Slikaj na sta mislis, ja kod mene nemam nista slicno tome, sve sam iskljucio.Može li da se ukloni onaj Google search na vrhu ekrana? Nikako da nađem način da ga sklonim.
Slikaj na sta mislis, ja kod mene nemam nista slicno tome, sve sam iskljucio.Može li da se ukloni onaj Google search na vrhu ekrana? Nikako da nađem način da ga sklonim.
Stavio sam 8, i sve je prošlo dobro, osim što Play Music mora da se reinstalira, jer se ruši čim se upali. Dok YouTube mora da se isto reinstalira, jer video secka na svake dve sekunde. Ali kad se opet stavi sa Play Store, problem nestaje. Izvukao sam i preko 2h screen-on. Sav oduševljen ga stavim na punjenje, napuni se, skinem ga sa punjača. Ostavim premo noći. Probudim se, pogledam skoro ista baterija, pogledam posle pola sata, pao na 70%, pogledam posle još pola pao na 45%. Mediaserver i Google Search popili bateriju...
To sam prvo i probao, ne reaguje na to.Taj google search pri vrhu ekrana obrises tako sto zadrzis prst na njemu malo duze i ides na remove.
vec sam napisao da sam zaboravio nove gapps da stavim. imas iznad nekoliko postova kako da instalirasSale imam ovaj problem oko koris. int. bla bla
![]()
Viber mi FC stalno. Posle restarta je ok.
Radio sam full wipe pre 30min. Apolo regular je kernel.
Jos nesto sam primetio... Testirao sam 5 puta full wipe i uvek Hangouts stalno FC-uje na pocetnim podesavanjima(wizzard).
![]()
FC kada udjem u menadzer zadataka pa u izvrsavanje.
![]()
Znaci ovo je uvek posle full wipe-a.
kod tebe def nesto nije u redu. jel si uradio ono sto sam napisao?Meni se ugasio bez razloga, dok je mirovao. Prvo sam mislio da je opet iscurela baterija, jer je bio topao.
vec sam napisao da sam zaboravio nove gapps da stavim. imas iznad nekoliko postova kako da instaliras
Uprvo probao, nema promenaProbaj da uradis wipe dalvik cache i wipe cache partitions za pocetak u recovery-u.
Uprvo probao, nema promena![]()
Danas mi je par puta pukla veza i svaki put kad sam pogledao sam video 3g i posle se ikonica vrati na H+. Dal je moguće da meni nešto ne radi kako treba kada je nakačen na 3G?!![]()
Jel moze link i uputsvo neko. Da nesto ne zeznemFlesuj poslednji philz recovery pc odinom. Ništa vise
Piše 3G na telefonu? Meni radi samo kad piše H+![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari