dzidza_bidza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.09.2005
- Poena
- 675
Prilikom prelaska sa ICS koristio sam onu tvoju skriptu za wipe, pretpostavljam da je to dovoljno?
skini sa beta.swype.com, bolja je nego ta sa rom-om sto dolazi
Pogledajte prilog 108816
Pozdrav saletu i ostalima, rom je fenomenalan, jedino što mi se ono gore javlja kod svakog boota, sumljam da ima veze sa SD karticom ili nekom aplikacijom koja je traži pre nego što je sistem proveri, pa ako je neko imao sličan problem nek javi kako je rešio. Mesta ima dovoljno i na SD i na internoj memoriji, to nije problem.
Pozdrav
Jel ima neko problema sa zakljucavanjem telefona? Sta god postavio kao zakljucavanje (pattern, swipe, itd...) nece da radi, vec kao da je namesteno na None, znaci kako pritisnem dugme sa strane ili home dugme, tako se telefon otkljuca. Na LSD verziji sam, radio sam full wipe i sve ostalo, ali nista. Zna li neko o cemu se radi i zasto nece?
Zna li neko kako se ovo moze srediti? Dosadilo mi je vise da mi se telefon otkljucava jednim potezom dugmeta
Beše mi fino sa mojim Pacmanom, ali reših da se podsetim kako je to biti na Sammy ROM-u pa flešnuh ovaj Saletov ROM.
Međutim, bez mnogo čituckanja instalirah najnoviju verziju MS1, a tek nakon što završih sve videh da ovaj ROM ima Philz Kernel 4.53. Koliko vidim s ovim Kernelom mogu da dobijem Bootloop bug, a Philz je stavio novu verziju Kernela koji je bug free samo za LSE, MS8 i LSD. Šta da radim? Da l' će Philz apdejtovati kernel i za MS1 ili da ja pređem na neku prošlu verziju Neat-a? Ili mogu da stavim neki od ova 3 kernela na MS1?
Znam da mogu da turim i Dori-****o-Siyah kao alternativu za Philz, jel neko preporučuje nešto od ova 3 kernela uz Neat?
Do neda:eyebrows:alavno je Viber imao ovaj bug. Aktuelna verzija ne bi trebalo da ima ovaj problem.
Privremeno deinstaliraj Viber, pa probaj
Već sam objašnjavao za bootloop šta raditi. Ostaviti philz kernel na internoj i kada se desi flesovati ga, uraditi nandroid backup i vratiti samo data
clear cache jesam, ali data galerry nemam (?)clear cache and data galerry? pokusao?
Pomagajte.
Krešovala mi se Youtube aplikacija i blokira mi telefon. Ja izvadim bateriju pošto nije hteo na dugme da se isključi ni restartuje. I stoji mi početni ekran, ono Samsung galaxy sII i ni da mrdne dalje. Mogu da udjem u recovery, pokušao sam opet da flešujem rom (poslednji Neat) ali ništa.
Gledam da izbegnem format jer nisam bekapovao ništa od aplikacija pa ako znate šta da radim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari