Hvala Sale!Nema potrebe
Pozdrav svima!
Da li je bitno kojim redom se odrađuje full wipe?
Hoću ponovo da odradim instalaciju 5.9, ali hoću da sve bude po ps-u...
5.9 vs 3.10?
Za i protiv?![]()
Ja sam čovek srednjih godina koji je svoju S2-jku "provozao na svim stock i custom romovima od GB do KitKata-a i posle svih eksperimentisanja došao sam do zaključka da mi najviše leži stock JB. Ne volim razne "egzibicije" koje se koriste na custom romovima, tj. najviše mi prija kombinacija koja dolazi u spoju oficijelne Android platforme i Samsunga. Međutim, pre par nedelja sam "došao" ovde i upoznao se svim onim što nudi Saletov Neat 5.9. Naravno, instalirao sam ga posle svih pročitanih stranica. Zaključak: to je to! Sve ono što mi treba je tu, sve ono što mi je smetalo je ispravljeno i sve ono što može da se ubaci od S3 i S4 je takođe - tu! Uz eve to, izgled je kao da "vozim" stock JB (što mi, da ponovim, odgovara), mogućnosti su naravno povećane...
Dakle, ja nisam možda najmerodavniji da vršim poređenje između 5.9 i 3.10 (jer 3.10 nisam nikada isprobao), ali sve što je moglo da se pročita i vidi na YT sam odgledao. Jednostavno, sam izgled KitKat-a mi ne odgovara, a pri tom uopšte ne sumnjam da i on (3.10) fercera sjajno.
Zaključak: kome odgovara JB, neće naći bolji od 5.9! Za zaljubljenike u KK, moraće neko drugi da iznese svoje mišljenje.
Pozdrav!
PS: dzidza_bidza, odlično si pitanje postavio! I mene jako zanima šta će reći neko koje koristio oba, prednosti/mane i za koji se na kraju odlučio.
Još jednom, veliki respekt i zahvalnost za Saleta!
Evo neka probaju ovo na KK mozda da radi nisam siguran, barem ce da imaju izgled samsugovog roma
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2236937
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari