Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Evo i ja da se prijavim na listu onih koji imaju problema sa 4.6.1. Do sada nisam imao problema osim toga da mi se jednom telefon restartovao nakon telefonskog razgovora i kada sam posle pustio muziku zvuk je bio na zvucniku slusalice umesto spikerfona. Evo ga sada veci problem, prebacivao sam neku muziku sa kompjutera preko usb-a i telefon nece da se "probudi" tj. da se ekran ukljuci. Drzao sam nekoliko sekundi pritisnutno power of dugme i telefon se restartovao (ili ukljucio), nisam morao da vadim bateriju.

Jel ovaj Kernel_Siyah-Dorimanx-V8.14-[10-52]-[16-04]-JB-SGII-PWR-CORE.zip?

Misliš da Sale preporučuje kernel da bi imali bootloop?

Jesam li ja glup ili ne, ali nema nidje dl link za taj doriman, 7.13 najnoviji na sajtu:confused:

Danke

Znam da je o ovome bilo više puta reči, ali uopšte ne mogu da nađem postove, zato po deseti put pitanje, drugarica prodaje telefon i hoće da vrati sa NEAT-a na stock mt:s, kakva je beše tačna procedura i da li triangle away radi na JellyBean NEAT-u (mislim da je 4.5 instaliran)?

Koliko se sećam, prvo treba pokrenuti Triangle Away, pa onda preko Odina flashovati stock mt:s sa checkfusa. Amirite?

Poslednja izmena:
Tako je.
Kad ubacis odinom,moras ici u fabricki recovery, pa uraditi wipe da ne bi zabo u bootloop ,)

Pa ako je Sasa nesto preporucio, onda taj. :)

Znam da je o ovome bilo više puta reči, ali uopšte ne mogu da nađem postove, zato po deseti put pitanje, drugarica prodaje telefon i hoće da vrati sa NEAT-a na stock mt:s, kakva je beše tačna procedura i da li triangle away radi na JellyBean NEAT-u (mislim da je 4.5 instaliran)?

Koliko se sećam, prvo treba pokrenuti Triangle Away, pa onda preko Odina flashovati stock mt:s sa checkfusa. Amirite?

Ako je rut bio odradjen bez aktiviranja trougla, probaj nandroid restore stock-a (ako je uradjen backup naravno), unroot pa factory reset.

Sta ce ti power saving mode?
Samo ti usporava rad telefona.

Ubacio sam kernel... sto ne radi power saving mode?

Hm interesantno, meni je odmah po instaliranju ovog kernela bio ukljucen power saving mode. Inace, iskljucio sam ga, lakse mi je da podesim sve kako mi odgovara u STweaks. Za sada mi se cini da cu bez problema izgurati 4h screen on.

Hm interesantno, meni je odmah po instaliranju ovog kernela bio ukljucen power saving mode. Inace, iskljucio sam ga, lakse mi je da podesim sve kako mi odgovara u STweaks. Za sada mi se cini da cu bez problema izgurati 4h screen on.
Vratio sam se na philz ali ostala mi ikonica STweaks, kako da je uklonim?

Jel ovaj kernel ubacujete preko Odina ili iz recoverija (nisam ovako nikad radio pa bi svaka pomoc dobro dosla)?

Mozes da odes u stweaks i namestis power saving mode kako zelis. Ako neces to, vrati se philiza.

Inace
Dobar je ovaj novi dori, stvarno bolja baterija i to bez POWER SAVING MODE-a.

Nazad
Vrh Dno