Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Moram primetiti da mi ovaj modem sto je preporucen znacajno smanjio temperaturu uredjaja. Cesto mi se malte ne usijavao i tokom normalnog koriscenja, da ne kazem igranja, a sada se samo blago zagreje kada igram neko vreme.

Koji modem? Jel' misliš iz Đilkoševog potpisa?

Da li si probao da obrises facebook aplikaciju, pa onda da vidis...ima dosta wake up-ova

Poslednja izmena:
Ma daj. Koji đavo mu je. Do pre sat - dva je sve ok pokazivalo a sad... Opet sam sinoć flešnuo rom (clean) +Apolo regular 4.8b
Sad ću ubacim Slyah da vidim.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1373292450964.jpg
    uploadfromtaptalk1373292450964.jpg
    21 KB · Pregleda: 107
  • uploadfromtaptalk1373292465204.jpg
    uploadfromtaptalk1373292465204.jpg
    21.4 KB · Pregleda: 107
Da li je na NEAT-u moguće nekako riješiti onaj eho kada čujem sam sebe u slušalicu? Probao sam sa promjenom modema ali dešava se slična stvar kao i sa default modemom posljednjeg NEAT-a.

To se i kod mene desava ali ne svaki put, ocigledno je da je to do operatera i slabog signala.

Ma daj. Koji đavo mu je. Do pre sat - dva je sve ok pokazivalo a sad... Opet sam sinoć flešnuo rom (clean) +Apolo regular 4.8b
Sad ću ubacim Slyah da vidim.

249 dana cpu total? Mislim da tebi tu crkava nešto... Nešto opasno nije u redu, ali te upozorava...

I kad je aktivan i kad je u pozadini... Pa cak i kad je ugasen telefon :D

Radi u pozadini i momacki sabija bateriju:)

Ne bi reko da crkava, to je počelo od kad sam ubacio Apolo 4.8 i zadnji Neat. I čudno sve bude u redu dok baterija ne padne na 30-40%, tek onda Android OS skoči... Sad sam ubacio Phliz pa ću vidim. Ako se opet desi vraćam se na Neat lite LSN + slyah, tad je super radilo.

Poslednja izmena:
Meni face nesto i ne zdere posebno. Do pre pola sata sam imao 92% (3G ceo dan) a skinut je jutros u 10 sa punjaca(vrlo malo je koriscen ali opet mnogo bolje nego wifi). U pozadini je picio face ceo dan. :D
Izgleda da cu morati da koristim 3G umesto wifi-ja.

Ne bi reko da crkava, to je počelo od kad sam ubacio Apolo 4.8 i zadnji Neat. I čudno sve bude u redu dok baterija ne padne na 30-40%, tek onda Android OS skoči... Sad sam ubacio Phliz pa ću vidim. Ako se opet desi vraćam se na Neat lite LSN + slyah, tad je super radilo.

Koristim Neat od početka i nikad nisam imao neke "gremline" sem ako nije naznačeno da verzija ima problem... Ne znam sta bih ti rekao, LSN, LSJ, LSS, LSW skoro da i nemaju razlike... Par stvari ispod haube izmenjeno što ni ne vidiš, tako da...

Ako ti LSN radi super ;)

Meni face nesto i ne zdere posebno. Do pre pola sata sam imao 92% (3G ceo dan) a skinut je jutros u 10 sa punjaca(vrlo malo je koriscen ali opet mnogo bolje nego wifi). U pozadini je picio face ceo dan. :D
Izgleda da cu morati da koristim 3G umesto wifi-ja.

Barem smo otkrili problem :) kad dodjes do nekih para, kupi neki Cisco ruter i uživaj... Moj je bio oko 50 jura i zadovoljan sam... N standard.

Poslednja izmena:
Čekaj bre, jesi li ti to ceo dan na WiFi? Pa koliko misliš da treba da ti traje baterija ako si na WiFi stalno?

Па у чему је фора кад ниси повезан на нет?
Тако користим мој к800...

Ma i ja Neat koristim od kad je Sale izbacio i nisam nikada imao problem zato sumnjam na kernel. Videću, sad sam na Phliz, a i čudno što se problem javi kad je baterija oko 35% do tad je sve ok. Evo sad sam na 82% Android OS je predzadnji sa 8%

Možda je baterija neispravna... Ako je već tako da oko 35% poblesavi...

Čekaj bre, jesi li ti to ceo dan na WiFi? Pa koliko misliš da treba da ti traje baterija ako si na WiFi stalno?

Kad imaš dobar ruter, nema problema sa trošenjem baterije...

Koristim Neat od početka i nikad nisam imao neke "gremline" sem ako nije naznačeno da verzija ima problem... Ne znam sta bih ti rekao, LSN, LSJ, LSS, LSW skoro da i nemaju razlike... Par stvari ispod haube izmenjeno što ni ne vidiš, tako da...

Ako ti LSN radi super ;)

Barem smo otkrili problem :) kad dodjes do nekih para, kupi neki Cisco ruter i uživaj... Moj je bio oko 50 jura i zadovoljan sam... N standard.
Ali mi je nelogicno da zeza kuci (hg520c i tp link 543) a i na poslu (mislim da je bas neki Cisco, ali nisam siguran).

Naravno da jesam. Koji ce mi djavo Android ako nije povezan na net?!

...
Naravno da jesam. Koji ce mi djavo Android ako nije povezan na net?!

Pa ako si stalno u dometu WiFi i ne krećeš se po gradu, ali ja npr. nemam potrebe da mi je stalno uključen bežični. Ponekad ga uključim da proverim e-mail, povremeni update ili ako mi treba da nešto preuzmem sa računara - toliko. Pa pored ekrana i procesora, WiFi ti je naveći potrošač, možda malo manje troši GPS i BT (za ovo zadnje nisam siguran jer su mi uvek uključeni zajedno GPS i BT kada vozim auto).

Wifi koji normalno radi skida manje od 1% na sat...

I kod mene najmanje troši na WiFi kad je dobar prijem, zatim Edge, zatim 3G. Ako nema nekog saobraćaja WiFi potrošnja je skoro neprimetna kada je telefon u deep sleep.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno