Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Pa staviš ogg ekstenzija + da ne bude dugačak taj zvuk + permission... Pogledaj koji je permission na ostavim fajlovima, pa tako i ove napravi... Nikad nisam to menjao, jer me ti zvuci nerviraju, pa ih samo disejblujem.

Edit: nema cimanja oko kompilovanja, znači samo odradis taj zvuk, konvertujes u ogg, pushujes u onaj folder sa tim tačnim nazivom koji menja zvuk, podesiš permission I reboot...

Gledaj da odradis backup da možeš da ih vratiš kasnije ako nešto zezneš...

Poslednja izmena:
Ko visoko leti...
Sredice se baterija. Napuni ga veceras pa ga sutra koristi normalno.

@djilkos... znaci da budzim audio folder. OK.. ubacicu zvuk koji mi se dopada, ali izgleda da moram da menjam imena fajlova. Ima li neki file u kome mogu da unesem drugo ime, ili cu morati da dekompajliram settings pa da menjam strings.xml ili sta vec? Mozda u build.prop ima nesto?

Ti hoćeš dtmf tones? Pokušavao sam da portujem to, snašli me neki problemi, zamolio englou da nastavi, još uvek ništa. Znaci teško je to uraditi :)

Ne.. nije to.. ako si primetio cuje se neki "plop" zvuk (pad kapljice vode) kada bilo sta pipnes na telefonu. To se gasi u Settings/Sound/Touch Sounds. E sad.. moze da se iskljuci ili ukljuci, ali ne moze da se promeni zvuk. Ja bih da promenim u neki tihi "klik". :)

Sad sam proverio... /system/media/audio/TW_Touch.ogg se cuje kada pipnes ekran. Ja bi hteo npr. /system/media/audio/Effect_Tick.ogg. Kapiram da je lako kopirati jedan file preko drugog, ali mislim da postoji laksi nacin da se ovo promeni :)

Poslednja izmena:
Pa napravi kopiju tog fajla ako hoćeš tick i samo mu promeni ime u touch stavi permission I restartuj

Ne.. nije to.. ako si primetio cuje se neki "plop" zvuk (pad kapljice vode) kada bilo sta pipnes na telefonu. To se gasi u Settings/Sound/Touch Sounds. E sad.. moze da se iskljuci ili ukljuci, ali ne moze da se promeni zvuk. Ja bih da promenim u neki tihi "klik". :)

Sad sam proverio... /system/media/audio/TW_Touch.ogg se cuje kada pipnes ekran. Ja bi hteo npr. /system/media/audio/Effect_Tick.ogg. Kapiram da je lako kopirati jedan file preko drugog, ali mislim da postoji laksi nacin da se ovo promeni :)
Mislis "blup"? :) Nema lakseg, to je najlakse. Preimenujes sta hoces u ui folder-u i permission 644. Kao Djilke sto napisa

A sta ako hocu stari ton kad okrecem neki broj, i stari lock sound

Al ste me odkulirali za pitanje o USB mass storage. Kroz Aromu sam setovao mass storage ali kad ga povežem na USB nudi mi MTP tj PTP. Primetio sam da Swype ne radi (Unfortunately, Swype has stopped.) ali pošto ne koristim i nije mi važno. Jel neko probao? Sale?

Poslednja izmena:
@skydiver021 kod mene Swype radi, što mi je važno jer je mnogo bolji od samsungove tastature. A ovo za USB mass storage sam i ja primjetio. I meni pri konekciji kabla nudi MTP/PTP!?!

Ima resenje na xda, pisao je many40 u Saletovoj temi, pa pretrazite za UMS

Neka podesavanja za melodije se nalaze u build.prop. Predpostavljam da se podesavanje za "plop" isto tako nalazi negde.
Usput, clock app mi nonstop crashuje. Moram na Clear Data pa sve ponovo. Verovatno je zbog 160dpi. Sale, da li je komplikovano da se moduje clock apk?

Stock browser takodje mislim da ne radi na manjoj od 240, ja sam imao problem na 210... Verovatno zbog toga crashuje... Jesi video na xda da zamolis onog lika da ti odradi clock ako moze?

Edit: Inace ja ne vidim nigde u build.prop-u taj zvuk tvoj za touch, nema ga. Ono sto sam ti rekao ne radi?

Poslednja izmena:
Nisi me razumeo, izgleda da ja sada pricam kineski... U build.prop se nalaze neki zvukovi, ali taj plop se ne nalazi tamo. Verovatno je referenciran iz nekog resursa iz tw-frameworka ili settings, ili nesto trece. Za sada sam ga iskljucio dok ne uhvatim malo vrmena da raspakujem rom i da ga nadjem.

Stock browser lepo radi u svim DPI. Nikada nisam imao problema sa njim. Jedina app koja mi sada zabada zbog promene dpi je Clock app. Cak i stock music player koji je radio sa modovanim dpi i na GB, i pucao na ICS-u, sada radi u JB-u.

Sale ce morati da nam prevodi :D

Hmm da videh da nema taj "buc, plop kako god" u build.prop-u, zato sam mislio da moze da se menja cistom zamenom i push-ovanjem u system sto bi mi bilo logicno...

ubutaret.jpg

Kod mene je druga po redu jer su poređane po nazivu.

Nema je... Instaliran je aroma mod ali nema te ikonice... I kad se instalira aroma mod ima da se izabere sta sve hocu da ubacim, i da izabarem 23 customizable Togglles i Stock......Do cega moze biti?

Poslednja izmena:
Za one koji hoće da imaju podrazumevani USB mass storage naći S98MassStorage script koji se nalazi na root particiji /system/etc/init.d i podesiti prava sa rw-r--r-- na rwxr-xr-x i restartovati.

Izmenjeno, hvala Swiper što si primetio.

Poslednja izmena:
Nemaš neko "read" viška?:)

Ovako valjda
Kod:
rwxr-xr-x

A kako izmjeniti prava?

root explorer, desni klik na file pa Permissions.

Ja sam ubacio aroma mod 4.2b ali nemam opciju za customize toggles... Kako to da se namesti?

trebalo bi da imas u aplikacijama advanceS settings ako si pri fleshovanju izabrao 23 toggles ....siva ikonica u njoj mozes da izaberes koje ces toggle dugmice imati u notifikaciji i da im namestas raspored.....

@svesifre
Ja radim to iz X-plore aplikacije prethodno je podesim menu - configuration - Root access - Superuser + mount writable držiš duže prst na fajlu :) pa kad ti se pojavi meni ideš na Permissions i tu podesiš.

Nisi me razumeo, izgleda da ja sada pricam kineski... U build.prop se nalaze neki zvukovi, ali taj plop se ne nalazi tamo. Verovatno je referenciran iz nekog resursa iz tw-frameworka ili settings, ili nesto trece. Za sada sam ga iskljucio dok ne uhvatim malo vrmena da raspakujem rom i da ga nadjem.

Stock browser lepo radi u svim DPI. Nikada nisam imao problema sa njim. Jedina app koja mi sada zabada zbog promene dpi je Clock app. Cak i stock music player koji je radio sa modovanim dpi i na GB, i pucao na ICS-u, sada radi u JB-u.

Sale ce morati da nam prevodi :D

Hmm da videh da nema taj "buc, plop kako god" u build.prop-u, zato sam mislio da moze da se menja cistom zamenom i push-ovanjem u system sto bi mi bilo logicno...

Lol, kinezi :)
Taj clock MyLifeRocks10 nije mogao da rekompajlira i poslao meni da ga ja uradim. Ja zaboravio :)

Sutra na pivu ces mi dati neke smernice oko kopanja po romu, pa cu sam probati da to uradim. :)

Ne odaj mu Sale tajne, otece ti posao... Kao pivo, koja fora :p

Xaxa.. nemam vremena da saletu otimam posao. Samo necu da ga smaram za sitnice... sto se tice piva, dodji i ti.

Nazad
Vrh Dno