

Ja izvučem dan. Imam i drugu bateriju pri ruci uglavnom. Mada je kranje iritantno kad treba da ih zamenim.

Voleo bih da uzmem onu samsungovu od 2000mAh ali mnogo mi bre para za to. E to je već prava baterija za njega.

Ma sve je tako kako ti kazes. Meni gura 6 dana sa konstantnim drndanjem. :D

Pozdrav svima! Jel ima u 5.9 mogućnost da se ukine pokret ili ti slide wallpaper-a? Ne mogu da nađem u postavkama. I da li u Notification panelu, tj. status baru postoji opcija da se jednim pritiskom otvore svi Toggles-i? Ni to ne mogu da nađem. Ili sam umislio da to ima ili sam ćorav...
Hvala unapred!

Ovo drugo ima ako instaliraš s4 toggles

Ovo možda nije baš najdirektnije pitanje za ovu temu al' ipak... Na neki način je vezano za Neat 5.9...
Naime, par dana nakon što sam instalirao 5.9, stigao mi je "Samsung Galaxy II Extended Battery Kyt 2000mAh". E sad, moje pitanje je: da li da u CWM-u odradim onaj Battery reset, ili kako se već zove? Da li neko ima iskustva na tu temu i da li se sa tim nešto dobija, posebno na ovom Saletovom remek delu:)

Nazad
Vrh Dno