Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Ako imaš rootovan telefon probaj sa ovim u prilogu. Napravi sigurnosnu kopiju postojećeg gps.conf pre nego što ubaciš jedan od ovih iz priloga.
Ja sam isprobao sa iGO i Navigon i nađe satelite za par sekundi. Nekad se zaglupi pa mora ponovo da se restartuje GPS i onda ih hvata k'o kokoške na spavanju he, he :p

Prilozi

• za brze pozicioniranje.rar
    1.3 KB · Pregleda: 26
Poslednja izmena:
Oket, probam pa javljam utiske. :)

Mirza koliko je teška ta aroma?

I što se onaj put drugarica ne zahvali? :p

~153Mb
Nisam je video od onaj dan :D, nisam joj ni namestio, jer je mrzelo da ceka. :D

Ebala me aroma. :mad:
S**** sam tel nacisto, sad i kada vratim backup ona je i dalje tu, sta radim?

Kako to? Ako si radio backup pre arome onda nemoguce da ti ostaje aroma? Izgleda da ces morati flash ROM-a, pa sve ispocetka :)

Verovatno si imao neke modove, cim te aroma zeznula...

Da, odradio sam backup pre nego sto sam instalirao aromu.
Imao sam mod ono za taskbar, a sada nemam taskbar. :D
Cim pokusam da udjem u settings touchwiz pukne.

Mod ti je dosao glave :D

Ne znam kako je moguce ako si odradio backup pre arome, da ti opet pravi problem :) mozda neki gremlini, ako neces da cekas dok ne odu :D

jel ima neko problem na neat 4.8 da je jednom u 2-3 dana nedostupan, a stizu mu poruke? sta bi moglo da bude.

Cell standby i Device idle mi imaju veliki procenat u potrosnji baterije...jel to ok?
Screen 23%
Device idle24%
Cell standby 23%
...

Koliko je ukupno vreme i screen on time?

jel ima neko problem na neat 4.8 da je jednom u 2-3 dana nedostupan, a stizu mu poruke? sta bi moglo da bude.
Imaš kod mene u potpisu modem, flesuj to. Ja sam na 4.8 i nemam problem. I uključi 2G, ako ti je auto ili 3G uključen...
Cell standby i Device idle mi imaju veliki procenat u potrosnji baterije...jel to ok?
Screen 23%
Device idle24%
Cell standby 23%
...

Koliki je uptime?

'bem ga, gde to gledam :D
Ako je ono sto mislim da jeste, 5d 0h 0m 35s on battery
Ali on je konstantno iskljucen....kada uradim power off, udje u onaj nenormalni mode, gde je kao prikacen na punjac (a nije), okrece kruzic na ekranu, pa onda prikaze da puni bateriju, pa onda zavibrira, i sve tako redom :D
Ako mu izvadim bateriju, sacekam nekih 10-ak minuta i vratim, opet sve isto...jedino pomaze da mu udjem u recovery, pa odande da uradim reboot...tek onda mogu da podignem sistem ponovo...inace, sve sam vratio na stock...nova baterija, itd...

Mislim da mora da ide na servis...nema druge...

P.S. Nadam se da se Sale ne ljuti sto je ovo u njegovoj temi...

Ja sam mislio da si vratio sa servisa. Znaš da smo još onda rekli da je nešto crklo... ;) Dok ga ne popraviš, možeš samo da nam daješ naznake, a mi ne možemo pomoći.

Hahahaha, ali nada poslednja umire....ma nosio bih ga na servis, ali imam problem sto ne znam gde mi je racun (uzeo sam ga 11.2011.-e u VIP-u na ugovor), a pretpostavljam da bez toga ne mogu da ga nosim na servis...

Moze i kopija ugovora :)

Pozdrav svima. Malo za promenu da pišem na srpskom, a ne samo engleski na xda. :) Od prvog dana sam na Saletovom romu i savršen je. Imam najnoviji Apollo kernel, sve na regular. Radilo mi je sve ok ali ajde reko da probam ovaj XXLS8 modem. Sad mi se čini da se malo više greje.

Bas cudno... Meni se najmanje grejao na LS8, a i najbolje brzine sam izvlacio na tom modemu. Naravno da ako je los signal i 3G da ce da ti se greje.

mene interesuje ako je neko voljan da mi objasni posto sam laik a ne mogu da citam svih 176 strana kako da updatujem s2 sa 4.0.3 verzije na 4.1.3, kada idem na software update izbacuje mi da nema nikakvog up-a vise, hvala i pozdrav

mene interesuje ako je neko voljan da mi objasni posto sam laik a ne mogu da citam svih 176 strana kako da updatujem s2 sa 4.0.3 verzije na 4.1.3, kada idem na software update izbacuje mi da nema nikakvog up-a vise, hvala i pozdrav

4.1.3?

Pa da, izasao novi :)

Link or... :D

A link je strogo poverljiv (18+) :D

Nazad
Vrh Dno