Dobijes li neki FC ili samo uspori? Koliko je slobodnog ram-a kada se to dogodi?Sale na odmetu? Otputovao negde, koje je to mesto, sta je to?
Nego, ozbiljno pitanje:
Poslednjih nedelja mi se telefon nadje s vremena na vreme u gaadnim tripovima. Zakuca se na par sati, i do pola dana, u smislu da tolikk lose radi, da to boli... Ne znam zasto bi to moglo biti, jedina razlika u koristenju telefona u odnosu na inace je sto sam u Nemackoj, pa nemam mobile data, samo preko WiFi-ja idem na net, i to naravno ne po ceo dan.
Brisao cache i Dalvik, opet isto. Sale, neka ideja? Ne radi mi se full wipe i reflash...
Hvala na pomoci.
Sad radi![]()
Evo da javim da sam uspesno instalirao AROMU, sve je proslo kako treba.
Hvala Sale.
Ajd ovako, i tebi da napisem i svima ostalima. Ta aroma je vec bila 60-70% gotova, tj sve modove je uradio Jeetu osim mega mod-a koji sam ja uradio. Za taj mod garantujem da dobro radi, a ostale njegove koje sam probao, rade ok, ali i sami znate koliko mogucih kombinacija ima tokom instalacije. Nemoguce je sve testirati. Tako da, kada flesujete aromu molim vas da negde zapisete koje ste tacno modove stiklirali, pa ako nesto ne prodje dobro znacu gde je problem. Ovako, aroma ne radi, bootloop, stalo na pola, seetings FC, status bar FC... mi ni malo ne pomaze. Etokod mene prvo pa musko - u prevodu nece. probao sam neke druge postavke iz arome i nece da se instalira. Mada, i ovako mi super radi
Kad budem znao sta hocu, a sta necu uradicu ponovo sve iz pocetka....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari