Da je to 5min posla ja bih ubacioJesi li sad stavio da možeš da preuređuješ toggles?
NeJel mora full wipe pre ovog novog update-a?
Radisuper, na ovom ponovo "radi" JellyBeanStyleReloaded_Blue
Nema FC ovde, verovatno nisi štiklirao Accu weather tokom instalacije. Skini novi rom i izaberi lite verzijuAu Sale pa taman skinem rom i sve sredim, ti izbacis novi
Btw, jedan bug sad videh na 5.4.1:
Podesavanja/Zakljucavanje ekrana/Opcije zakljucavanja ekrana/Vreme
Mogu da ukljucim sa klizacem ali kad kliknem da podesim (valjda lokaciju) FC.
064....bas sam radio full wipe za 5.2 ili 5.3 neatprobaj mada bih ja radije jedan full wipe. koju mrezu koristis?
Sale reci nam u kom gradu živiš pa ako je neko(ja) tu, da ti plati pivo.Ja sam inače još na 5.1.1 i spremam se psihički za još jedno flešovanje.
Da sačekam još malo da ispeglaš novu verziju ili je to to?
Sale, nimbus jedino mi pada na pamet reflash roma sa izmenom da se izabere iz arome NeatLite umesto custom.
@richa
Ne mora full wipe, dovoljno je wipe cache i dalvik cache.
Pa za početak jedan wipe oba cache i uradi sve po uputstvu electricsheepdreamer iz drugog posta na xda, check disc, brisanje Vrtheme folder a, takodje proveri da li imaš neki odex file u data/app pa obrisi i ako imaš Lucky patcher takodje obrisiSale, da li imaš predstavu zašto se dešava stvar sa SS-a. Inače, pre par nedelja sam se sa PAC vratio na Neat i tom prilikom sam sve aplikacije vratio sa TB, pa pretpostavljam da to ima neke veze, a možda i grešim.![]()
edit: ista stvar mi se dešava sa raznim aplikacijama, a ponekad dobijam i poruku da nema dovoljno memorije za instalaciju, što naravno nije tačno.
Samo se nemoj logovati na Google tokom wizarda, idi na skipSale,
Od pre nekoliko verzija tvog "masterpiece-a" dešava mi se prilikom instalacije da mi, kada dođem do ekrana za wallet, puca SystemUI (tj.FC) uprkos činjenici da svaki put radim full wipe (uključujući i format preload-a). Imaš li neku ideju o čemu se ovde radi?
Unapred hvala.
Neće, slobodnoOvo iz mods2 što piše da je za 5.3 može i na novom? Da li će se nešto pokarabasati ako stavim posle s4statusbar_s4icons remove power button from statusbar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari