Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Moze. CWM/mounts and storage/mount USB/
kopiraj rom, flesuj, nema na cemu :)

To sam i uradio, hvala u svakom slučaju.
Instalirao sam Lite verziju, jer imaš neku prepruku za temu/app launcher? Pitam jer sam uvek koristio default tamu koja dolazi uz neki rom a sad bi malo da menjam. :)

To sam i uradio, hvala u svakom slučaju.
Instalirao sam Lite verziju, jer imaš neku prepruku za temu/app launcher? Pitam jer sam uvek koristio default tamu koja dolazi uz neki rom a sad bi malo da menjam. :)

Od launchera koristim samo Novu (paid) a od tema Jb Reloaded. Napolju sam pa ne mogu link da ostavim

Od launchera koristim samo Novu (paid) a od tema Jb Reloaded. Napolju sam pa ne mogu link da ostavim

Evo sad gledam ovu temu i nije mi baš najjasnije od gomile ovih fajlova u ponudi šta da skinem i instaliram.

Koliko ja kapiram skinem ovo: Jelly Bean Style Reloaded 1.07 - AROMA.zip 201.25MB
Odem u revovery i onda instliram sa sd kartice i to je to?

Da, sa interne flesuj bez wipe. Tokom instalacije ces moci da biraš šta želiš

Ok hvala.

Instalirao sam zadnji rom LSS saletov neat rom, i sad imam problem sa sihronizacijom sa samsung nalogom i ne mogu da vratim poruke jer sam tamo pravio backup a na svim predhodnim sam to odradjivao. Jer to problem samo kod mene ili je sale izvadio jos neku app.

Da, izvadio sam. Skini removed apps.zip, otvori sa winrarom, obrisi sta ti ne treba, zatvori i flesuj bez wipe

Sale instalirao sam NeatLite 4.7 i LSS_SkipSongs_BTK_StockRippleAOSPlockScreenToggle_23BlueToggles_BlueSTatusBar_BlueCircleAnimated_4Way.
Kako da namestim FTP da mi ocitava USB?
I jel ima neka AROMA za ovaj 4.7?

Poslednja izmena:
Uradio sam kako si rekao da skinem removed app i u preload\symlink\system\app obrisem sve sem SamsungApps.apk i jos jedne samsung apps nesto.app. Zapakovao u zip i isao u recover i odatle instalirao medjutim nista se ne desava. Reci mi da li sam dobre aplikacije ostavio ili su trebale neke druge. I ako bi te aplikacije koje trebaju pa prekopirao kod tebe u rom na isto mesto da li bi bile instalirane tj da li je to dovoljno ili treba jos nesto negde da se ispise

Trebalo bi biti dovoljno SamsungApps i SamsungAppsUNA3, iskreno nisam probao a dobro si flesovao. Svejedno je dal ces ih u rom staviti ili ovako flesovati. Probao da im obrises data u applications/all/ ?

Ty brother.

Trebalo bi biti dovoljno SamsungApps i SamsungAppsUNA3, iskreno nisam probao a dobro si flesovao. Svejedno je dal ces ih u rom staviti ili ovako flesovati. Probao da im obrises data u applications/all/ ?

Mislis da obrisem na telefonu pa da nanovo instaliram ili samo da obrisem bez ponovnog instaliranja.

Koji kernel za zadnji rom?
Imam dorinmax ali imam osecaj da touch i skrol ne rade kako trebaju i da stucaju malo.

Onda backup aplikacija i full wipe (sad mozes u recovery). Nemoj zaboraviti format system i preload u mounts and storage da uradis. Flesuj ponovo lite

Ma nemoguce da samo on ima taj bug.... Screen on timeout nek bude najmanji, nadam se da imas lock screen ukljucen, nadam se da je namesteno odmah da zakljuca telefon po gasenju i pritiskanju, da ne ostaje otkljucan, nadam se da je iskljucen smart stay.

Nista drugo ne pada na pamet. Ako ovo i dalje posle ovoga sto kazem, onda servis, jednostavno mora.

Pazi i da je crkao ovaj senzor za osvetljenje opet bi to radilo normalno, bez ovog tvog bug-a.

Stvarno mi je skroz nepojmljivo.

Evo, uradio sve kako si rekao, i dalje isti problem...ne iskljucuje ekran...jedino sto nisam probao je da izvadim ext sd karticu, mozda ona pravi problem..ne verujem, ali...(nova je baterija)..inace...kao prazan je, ako nije prikljucen na punjac, onda je u nekom stalnom resetu, tako nesto, zavibrira, pojavi se onaj kruzic na sredini ekrana, i iskljuci se, i tako sve u krug...a kada ga stavim na punjac, onda krene da puni, i za 10-ak minuta napise charged (kao pun)...skinem ga sa punjaca, i vrlo brzo padne na 70%...i bas se greje..

Nova baterija kažeš? Jel kineska ili original? Mislim da jedino servis tu može da pomogne, ako ništa od ovog nije pomoglo.

Nova, kupljena u bg elektroniku, po tvojoj preporuci :-D

Ja bi rado voleo da vidim taj telefon na par sati, da vidim kako se to čudno ponaša :D

Više ne znam sta bih ti rekao, šta može da bude ;)

Biker, to sto se dosta greje može značiti da je telefon u kratkom spoju.

Proveri preko CPU Spy da li ti telefon ide u Deep Sleep, pa reci ovde.

Poslednja izmena:
Još jedno glupo pitanje, kako da proverim istoriju korišćenja android uređaja, tj. screen on time, ukupan call time itd. ? Već sam ranije radio ali evo sad pokušavam ponovo i nema šansi da provalim...
Sutra mi stiže novi Nexus 7, pa da proverim da ne pokušaju da mi uvale uređaj koji je korišćen.

Не можеш да провериш то, ако се уради factory reset све се брише.

Ok hvala.

Ja bi rado voleo da vidim taj telefon na par sati, da vidim kako se to čudno ponaša :D

Više ne znam sta bih ti rekao, šta može da bude ;)

Ponasa se kao da je totalno zaglupeo...inace, najveci problem je sa baterijom, njoj je mob skoro uvek prazan...neverovatno!

Biker, to sto se dosta greje može značiti da je telefon u kratkom spoju.

Proveri preko CPU Spy da li ti telefon ide u Deep Sleep, pa reci ovde.

Videcu danas, ako mi deca dozvole :)

Imas neki wakelock koji drzi cpu na 200mhz. Pri normalnoj upotrebi deepsleep treba da bude preko 60%.

Nazad
Vrh Dno