Malopre nisam mogao da spustim status bar, jednostavno se zakucao i prestao da osvežava bateriju itd. Uradim hot reboot i ok je sad. Do čega je to? Da instaliram stock battery mod možda?
I meni se to desi povremeno. Restart i proradi. Nije cesto.
Za BW i Beograd je accuweather najtacniji, ja koristim hour by hour svaki dan zbog motora i skoro u sat pogadja kisu, a temperatura uvjek tacnaIskreno da ti kažem, mislim da je za accuweather najvažnije to što je potpuno netačan. Ja uopšte ne koristim accu kao source za prognozu jer nema veze sa životom. Vrlo često ni podatak o trenutnoj temperaturi nije blizu stvarnoj. Zbog toga nisam ni probao widget za lockscreen.
Na telefonu koristim BW i weatherunderground kao server. Nije 100% tačan, ali je tačniji od domaće prognoze. Ne znam da li postoji još neki widget koji koristi wu kao server.
kako ne radi? kratak dodir sredine status bar-a? Da nisi neki mod, temu flesovao?Za BW i Beograd je accuweather najtacniji, ja koristim hour by hour svaki dan zbog motora i skoro u sat pogadja kisu, a temperatura uvjek tacna
Meni ne radi to zakljucavanje i power meni o cemu pricate iz status bara na 5.2?
Auuu....a ja pritiskam spusteni status bar ko budalakako ne radi? kratak dodir sredine status bar-a? Da nisi neki mod, temu flesovao?
Meni se često desi da se telefon blokira pri spajanju kao usb storage. Ovo još češće na verziji 5.2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari