Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Ne znam koliko ti je bitan backup, ali ako hoces da se igras imas Siyah 604b i 605b, toliko sam video ovi na xda da koriste...

Philz je za sada najbolji all around kernel.

Koliko god je dori velika licnost za celu xda zajednicu, ne znam sta on i njegov tim vise rade sa tim kernelom, kad ne mogu da naprave krsten kernel, ipak je GM tata i mama sto se tice toga.

Ovo za 4.2.2 je jos uvek rumor iliti glasina, nigde samsung to nije potvrdio.

Pozdrav. Trenutno koristim ovaj rom i mogu reci da je stvarnoodlican. Prateci upute koje je dao Bobdoblo na XDA oko aplikacija koje se mogu ukloniti jednostavno sam prije instalacije uklonio iz preload foldera.

Pogledajte prilog 110574

Smanjim sam zip file na 434 mb i nakon instalacije ustedim najmanje 30 minuta posla.

Sto se tice kernela, malo je sada zeznuta situacija, Dorimanx se previse igra i jednostavno ne znas na kojem ce ti raditi Wi FI toggle a na kojem nece, navodno flashanjem radija LS9 radi i toggle ali nemam zivaca provjeravati. Baterija je kod njega uvijek bila fenomenalna ali u zadnje vrijeme zale se ljudi i na to.

Gokhanmoral je dobio sina i malo sebi uzeo slobodnog vremena da bude sa porodicom i jos uvijek nije implementiran backup preload foldera, znam, znam koristim skripte za to preload backup i preload restore ali nije to to. Orangebackup je druga opcija ali mi je problem sa ovom aplikacijom sto nemam previse povjerenja u situ kada je u pitanju backup potpuno konfigurisanog ROM-a, mozda i grijesim ali eto takva je situacija.

PhilZ je za sada izgleda najbolji jer je izuzetno stabilan, battery friendly i ima backup preload foldera, ali nema app za tweakanje pa ne znam da li je najbolji izbor za mene . Planiram se malo poigrati sa PhilZ kernelom i android tweakerom kako bih ga kontrolisao koliko toliko.

Drago mi je da nas SGS2 nece umrijeti jos dosta vremena, dobit cemo i 4.2.2. official, nadam se sa nekim modovima sa SGS4 iako sumnjam ali ko zna, Samsung je do sada bio velikodusan vezano za update oficijelnog software-a. Nadam se da cemo kada izadje android 5 ubrzo dobiti i drivere za kameru i ostali hardware da uzivamo i u tom OS-u.

Koji vi kernel uglavnom koristite, ja sam nabavio bateriju 2000 mAh i za sada Many40 Battery tweaks sa SIyah poslijednji je najbolji combo.
Ti si iz Sarajeva?
Hvala za post, ja koristim philz

Da, da iz Sarajeva sam.

Znam da je Philz default pa cu mu dati priliku dan ili dva.

Ali koji Philz mi je sigurno staviti Sale ?

PhilZ-cwm6-XXMS1-OXA-4.53-signed.zip ovaj pretpostavljam.

Hvala

Poslednja izmena:
Kako ti "pukne" sistem?

Onda full wipe, format preload i system, flesuj rom, udji u recovery, backup, to je to

Jedno pitanje - fleshovao sam phillz prvo cwm sa interne, pa sam se istripovao da nije, pa sa mobile odina, i dalje mi ovako stoji:uploadfromtaptalk1364208097096.jpg
Jesam li ja to fleshovao ili nisam?!?:confused::)

A jel onda moram posle ovoga da radim mount svega kao sto si napisao?
Ne. Ako se desi bootloop samo vratis data iz recovery. Nemoj brisati taj nandroid

Jedno pitanje - fleshovao sam phillz prvo cwm sa interne, pa sam se istripovao da nije, pa sa mobile odina, i dalje mi ovako stoji:Pogledajte prilog 110685
Jesam li ja to fleshovao ili nisam?!?:confused::)
To je to. PhilZ ne stavlja potpis u kernel. Mozes ga proveriti kad ukucas getprop u neki terminal emulator

Blagodarim:)

pitanje je da li postoji tweak(xloud ili sl.) za zvuk u slusalicama,zvucniku koji je neko isprobao da radi na LS8 :)

@dejson hvala za sugestiiju............instalirao(pro verzija),stiklirao,restartovao......ne cujem nikakvu razliku.Osim ako nesto nisam propustio..........

Nazad
Vrh Dno