Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Pozz imam samsung s10 5g, od danas mi se desava kao da mi ekran trepne iliti blicne onako na sekundu. Sta se desava zna li neko?
 
Jel vredi menjat P30 Pro za ovaj S10 Plus exynos verzija? Malo mi dosadio P30 Pro pa bih na promenu malo S10 Plus al me bateria brine jer ovaj P30 Pro ima dobru bateriju.
 
Našao i kupio original led flip cover, beli. Cca 4800din. Supruga zadovoljna.
 
Imam S10e od februara 2020. i nemam nikakvu zamerku, sem konstatacije da se baterija ofucala i da ga sada punim 2x dnevno (intenzivno ga i koristim za posao i privatno, doduše).
Da li je neko nosio telefon na zamenu baterije recimo u ovlašćeni servis, kakva su iskustva sa tim? Zvala sam ProMobi, zamena je 5300 din
 
Oni su ovlašćeni za Samsunga i to je to. Oko 3000 je baterija+radni sat oko 1500 i to je tih 5300 ali su bar sigurna da si dobila pravu stvar.
 
E, ma cena je najmanji problem (neću da se ciganišem), samo nisam nikad menjala bateriju u nečemu što treba da se razlepi pa opet zalepi, i samo ne bih da bude iznenađenja tipa "eee pa nije on više vodooportan, znate, kad se to jednom otvara više nikad nije isto" i tome slično :D Eto takvo neko nepoznavanje mi budi oprez, ništa drugo. I da ne bude "e pa ta baterija nije kao prva ugradnja, ona drži manje. zar to niste znali?"
 
Ovlasceni servis ce garantovati vodootpornost, a baterija treba da bude ista 🙂
 
Ja sam kupio s10+ kome je menjana batetija u ProMobi i redovno ga kupam i naravno nikakakav problem.
Edit: baterija drži skoro duplo više nego s10e kojeg sam odložio u fioku.
 
Format mi je takoreći presudan, pa zato i manju bateriju trpim... Hvala ti na pisanju tvog iskustva!
 
Od juce mi ekran posvetelo ili preciznije izbledeo sve deluje isprano i kad je crna boja vise nije crna nego se vidi kao npr da je lcd ekran. Jel se susreo neko sa ovim problemom?
 
Na slici deluje katastrofa ali je dosta manje ovo je crna boja
Nema garanciju kupljen je jos dok je bio aktuelan
 

Prilozi

  • IMG-6a52be6aa567ceec944f99db1263d252-V.jpg
    IMG-6a52be6aa567ceec944f99db1263d252-V.jpg
    46.3 KB · Pregleda: 74
Upala mi kuglica silica gela u 3.5 mm džek, srećom uspeo sam nekako da je razbušim i izvadim bez posledica.
IMG-ce7143912759543f9c133ca54f390dc2-V.jpg
 
Pozdrav svima novi sam vlasnik polov og s10+ za sad je sve ok. baterija ok ali imam jedan mali problem. Nikako ne mogu da namestim da aplikacija facebook koristi svoj ton za notifikacije vec zvoni opsta melodija za notifikaciju, imam samsung tablet, pre toga samsung a71 i sve je bilo ok.
 
Pozdrav svima novi sam vlasnik polov og s10+ za sad je sve ok. baterija ok ali imam jedan mali problem. Nikako ne mogu da namestim da aplikacija facebook koristi svoj ton za notifikacije vec zvoni opsta melodija za notifikaciju, imam samsung tablet, pre toga samsung a71 i sve je bilo ok.
Dodatak temi slucajno sam nasao da facebook aplikaciju ne mogu da deinstaliram kao na drugim telefonima vec samo da je onemogucim, da li je to sistemska greska ili je tako na ovom telefonu
 
Tako je na ovom telefonu, tj. na ovo verziji androida za S10. Facebook je kao sistemska aplikacija i jedino moze da se onemoguci ali ne i da se deinstalira
 
kad bi ovo moglo onda da stigne zvanicno preko nasih operatera?
 
Ako si na TOP, tamo negde u februaru :D
Dok sam imao S8 DBT, uvek je stizalo ranije od svih operatera u SRB
 
ne znam 'na cemu sam', jos uvek nisam ni na a11 uradio update, svaki dan me smara da ga odradim ali zbog dual sim komfora nisam ni to .. ni ne znam hocu li dobiti a12 update u tom februaru ako ni a11 jos nisam postavio ;)
 
Nece ti nuditi 12 dok ne uradis 11
 
TOP je za VIP/A1, DBT je unbranded Free Za Nemacku (bez operatera), kod nas je TOP oznaka za VIP/A1 ...ali mi nije jasno zsto ne update-ujes telefon, neces ni dobit A12 ako ne updetujes na A11...kao sot kaze shomi, pretece me:)
 
ne znam 'na cemu sam', jos uvek nisam ni na a11 uradio update, svaki dan me smara da ga odradim ali zbog dual sim komfora nisam ni to .. ni ne znam hocu li dobiti a12 update u tom februaru ako ni a11 jos nisam postavio ;)
Bolje ostani na a10. Ja sam do skoro bio na njemu i odradih update na a11, bolje da nisam. Radi on ok, ali daleko bolje i brze na a10
 
Da li vredi preci sa s10 na motorolu edge 20 pro.
Nesto se gubi nesto dobija, i dalje nakon vise od dve godine s10 i dalje radi odlicno.
Motorlu sam svakako narucio uz obnovu ugovora pa sad samo razmisljam koji zadrzati.
 
Da li je neko imao problem sa notifikacijom vezanom za tecnost u usb portu? Iz cista mira mi se prikazala iako telefon nije bio ni blizu vode i evo 3 dana ne mogu da ga punim zbog toga.
 
Ja sam imao te gluposti na s8+, mada meni se nakon pola sata otprilike samo sklonilo i nakon nekoliko dana opet se pojavilo. Znam da ne pomaze restart tel. Da ti nije neka vlaga usla ili probaj da ocistis port. Tj iskljuci tel, ocisti port i ukljuci nakon toga.
Edit: 3dana? Auuu brate..
 
Jel ko azurirao na A12? Meni stigao sad update, skida se, A1 mreza. Moram prvo napraviti backup pa cu probam
 
I na prošlom i posle novog ažuriranja imam i dalje dva problema.
Prvi je da mi se pojavljuju iskačuće reklame pre otključavanja telefona. Svašta sam pokušavao gledajući na netu a problem imam i dalje.
Drugi problem je da mi twitter aplikacija često zakucava i baguje. I tu sam svašta pokušavao. Od čišćenja casche, brisanje pa ponovo instaliranje, a problem i dalje imam. Zabaguje mi bar dva puta na dan a da app ni ne koristim često.
Ima li neko neke savete za ova dva problema?
 
Nazad
Vrh Dno