Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Meni si nasao da uvaljujes sekundarne sirovine, ccc :)

hahaha. vec sam pomislio da se izgubio smisao za salu. a i car je nesto utanjio :) Vojkan je presao u vodjstvo :p
Ne ozbiljno, jedva cekam tvoj review :)

Car covek koji ceka OTA od Samsunga :p

Vojkan je posebna sorta, mada eno iznervirao se Gnex ne dobija 4.4 :d

A hocu evo sutra, mozda prekosutra, bas da vidim. Inace mogao si novi PS da ubacis kad si vec update radio aplikacija :p

Meni ovaj 5.3 znatno bolje radi. Skoro da sam i zaboravio na riječ "Aroma". :)

Ma ima, ja merio na stopericu 0.261sec.

Za izbacivanje moda "zero wake lag" na 5.3 ide ovo MS1_5.3_RemovedZeroLag.zip? Da bzvz ne skidam 5.3.1 samo zbog toga... Ne bih ga ja ni izbacivao jer je odlican, ali baterija mi je otisla skroz... Od jutros nikako da ode u deep sleep.

Za izbacivanje moda "zero wake lag" na 5.3 ide ovo MS1_5.3_RemovedZeroLag.zip? Da bzvz ne skidam 5.3.1 samo zbog toga... Ne bih ga ja ni izbacivao jer je odlican, ali baterija mi je otisla skroz... Od jutros nikako da ode u deep sleep.

da samo taj mod i na 5.3.1 si :)

Poslednji Neat odličan.

a5u5udyp.jpg
seqe2yja.jpg
ugagagyv.jpg
da6ahyha.jpg

Jedno pitanje. Imam oko 280Mb slobodno memorije i vrlo često mi izlazi da aplikacije ne mogu da se apdejtuju zbog nedostatka memorije. Šta mogu da uradim povodom toga. Napomena nemam sd karticu.

Instaliraj Lucky Pacher i pokreni ga. On će završiti sav dio posla, mada mu to nije primarna namjena :).

Ajd probao sam to videćemo. Još jedno pitanje, da li neko zna program za auto prebacivanje 3g/2g mod u zavisnosti od stanja mreže (ovo bi mi mnogo pomoglo za trajanje baterije pošto je jadno zbog lošeg 3g signala). Probao sam onaj 2g/3g toggler ali je nešto bagovao, isključivao mi net totalno

Da li je normalno pri instalaciji NeatRom Lite 5.3 da mi javlja "Unfortunately, System UI has stoped"? To mi javlja pri diaznju sistema, kad ukucavam mail i tako to... Radio sam full wipe i sve kako sam pre radio, al to mi se pocelo javljati od Neat Rom Lite 5.1, 5.2 i evo 5.3 pa sam se uvek vracao na 4.9.1

I meni i na drugovom telefonu se to desilo, ali samo ako otkucam Gmail pri setupu. Ako skipujem, odnosno preskočim, onda je ok.
Mada, svakako je ok, pošto se samo tad pojavi greška i to je to.

Inače ja sam na 5.1. i zadovoljan sam, pre svega sa 2g/3g toggle kojeg sam čekao ko ozeblo sunce.

Ja sam isto zbog 2G/3G koristio CM9 i CM10, ali sada vidim a mi to nije toliko značajno. Uvijek držim 2G, a kada mi treba brži net, za 5 sekundi se prebacim na 3G. Istina toogle sada to čini znatno jednostavnijim :).

Da li je normalno pri instalaciji NeatRom Lite 5.3 da mi javlja "Unfortunately, System UI has stoped"? To mi javlja pri diaznju sistema, kad ukucavam mail i tako to... Radio sam full wipe i sve kako sam pre radio, al to mi se pocelo javljati od Neat Rom Lite 5.1, 5.2 i evo 5.3 pa sam se uvek vracao na 4.9.1

Nije normalno. Kod mene sve radi kako treba, mail je unet i nema nikakvih problema.

Onda ne znam sto mi se javlja, radio sve po upustvu. Od 5.1 stalno mi se javljalo to (5.0 nisam ni pokusao). I u poredjenju sa 4.9.1 uvek mi se dosta brze trosi baterija pa ne znam jel mozda zbog toga

Onda ne znam sto mi se javlja, radio sve po upustvu. Od 5.1 stalno mi se javljalo to (5.0 nisam ni pokusao). I u poredjenju sa 4.9.1 uvek mi se dosta brze trosi baterija pa ne znam jel mozda zbog toga

to nisam stigao da sredim, za sada samo preskoci gmail tokom wizarda pa se uloguj posle toga. tako da znas, moja je greska

Samo da prijavim da je CRT Animation čekiran ali ne radi ili ja nešto ne znam što Sale zna :) Vidim da ne ide u sleep pa mi noću za 5 sati pojede bateriju 10% iako je telefon u Flight modu. Sale da flešnem MS1_5.3_RemovedZeroLag?

Flešni, a CRT na Philz-u radi samo kad je Wifi aktiviran, stavi Apollo kernel.

Koji Apolo kernel ne najmanji potrošač baterije?

Samo da prijavim još neka zapažanja da ne kažem bug-ove. Posle restarta ukoliko je uključen Display battery percetage isti nestaje iako je u meniju i dalje štikliran. Ako je uključen snd +vbr takođe posle restarta se ikonica vraća samo na snd. U statusnoj liniji prikazuje samo silent i vibrate a ne snd i snd + vbr ne. Ako još nešto primetim napisaću, što se brzine tiče nemam zamerku. Nakon MS1_5.3_RemovedZeroLag telefon opet odlazi u sleep. Koja je razlika između Apolo i Philz kernela šta dobijam a šta gubim kod jednog tj drugog?

Pitanje: ako kupim sd karticu, da li ću rešiti ovaj problem sa "insufficient space", pošto trenutno ne mogu da probacim app sa osnovne memorije, ne vidi onih 12 GB

Pitanje: ako kupim sd karticu, da li ću rešiti ovaj problem sa "insufficient space", pošto trenutno ne mogu da probacim app sa osnovne memorije, ne vidi onih 12 GB

Jel si probao da uradiš ono što je esd napisao? Takođe proveri da li postoji neki odex fajl u data/app i ako ga ima obriši

Ako misliš na lucky pacher instalirao sam (ne znam na koga si mislio sam esd :) ) što se tiče odex fajlova imam ih nekoliko

Vrh Dno