Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

neat 4.7 i dorimanx kernel 8.14(8.16) radi vrlo zadovoljavajuce. Trajanje baterije je takodje vrlo dobro. Tnx.

Na neat 4.7 (sa LSS_SkipSongs_BTK_StockRippleAOSPlockScreenToggle_23BlueToggles_BlueSTatusBar_BlueCircleAnimated_ 4Way i jos nekim stvarima) koristim dorimanx kernel 8.16 i sve lepo radi bez problema, prvo sam stavio dorimanx 8.14 al tu mi je usporeno radio i imao neko seckanje ponekad, na 8.16 sve ide glatko i baterija je ok tako da sam zadovoljan :)

Poslednja izmena:
Meni dorimanx sad zabo. Ispraznila mi se baterija totalno... morao sam da je promenim, promenim na philz kernel i tek je posle krenula baterija da se puni

Dorimanx 9.xx je za custom romove a 8.xx za samsungove tj malko preradjene i doterane da budu bolji od oficijalnog kao sto je npr NEATrom :)

sale syah i tvoj novi rom rade odlicno,, baterija zadovoljavajuca za 4.1.2 samo tako nastavi i gledaj sto kasnije da prodas s2, treba nam tvoja podrska :)

Sale, i dalje imam onaj problem, baterija je nova, ekran i dalje ne ide u standby, osim kada se pritisne off taster.

Izvini stvarno nisam zapamtio šta je problem. Na kom romu si? Na koliko je podešen screen off? Koji kernel koristis?

Xwlss neat full, a kernel ne mogu da proverim, nece da ode cwm...nemam cwm pedju apps, a reboot donje dugme nece, imam samo download mode. Inace screen time out je na 30 sec

And flesuj lite verziju bez wipe pa mi javi sta de dešava. Imaćeš i Cwm app

Nisam kod kuce, probam veceras, pa javljam....da stavim tvoj poslednji rom?

Razbijen je ekran na samsung galaxy note 2, da li neko zna koliko para dodje nov ekran, original i da li se tu menja samo ekran ili se mora promeniti i touch?

А да потрефиш на тему за note 2 па тамо питаш?

Pusti čovjeka da pita. Čim nabavim note 2 odgovoriću mu.

Sale, stavio sam tvoj lite rom, Philz kernel je, i dalje isto, ne gasi kompletno ekran, tj ne zakljuca ga automatski, nego samo ga blago zagasi, tj obori mu brightnes na nesto nize...

Onda backup aplikacija i full wipe (sad mozes u recovery). Nemoj zaboraviti format system i preload u mounts and storage da uradis. Flesuj ponovo lite

Ma nemoguce da samo on ima taj bug.... Screen on timeout nek bude najmanji, nadam se da imas lock screen ukljucen, nadam se da je namesteno odmah da zakljuca telefon po gasenju i pritiskanju, da ne ostaje otkljucan, nadam se da je iskljucen smart stay.

Nista drugo ne pada na pamet. Ako ovo i dalje posle ovoga sto kazem, onda servis, jednostavno mora.

@sale
hvala

@djilkosh
smart stay iskljucen, najmanji timeout (15sek)...ma kod mene radio super, dao ga zeni, i eto belaja :)

Pazi i da je crkao ovaj senzor za osvetljenje opet bi to radilo normalno, bez ovog tvog bug-a.

Stvarno mi je skroz nepojmljivo.

kolege molim zapomoc

probao sam da stavim novi neatlite LSS 4.7 ali tako da mi nista ne ostane staro na internoj SD kartici, ni programi ni direktorijumi, ni slike, nista. probao sam settings - factory reset sa sve format USB storage (kako vec tacno pise), probao sam full wipe proceduru sto pise u saletovom uputstvu za neatrom, probao sam da nesto cackam po recovery-ju i jedino sto sam uspeo je da greskom formatiram externu SD karticu - retard. i to sam dobro prosao kad malo razmislim.

molim za pomoc, izvinjavam se ako je vec milion puta objasnjeno, ali ako nece factory reset to da uradi pa ne znam sta onda hoce.

I sta sad? Ne razumem u cemu je problem. Formatiraj sve iz mounts and storage i sve ce biti obrisano. Rom prebacis na karticu sa kompa i flesujes

Imam sledeći problem. U CWM-u kada hoću da instaliram rom sa sd kartice izbacuje mi can't mount sd card. Probao sam da prekopiram sve sa memorijske kartice, formatiram karticu i onda vratim sve ali i dalje neće. Ranije sam koristio neke staru verziju Lite'ning roma. Pošto sam uradio proceduru za full wipe sad neće da mi digne sistem. Jedino što mi pada na pamet je da preko Odina instaliram neki drugi rom, pa da probam ponovo sa Neat-om. Dal može da se kopira direktno na memoriju telefona pa ondatle da se instlira zip?

Moze. CWM/mounts and storage/mount USB/
kopiraj rom, flesuj, nema na cemu :)

Nazad
Vrh Dno