Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Stavio sam 8, i sve je prošlo dobro, osim što Play Music mora da se reinstalira, jer se ruši čim se upali. Dok YouTube mora da se isto reinstalira, jer video secka na svake dve sekunde. Ali kad se opet stavi sa Play Store, problem nestaje. Izvukao sam i preko 2h screen-on. Sav oduševljen ga stavim na punjenje, napuni se, skinem ga sa punjača. Ostavim premo noći. Probudim se, pogledam skoro ista baterija, pogledam posle pola sata, pao na 70%, pogledam posle još pola pao na 45%. Mediaserver i Google Search popili bateriju...

Taj google search pri vrhu ekrana obrises tako sto zadrzis prst na njemu malo duze i ides na remove.

Stavio sam 8, i sve je prošlo dobro, osim što Play Music mora da se reinstalira, jer se ruši čim se upali. Dok YouTube mora da se isto reinstalira, jer video secka na svake dve sekunde. Ali kad se opet stavi sa Play Store, problem nestaje. Izvukao sam i preko 2h screen-on. Sav oduševljen ga stavim na punjenje, napuni se, skinem ga sa punjača. Ostavim premo noći. Probudim se, pogledam skoro ista baterija, pogledam posle pola sata, pao na 70%, pogledam posle još pola pao na 45%. Mediaserver i Google Search popili bateriju...

nisam update google apps, sorry. uradi reflash roma bez wipe, flash ovih gapps
http://slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/1251-addons/downloads
i restart

U nova launcher-u imas podesavanja. Znaci udjes u podesavanja nove i izaberes prvu stavku. Pronadji za search opciju.

To sam pitao za Google launcher, Nova ga ni nema default. I lako se gasi.

Poslednja izmena:
GEL ne moze da radi bez google search aplikacije. Ostali launcheri imaju u sebi search bar. Npr. kada obrises google search app, u CM launcheru ce nestati search bar.

Sale imam ovaj problem oko koris. int. bla bla
eb2cf72503b54fd796a3e123cf84171d.jpg

Viber mi FC stalno. Posle restarta je ok.

Radio sam full wipe pre 30min. Apolo regular je kernel.

Jos nesto sam primetio... Testirao sam 5 puta full wipe i uvek Hangouts stalno FC-uje na pocetnim podesavanjima(wizzard).

01adc17a26da2985d4e48699912d0cec.jpg

FC kada udjem u menadzer zadataka pa u izvrsavanje.
36bf844574d18564786d9ce4ea248eb8.jpg

Znaci ovo je uvek posle full wipe-a.

Poslednja izmena:
Meni se ugasio bez razloga, dok je mirovao. Prvo sam mislio da je opet iscurela baterija, jer je bio topao.

Sale imam ovaj problem oko koris. int. bla bla
eb2cf72503b54fd796a3e123cf84171d.jpg

Viber mi FC stalno. Posle restarta je ok.

Radio sam full wipe pre 30min. Apolo regular je kernel.

Jos nesto sam primetio... Testirao sam 5 puta full wipe i uvek Hangouts stalno FC-uje na pocetnim podesavanjima(wizzard).

01adc17a26da2985d4e48699912d0cec.jpg

FC kada udjem u menadzer zadataka pa u izvrsavanje.
36bf844574d18564786d9ce4ea248eb8.jpg

Znaci ovo je uvek posle full wipe-a.
vec sam napisao da sam zaboravio nove gapps da stavim. imas iznad nekoliko postova kako da instaliras

Meni se ugasio bez razloga, dok je mirovao. Prvo sam mislio da je opet iscurela baterija, jer je bio topao.
kod tebe def nesto nije u redu. jel si uradio ono sto sam napisao?

Posle toga nije FC, ali me je zacudilo zasto izbaci gresku na pocetku.

Obrisao sam hangouts. U podesavanjima pa u menadzeru-> izvrsavanje (running), podesavanja FC-ju. Posle restarta uredjaja toga vise nema. Tako da sam resio sve probleme.

Ali brine me ovaj kor. int. FC. Samo nestane status bar posle toga, vrati se i postane providan. A pozadina bude crna, a uredjaj poblesavi. Sada je sve ok. Sta je sa ovim uredjajem :mad:

Ma poludeo, 2 puta vec. Za sada ne kako sam presao na apolo light, promenio scheduler i governor. Regular napone moze da podnese.

A interesantno je da mi se to slicno desilo na XWMS3 stock-u pre par dana.

Imam jedno pitanje, primetio sam kad god mi piše 3g gore na ekranu da nemam protok uopšte. Samo ako piše H(sdpa) ili E(dge) onda radi. U čemu je stvar? U pitanju je AOSP

Evo ja sam na AOSP, na 3G u parku i radi mi.

Ne znam za vas ali ja sam neat aosp 7 romom odusevljen i apsolutno ga niti nadogradjujem niti nesto menjam na oba svoja s2. Na jednon sam imao problem s baterijom ali to je bilo trenutno zbog mobilne mreze, na drugom imam problem sa sistemui ali to mi je potpuno zanemarljivo jer ostalo kida kako radi. Nit se greje, nit se gasi nit baguje niti bilo kakva mana. Preporuka svima za neat aosp rom 7.

Upao mi telefon u bootloop (7 sekundi stoji Samsung logo, pa 5 sekundi ugasen ekran i tako u krug). Instaliran je I9100XWMS3_NeatROM_v6.3_Aroma
Sta da mu radim?

Jel mogu nekako da ostanu podaci (poruke, aplikacije...)? Ili moze da se uradi backup?

Probaj da uradis wipe dalvik cache i wipe cache partitions za pocetak u recovery-u.

Danas mi je par puta pukla veza i svaki put kad sam pogledao sam video 3g i posle se ikonica vrati na H+. Dal je moguće da meni nešto ne radi kako treba kada je nakačen na 3G?!:mad:

Vrh Dno