Samo se ti raspiši, od viška glava ne boli. Stvarno sam zadovoljan, sem tih sitnica koje sam pobrojao radi kao zmajčekKakva nam iznenađenja spremaš ?
Sad si mi sve pokvario, a taman je hteo da mi kaže![]()
Moze li ovaj ROM i na Gnex Sale? :d Slozicu se i u pola cene.
haha, nemoj, ostavi to onima koje nema ko da hvali,mislis da bih trebao kao neki?
Imam jedno pitanje, nije vezano za ROM, ali jeste za S2. Zasto na nekom mestu gde mi je domet pun, ukljucim 2g net i domet bude i dalje pun, a kada prebacim na 3g domet opadne na jednu crtu ili bez ijedne crte?
Zato što ti najbliža 3g ćelija nije baš blizu...
I, šta je netačno u mom odgovoru?
Sale, pitao sam te ovo pre pola godine i više, ali sobzirom da se bliže konačne verzije Neat - a za ovaj telefon, rekoh da pitam opet![]()
U meniju za blocking mode može da se izabere da primaš pozive od odabranih brojeva dok druge blokira. Da li postoji mogućnost i šansa da napraviš da postoji takva opcija i za SMS?![]()
ta verzija neat-a je vec otisla na testiranje. a to mogu da probam da napravim jedino kao mod
Netačno je to što je bazna stanica što emituje 3G signal ista ona sto emituje i 2G samo sto 2G ima veći domet.
Pa ako ti nije problem, stvarno bi mi značilo... To je nešto što bi mi jako koristilo
A ja sam negde napisao da nije? A pri tome i ne mora da bude ista... Zašto izazivaš raspravu bez ikakve potrebe?
E, super!Hvala ti
![]()
Ne mora da bude ista ali u 90% slučajeva jeste. I ne izazivam raspravu pogrešno si me razumeo.
evo sad sam gledao i ne postoji ama bas nijedan kod za sms/mms. znaci nemoguce. jedino neku app sa playstore ili xda da probas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari