Drugari koji koriste S10e, kako ste zadovoljni baterijom? Treba mi za suprugu, dakle insta/fb/viber/wa, nema gejminga ni yt. Wifi/4g 70/30% upotreba.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ja sam upoređivao S10+ i Mi 8 sa Gcam i S10+ nikad nije pravio bolje slike. Selfi je užas na Samsungu generacijama. Ni na S20 nisu sredili prednju kameru. Ne verujem da će to upeglati, mogu samo dodatno da ga osakate da te nateraju da pređeš na noviji model.Pozdrav iz Crne Gore, ovo je moj prvi post. Duže vrijeme sam želio neki dobar telefon a kamera i brzina su mi najbitnije stvari. Vec mjesec dana sam vlasnik Samsunga S10, tel je mašina ali sam u kamere razočaran. Htio bih da mi samo neko kaže da li ima nade za nekom softverskom ispravkom jer su slike katastrofalne. Glavna kamera po lijepom sunčanom danu pravi dobre fotke, ali live focus kao da je pokvaren, selfi takodje, slike su nevjerovatno mutne a boje isprane, pod vještačkim svjetlom užas, uporedjujem sa drugovima, iPhone 8, Xiaomi mi 8, Huawei P30, isti kadrovi (pogotovo face ljudi) znači šiju moj S10. Ubjedljivo najgori. Bruka
Oko 4 sata SOT-a može da izvuče. Sem te baterije sve ostalo šljaka extra.Vidim da po netu pominju neki battery drain, i da se zale na bateriju generalno, narocito sto je kod nas exynos, ali ako moze da izgura jedan ceo dan to bi trebalo da bude okej.
Nije ,probah to^ Trebalo bi u Settings/Display/Font size and style, pa onda slideru da povecas
Probacu dok se vratim kuci,mozda bude to...@LazarAntic
Vrati stock temu. Možda je do toga. Koliko vidim to što furaš je neka ne Samsung tema. Imao sam na S7 sličan problem i bilo je do teme sa stora.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Drugari koji koriste S10e, kako ste zadovoljni baterijom? Treba mi za suprugu, dakle insta/fb/viber/wa, nema gejminga ni yt. Wifi/4g 70/30% upotreba.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari