dr_gazzoniii
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.01.2013
- Poena
- 159
Ok hvalane mora. mozes uraditi u recovery backup data, full wipe, flesujes rom, restore data. *** to ispade full wipe, al je 10min![]()
Ok hvalane mora. mozes uraditi u recovery backup data, full wipe, flesujes rom, restore data. *** to ispade full wipe, al je 10min![]()
Extra lite je baš kao što mu i ime kaže EXTRA.
Uvijek krenuti od njega i izabrati samo ono što treba.
Savršenoooo!
kako da ugasim telefon sada na ovom novom![]()
Šta je na onoj zadnjoj slici gde ima mnogo screenshoot-ova, pa se račva na 3 dela? Ne vidim, ***. I ako izaberem Lite verziju, da li posle dobijam izbor ovih silnih aplikacija koje mogu da instaliram ili one idu svakako uz Lite? Nisam siguran koja mi treba a koja ne i ako se kasnije ispostavi da mi treba jel onda mora opet da se flešuje iz početka? Na primer siguran sam da mi neće trebati: Magazines, Play Games, Fota, Kies, ali ne znam šta je i da li će mi trebati: ChatON, Divx, Kobo, Mobile Tracker, Pick Up Tutorial, S Cloud, Sys Cope, Talkback, Trim App, Zinio, kao ni koja je razlika između Favorite App i Favorites i šta je u Samsung Apps?
I da, imam jedan predlog za XDA tamo gde ti je naziv verzije (onaj crveni krupnim slovima) da li ispod njega možeš da staviš link do tvog posta npr. sada ti je za ovu zadnju verziju 5.5 to post 77777 (he, he koja slučajnost). To bi nam pomoglo da lakše pratimo šta se dešava i da li ima nekih problema/rešenja. I može li neki brži link na onom deposit ima da se tegli 5 sati i onda na kraju da pukne. Kad kliknem na mirror kod ApriliaM3 ne vidim ovaj zadnji NeatROM 5.5 ima samo I9100XWMS1_NeatROM_v5.4.2_Aroma.zip.
Zezaš? Možda jedna kofa vode?
Veruj mi da sam i ja sad tražio kako da ga restartujem u recovery, i na kraju sam uradio iz CWM. Nisam našao na telefonu![]()
Mozda settings /display/ pa na dnu...
Našao sam kasnije, nije frka.
Nego hteo sam nešto drugo da pitam. Uvek instaliram onu blue temu i za bateriju koristim blue circle.
Ako ja dobro vidim ovaj circle nije #33b5e5 nego je neka tamnija plava. Mogu li ja to nekako sam da izmenim? Ili možda ima u nekoj temi pa ja nisam našao?
Ta slika je instalacija kroz aromu, na računaru bi trebao da možeš da je vidis. Otvori je u novom prozoru. Da, pita te posle izbora extra lite ili lite za dodatne apps. Ako izabereš full ne pita, sve flesuje.
Pošto nisi siguran šta ti treba ti flesuj lite, da te glava ne boli. Znaš li koliko mi treba da ti objasnim koja od ovih gore apps je za šta.
Za direktan link je u svakoj verziji u features, prvi ili drugi red. Ovde na benchmarku nije dozvoljeno editovanje pa nista od toga.
Brzi link može ali posle 3dana. Moram se nekako odužiti i donatorima pa im dajem uz email i 2 direktna linka koje postavim u threadu posle 3 dana
Eh, nisam ni mislio da tebe smaram sa tim da mi objašnjavaš pojedinačne aplikacije, ali sam se nadao da ima dobrih ljudi još na ovom forumu koji bi u dve reči mogli da kažu koja za šta služi ako iz imena ne može da se provali. Ovu narednu rečenicu nisam shvatio, ali nema veze, sačekaću još dan-dva, dok ne postaviš direktan link. Hvala još jednom.
Ja sam još uvek na NeatROM-u 4.9.1 pa bih mogao da ga flešnem na ovaj novi, (ako nemaš nameru da za nedelju dana praviš 5.5.1) pogotovo što sam primetio kada otključam mobilni da mi je WiFi isključen svaki put, pa se onda opet poveže. Ranije je stalno bio na WiFi čini mi se. Će da padne full whipe, pa onda par dana podešavanja svega i svačega
![]()
Par malih zamerkica što sam primetio na 5.5. VPN sada može da se diskonektuje. Idikator brzine protoka se preklapa sa satom kada je sat na sredini. Display battery percentage kade je čekiran posle restarta nestaje sa status bara (stari problem) Takođe posle restarta ikonica snd+vbr postaje samo snd iako telefon zvoni i vibrira (stari problem).
@mikec_thebest izgleda da ima problem sa Novim Sadom probaj da promeniš na Beograd meni za NS javlja da je servis trenutno nedostupan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari