Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Ljudi, mojne preterujete. Možda je čovek napravio typo, a vrlo lako može neki novajlija da se primi. :D

Naravno da je covek pogresio, ali sale nikad na odmetu. :D

Sale na odmetu? Otputovao negde, koje je to mesto, sta je to? :D

Nego, ozbiljno pitanje:

Poslednjih nedelja mi se telefon nadje s vremena na vreme u gaadnim tripovima. Zakuca se na par sati, i do pola dana, u smislu da tolikk lose radi, da to boli... Ne znam zasto bi to moglo biti, jedina razlika u koristenju telefona u odnosu na inace je sto sam u Nemackoj, pa nemam mobile data, samo preko WiFi-ja idem na net, i to naravno ne po ceo dan.

Brisao cache i Dalvik, opet isto. Sale, neka ideja? Ne radi mi se full wipe i reflash...

Hvala na pomoci.

Meni se to desavalo na stock romu. Posle 2 dana koriscenja popuni ram pa se uspori do maksimuma. Jedan restart I posle 2-3 dana radi ko nov :) Sad na neatu mi uvek drzi 150 free I sljaka super.

I meni je isto tako oko 150-200... Dok na AOSP-u ode na 70-80 :D

Sale na odmetu? Otputovao negde, koje je to mesto, sta je to? :D

Nego, ozbiljno pitanje:

Poslednjih nedelja mi se telefon nadje s vremena na vreme u gaadnim tripovima. Zakuca se na par sati, i do pola dana, u smislu da tolikk lose radi, da to boli... Ne znam zasto bi to moglo biti, jedina razlika u koristenju telefona u odnosu na inace je sto sam u Nemackoj, pa nemam mobile data, samo preko WiFi-ja idem na net, i to naravno ne po ceo dan.

Brisao cache i Dalvik, opet isto. Sale, neka ideja? Ne radi mi se full wipe i reflash...

Hvala na pomoci.
Dobijes li neki FC ili samo uspori? Koliko je slobodnog ram-a kada se to dogodi?

Samo uspori. Trenutno se ne dogadja, a imam 140MB slobodno. Ako, ne daj Boze, opet uspori, pogledacu onda stanje.

Inace, postane maltene upotrebljiv. Galeriju da otvori, treba mu 10ak sekundi. Fb i ostala neoptimizovana ****** da ne pominjem... B92 kao da teram ne znam sta...

Do sad je triput bilo. Izvesticu o daljim desavanjima. Posle wipe-ova jednom, manje problematicno od onih kocenja pre.

Meni se to desava sa dialerom i go sms. Kad ih otvorim traje po 10-tak sekundi. Instalirao sam clean master koji mi sigurno jednom dnevno javlja da je ram preko 90% i da bi trebalo da ga ocistim.
Pitanje jedno- da li je neko ima iskustva sa intesamobi aplikacijom? Interesuje me ako bih uradio backup sa titanijumom i uradio clean install saletovog lite 4.8 da li bi kada uradim restore aplikacija intesamobi radila i dalje bez problema ili bi opet morao u banku da dobijem novi aktivacioni broj(jer sam jednom vec radio fullwipe ali nisam radio backup, i posle nove instalacije intesamobi mi je trazila novi aktivacioni kod).

Više puta sam titaniumom radio backup Intesa Mobi, flešovao novi rom, pa restore. Uvek sve prošlo bez problema, upamćen i PIN.

Hey Everyone, First of all A BIG THANKS TO MASTER SALE For Helping Me Alot. Without his support i was not able to finish this aroma.
Now New Aroma is fixed. And it is freaking Awesome. This time With everything fixed and New Mods. :)
BACKUP...BACKUP..BACKUP.. Before flashing this Aroma

**NEATROM_AROMA**​

Mega MODS
*AOSP Lockscreen with Toggle + 5 Shortcuts
*S4 Flare Lockscreen
*6 Shortcuts on Stock ripple Lockscreen
*Skip Songs
*Back To Kill
*New Style System Animation
*Torch
*Crt Off
*Smart Stay with Toggle
*S4 Contact,Message style Images (Thanks to HighlanderZA)
*S4 Lock/Unlock Sounds
*Clock Mods ( A big Thanks to engloa)
Remove time
Center the clock in statusbar
move the clock to stock location
move the clock to left
remove clock from statusbar
remove am/pm
change am/pm to small size
change am/pm to large size
add abbreviated day of week to status bar small size
add abbreviated day of week to status bar large size
remove abbreviated day of week from the status bar
set color for the status bar and clock
*I have Also Added Lock Screen and Recent app Icons in Notification panel.

8 Types of SystemUI
*23 Aokp Transparent
*23 s4 Toggles
*23 Stock green Toggles
*White Toggles
*Blue Ginger Toggles
*Fancy Toggles
*TRANSPMINIMAL toggles
*23 MyLifeRock10 Blue toggles

7 Types Of Pulldown Background
*Ace One Piece
*Girl
*50% transparent
*Android
*Joker
*Superman
*NeatRom

8 Types of framework
*Holo Black
*Black HoneyComb
*Sparks
*Light Blue
*White
*Black
*Purple carbon
*Red Carbon

6 Types of Wifi Signals
*3D Blue
*Wifi 2
*Wifi 3
*Wifi 4
*AOSP Wifi
*White Wifi

3 Types of Launcher Menu icon
*3D Icon
*AOSP Circle Icon
*Stock Icon

2 Types of Switch icon
*Old Skin Switch
*AOKP switch*

5 Types of Signal Symbols
*3D Blue
*Gingerbread
*Blue
*AOSP
*White

2 Types of Icon Packs
*AOSP Icon Packs
*S4 Icon Packs

2 Types of Status Bar Icon Packs
*Blue Icons
*White Icons ( Vibration,Alarm,silent.....)

2 Types of Gmails
- Black Gmail
- Stock Gmail

2 Types of Play Store
*Black Play Store
*Stock Play Store

2 Types of Kernels
*****o 2.1
*Apolo Regular 4.9

3 Types of Bootanimation
*Machine
*Nexus Animation
*New Neatrom Animation

6 Types of Battery Styles
*Hydrogen Style
*Big Android
*Stock Blue
*Stock White
*Wanam Circle
*Blue Circle

7 Types of Keyboards
*Black Note2 Keyboard
*White Note2 Keyboard
*Blue Note2 Keyboard
*Pink Note2 Keyboard
*Red Note2 Keyboard
*S4 Keyboard
*S4 White Keyboard

3 Types of weathers
*S4 Stock weather
*S4 Half Transparent Weather
*S4 Full Transparent Weather

USB MODS:
*MTP
*Mass Storage

3 Types of Launcher
*Disable Wallpaper Scrolling
*Enable Wallpaper Scrolling
*Enable Wallpaper Scroll + Rotation

4 Types Of MultiWindows
*Black MultiWindow
*Transparent MultiWindow
*Cyan MultiWindow
*S4 MultiWindow

Extra Apps
*Facebook Black
*Twitter Black
( You Must Have Stock Facebook,Twitter installed in your Phone)

DOWNLOADS
NEATROM_AROMA Link - Here

CREDITS:
FULL CREDIT GOES TO MASTER SALE.
~bombaybadboy ( for his Awsome Thread - Here)
~engloa
~MyLifeRocks10
~joehanh88
~Rosa ( For her Wallpaper threads)
~ momo.martinovic
~_Sale_
~majdinj
~sapanna
~HighlanderZA
~Churapa
AND WHOLE NEATROM FAMILY.. :)

If I have forgot Anyone just SHOUT.. :p

Jel sad radi ova aroma? :D

Kod mene nesto nije u redo. Posledbji lite neat rom, a pre instalacije sam provukao wiperom scriptu. Onda instalacija moda sto je sale ostavio I dodje do kraja instalacije, ali je ne zavrsava. Stoji finishing boot I vrtelo mi je jedno 15-20 minuta. Posle toga sam izvukao bateriju I tada ne moze da podigne sistem, nego opet u recovery pa nova instalacija roma? Da li negde gresim ili treba nesto da uradim izmedju? Prilokom onstalacije modova gotovo svaku stavku sa cekirao nista nisam preskocio I hteo sam novi kernel , ali mi se desava gore opisano.

Tako je i meni bilo kad sam probao prvi put ovu aromu, izbaci finishing i tu zabode, ugasim tel, upalim, tel se startuje ali pola stvari ne radi... izgleda da i dalje nije ok.

Haha opet je nisam flesovao, mrzelo me :D dobro je da sam saznao...

CCC SALE a verovao sam da ova radi :p :p :p

P. S. Inače mirza i gilonio da li ste radili restart izmedju flesha roma i arome pošto to je obavezno inače se dobija bootloop? Flash restart sačekaj, recovery aroma flash restart

Poslednja izmena:
Moraju restarti izmedju i ne smeš imati nikakav mod na telefonu.

moram li da radim full wipe ili moze bez? na poslednjem neat-u sam, bez modova.

Piše backup da se radi za svaki slučaj. Uradi ga. Da ne bude rekoh da flesujes, pa da se nešto desi, ovako si bez brige ;)

Znači backup, wipe cache i wipe dalvik, onda flash arome i to je to.

Ajoj, kako mislite da podignete sistem ako ga prethodno obrisete??? Ovo su samo modovi, nije ceo rom. Znaci fles rom-a, restart obavezno i fles arome BEZ IKAKVOG WIPE

Mislio sam na wipe data-factory reset. Ne format system. Ako sam dobro rekao. Inace, ubacio sam ga. Sljaka super za sada. E, mozda bi nesto opet da izmenim preko arome. Jel' to nece zeznuti stvar ako ponovo pokrenem aromu?

Ne bi trebalo. Ja sam jedno 5-6 puta flesovao razne modove da isprobam i radilo je ok sve

kod mene prvo pa musko - u prevodu nece. probao sam neke druge postavke iz arome i nece da se instalira. Mada, i ovako mi super radi :)
Kad budem znao sta hocu, a sta necu uradicu ponovo sve iz pocetka....

Evo da javim da sam uspesno instalirao AROMU, sve je proslo kako treba.
Hvala Sale.

Evo da javim da sam uspesno instalirao AROMU, sve je proslo kako treba.
Hvala Sale.
:) Nema na cemu

kod mene prvo pa musko - u prevodu nece. probao sam neke druge postavke iz arome i nece da se instalira. Mada, i ovako mi super radi :)
Kad budem znao sta hocu, a sta necu uradicu ponovo sve iz pocetka....
Ajd ovako, i tebi da napisem i svima ostalima. Ta aroma je vec bila 60-70% gotova, tj sve modove je uradio Jeetu osim mega mod-a koji sam ja uradio. Za taj mod garantujem da dobro radi, a ostale njegove koje sam probao, rade ok, ali i sami znate koliko mogucih kombinacija ima tokom instalacije. Nemoguce je sve testirati. Tako da, kada flesujete aromu molim vas da negde zapisete koje ste tacno modove stiklirali, pa ako nesto ne prodje dobro znacu gde je problem. Ovako, aroma ne radi, bootloop, stalo na pola, seetings FC, status bar FC... mi ni malo ne pomaze. Eto :)

Uspeo da flesujem aromu nekako. Posle podizanja sistema i vracanja aplikacija, nisam mogao da otvorim galeriju. Tel je izbacivao poruku da moram da obrisem slike, fajlove itd jer navodno nema mesta. Na netu sam nasao da hoce da dodje do toga zbog nekog ostecenog fajla i ja lepo sve slike koje sam imao na telefonu prebacim na ekkarticu(racunarom). U celoj toj prici zanimljivo je da kroz telefon nisam mogao da obrisem ni jedan jedini fajl. Posle tog prebcaivanja na eksternu karticu, galerija se otvara ali pokazuje da na telefonu nema ni jedna slike i ne daje mi mogucnost da vidim slike na eksternoj kartici, kao ni slike koje sam dobijao preko whats appa. A na whats appu ne mogu da downoladujem slike koje mi neko salje. Elem slike postoje na eks.kartici . Mogu da ih vidim kroz file explorer ali kroz galeriju ne.

Nazad
Vrh Dno