Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

'Ajte ljudi koji ste instalirali novu verziju i znate nešto više o NeatROM-u - odgovarajte ljudima. Ne mora/može Sale da odgovara baš na svako pitanje i ovde i na XDA i još da doteruje ROM-ove. Ne postizava čovek :type: :)

Vidi stig'o

Poslednja izmena:
Samo kratko pitanje - S4 toggles su zapravo standardni toggles, samo imaju onu mogućnost da povučeš bar sa 2 prsta i onda ih vidiš sve na jednom ekranu?

Sale cemu torch u aplikacijama kad ga ima u toogles kao flashlight? Ja taj torch prvo deinstaliram kad flashnem rom.

I kod mene Torch prvi ide na uninstall :).

I ja isto :D. Sale, opet si zabrljao, ispravljaj to pod hitno :p.
Vala da ti kažem, nije ti lako stvarno, mi kao deca u vrtiću, fali ono, dodaj ovo, zašto ono, kako ovo, a što je najbolje u svemu ti se trudiš da odgovoriš na sve

I ja isto :D. Sale, opet si zabrljao, ispravljaj to pod hitno :p.
Vala da ti kažem, nije ti lako stvarno, mi kao deca u vrtiću, fali ono, dodaj ovo, zašto ono, kako ovo, a što je najbolje u svemu ti se trudiš da odgovoriš na sve

:D Aaaa, pa to se zove feedback.

auu al je vama dosadno. kako mislite da radi torch ako ne stavim app? ne radi ni kroz toggles ni home long press

Kako misliš ne radi? Meni radi flashlight kad deinstaliram torch.

ja ne znam sta vi imate instalirano ali ako obrisete torch iz system/app - NE RADI :p

Jedini bag za sada na 5.4.2 je da nestaju procenti nakon restarta ali flešnuću sad RemovedBatteryMod jer mi ne trebaju razne baterije. Inače malopre se zakucao na maksimumu procesor ali je bio na punaču pa nisam mogao da vidim šta BBS kaže. Jel mi treba msfix i koji? Sve korake sam već odradio što se tiče toga.

Neki put nas mrzi da radimo nandroid backup, ali pre bilo kakvog flešovanja ga treba uraditi, jer u suprotnom ostaje samo čupanje kose i umesto par minuta - moraš da se bakćeš par sati da bi sve vratio onako kako si zamislio. Saosećam sa tobom, druže. I meni se par puta desilo - sve podesim i rekoh 'ajd još ovo i ne uradim backup i onda zeznem teško nešto, ***.

Jedan "mali" problem. Instalirao sam neat lite iz ove poslednje arome. U imeniku sada nemam nijedan kontakt sa google naloga. Ukljucena je sinhronizacija, isao sam i na rucno sinhronizovanje... Do sada je uvek radilo bez problema.

Jel može da se napravi msfix za 5.4.2? Za svaku verziju sam morao da imam takav fix i pored toga što sam sve mogućnosti elminisao.

Sale, ajd reci mi koji kernel da stavim na ovaj v5.4 i ako mozes linkuj ga ovde da ubacim odmah.
Hvala. :)

Jedan "mali" problem. Instalirao sam neat lite iz ove poslednje arome. U imeniku sada nemam nijedan kontakt sa google naloga. Ukljucena je sinhronizacija, isao sam i na rucno sinhronizovanje... Do sada je uvek radilo bez problema.
Mozda da obrišeš data u google framework? Probaj još da obrišeš nalog pa dodaj opet
Jel može da se napravi msfix za 5.4.2? Za svaku verziju sam morao da imam takav fix i pored toga što sam sve mogućnosti elminisao.
Za sta ti je to potrebno

Sale, ajd reci mi koji kernel da stavim na ovaj v5.4 i ako mozes linkuj ga ovde da ubacim odmah.
Hvala. :)

Stock :)

Oket, di da ga nadjem na brzinu, da ne kopam po netu. :)

Banjaj se ti, sad cu iz roma da ga izvucem, zboravio sam da je zimage kernel. :)
Hvala ti.

Ponovo sam instalirao rom i ovog puta su svi kontakti tu. Za razliku od prvog puta sada sam kasnije ubacio google nalog pa mi nije izbacilo greske "UI stopped" ili tako nesto...

Dešava mi se da bukvalno moram da izvadim telefon iz džepa jer se usija. Troši bateriju i zakuca procesor na maksimum. A kad gledam BBS nema media scanner ili tako nešto, sve deluje ok.

Nisam. Uvek sam ostavljao onaj koji ide sa romom i uvek se to dešavalo ali je jako čudno što je to prestajalo kad instaliram media scanner fix.

Zeza me nešto danas net, imam 3g jak signal ali imam prekide. Da mi pošalju podešavanja ili su bolja ova što dolaze sa romom? Obrisao sam proxy i port inače.

Nazad
Vrh Dno