Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

super, na ovom ponovo "radi" JellyBeanStyleReloaded_Blue

Poslednja izmena:
Au Sale pa taman skinem rom i sve sredim, ti izbacis novi :)
Btw, jedan bug sad videh na 5.4.1:
Podesavanja/Zakljucavanje ekrana/Opcije zakljucavanja ekrana/Vreme
Mogu da ukljucim sa klizacem ali kad kliknem da podesim (valjda lokaciju) FC.

Jesi li sad stavio da možeš da preuređuješ toggles?
Da je to 5min posla ja bih ubacio

Jel mora full wipe pre ovog novog update-a?
Ne
super, na ovom ponovo "radi" JellyBeanStyleReloaded_Blue
Radi
Au Sale pa taman skinem rom i sve sredim, ti izbacis novi :)
Btw, jedan bug sad videh na 5.4.1:
Podesavanja/Zakljucavanje ekrana/Opcije zakljucavanja ekrana/Vreme
Mogu da ukljucim sa klizacem ali kad kliknem da podesim (valjda lokaciju) FC.
Nema FC ovde, verovatno nisi štiklirao Accu weather tokom instalacije. Skini novi rom i izaberi lite verziju

ta6ubaba.jpg
u7u6utam.jpg

e onda da platis pivo i da se nadjemo da vidimo kako ja to nemam problema a ti imas :) Full wipe jos jedan, flesuj ovaj zadnji i uzivaj

Sale reci nam u kom gradu živiš pa ako je neko(ja) tu, da ti plati pivo. :) Ja sam inače još na 5.1.1 i spremam se psihički za još jedno flešovanje. :) Da sačekam još malo da ispeglaš novu verziju ili je to to?

Ok:D:beer:

Da li u S4 toggles ima 2g/3g toggle ikone?

Steta.
Moracu da idem onda na 23 stock lidroid, tamo ima.

Jel' neko instalirao "Blue Ginger plus" temu za toggles dugmiće? Više bih voleo da imamo naš naziv, ali ne mogu da se setim adekvatnog. Da li mogu da se aranžiraju kada se koristi taj mod?

Sale, kod @nimbus i kod mene javio se problem sa vpnservice api - em na poslednjem romu. Dobijamo sledeću poruku. " Your image doesn't support VPNService api ". Da li si menjao nešto.
Prilikom instalacije išao sam na custom instalaciju, I preskočio sam dosta Samsung appova. Sta predlazes?

takođe, custom inst. i samo nekoliko app...
na sinovom mob (ista wifi) radi

Poslednja izmena:
Ja sam na 4.6.1 jos uvijek. Sad bih flesovao ovaj novi, jel moram ici full wipe ili moze samo update? Da mi sve ostane da ne moram ponovo sve podesavati!?

Sale, nimbus jedino mi pada na pamet reflash roma sa izmenom da se izabere iz arome NeatLite umesto custom.
@richa
Ne mora full wipe, dovoljno je wipe cache i dalvik cache.

Nece pobrisati podesavanja, slike i etc.?
Ne radi mi se backup.

Neće obrisati ništa. Mada, uvek postoji mogućnost da nešto krene po zlu i ali se zaista retko dešava. Ne vidim zašto ne bi uradio backup.

Evo sacuvao slike, ako bas nesto krene po zlu da bar njih imam.
To mi je bitno i WhatsApp poruke. To sam sacuvao sad, sve ostalo je lako instalirati poslije.

Cekam sad da skinem sa ovog poslednjeg linka sto je sale okacio pa da vidimo o cemu se kvalitetnom radi. Ali ide sporooooo.

Gotovo, djeluje odlicno.
Ali me sad nervira sto se wallpaper pomjera zajedno sa screenovima. Da li se to u ovoj verziji moze postaviti da wall bude fiksan?

NeatROM Update/Mods1/No Wallpaper Scrolling

8ada6ase.jpg

Sale, da li imaš predstavu zašto se dešava stvar sa SS-a. Inače, pre par nedelja sam se sa PAC vratio na Neat i tom prilikom sam sve aplikacije vratio sa TB, pa pretpostavljam da to ima neke veze, a možda i grešim.
4amavate.jpg

edit: ista stvar mi se dešava sa raznim aplikacijama, a ponekad dobijam i poruku da nema dovoljno memorije za instalaciju, što naravno nije tačno.

Poslednja izmena:
Sale,

Od pre nekoliko verzija tvog "masterpiece-a" dešava mi se prilikom instalacije da mi, kada dođem do ekrana za wallet, puca SystemUI (tj.FC) uprkos činjenici da svaki put radim full wipe (uključujući i format preload-a). Imaš li neku ideju o čemu se ovde radi?

Unapred hvala.

Ovo iz mods2 što piše da je za 5.3 može i na novom? Da li će se nešto pokarabasati ako stavim posle s4statusbar_s4icons remove power button from statusbar?

Sale, da li imaš predstavu zašto se dešava stvar sa SS-a. Inače, pre par nedelja sam se sa PAC vratio na Neat i tom prilikom sam sve aplikacije vratio sa TB, pa pretpostavljam da to ima neke veze, a možda i grešim.
4amavate.jpg

edit: ista stvar mi se dešava sa raznim aplikacijama, a ponekad dobijam i poruku da nema dovoljno memorije za instalaciju, što naravno nije tačno.
Pa za početak jedan wipe oba cache i uradi sve po uputstvu electricsheepdreamer iz drugog posta na xda, check disc, brisanje Vrtheme folder a, takodje proveri da li imaš neki odex file u data/app pa obrisi i ako imaš Lucky patcher takodje obrisi

Sale,

Od pre nekoliko verzija tvog "masterpiece-a" dešava mi se prilikom instalacije da mi, kada dođem do ekrana za wallet, puca SystemUI (tj.FC) uprkos činjenici da svaki put radim full wipe (uključujući i format preload-a). Imaš li neku ideju o čemu se ovde radi?

Unapred hvala.
Samo se nemoj logovati na Google tokom wizarda, idi na skip

Ovo iz mods2 što piše da je za 5.3 može i na novom? Da li će se nešto pokarabasati ako stavim posle s4statusbar_s4icons remove power button from statusbar?
Neće, slobodno

Vrh Dno