Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

A šta mu znači " ažurirajte početni ekran" kad u storu nema nikakvog apdejta.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

A šta mu znači " ažurirajte početni ekran" kad u storu nema nikakvog apdejta.

Sredinom aprila je bilo ažuriranje za OneUI home, tako da verovatno na to misle.

Sent from my Samsung Galaxy S10 Plus using Tapatalk

Da, to je sigurno

Pozdrav iz Crne Gore, ovo je moj prvi post. Duže vrijeme sam želio neki dobar telefon a kamera i brzina su mi najbitnije stvari. Vec mjesec dana sam vlasnik Samsunga S10, tel je mašina ali sam u kamere razočaran. Htio bih da mi samo neko kaže da li ima nade za nekom softverskom ispravkom jer su slike katastrofalne. Glavna kamera po lijepom sunčanom danu pravi dobre fotke, ali live focus kao da je pokvaren, selfi takodje, slike su nevjerovatno mutne a boje isprane, pod vještačkim svjetlom užas, uporedjujem sa drugovima, iPhone 8, Xiaomi mi 8, Huawei P30, isti kadrovi (pogotovo face ljudi) znači šiju moj S10. Ubjedljivo najgori. Bruka

Drugari koji koriste S10e, kako ste zadovoljni baterijom? Treba mi za suprugu, dakle insta/fb/viber/wa, nema gejminga ni yt. Wifi/4g 70/30% upotreba.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Drugari koji koriste S10e, kako ste zadovoljni baterijom? Treba mi za suprugu, dakle insta/fb/viber/wa, nema gejminga ni yt. Wifi/4g 70/30% upotreba.

Zadovoljice potrebe bez problema, topla preporuka ako zeli mali kompaktni telefon, a brz ko munja. Prednosti ovog telefona su upravo to , tezak je samo 150 grama, lagan za jednu ruku,a flagship je. Nema slicnih danas u svetu androida. Bogme nedostaje mi.

Vidim da po netu pominju neki battery drain, i da se zale na bateriju generalno, narocito sto je kod nas exynos, ali ako moze da izgura jedan ceo dan to bi trebalo da bude okej.

Pozdrav iz Crne Gore, ovo je moj prvi post. Duže vrijeme sam želio neki dobar telefon a kamera i brzina su mi najbitnije stvari. Vec mjesec dana sam vlasnik Samsunga S10, tel je mašina ali sam u kamere razočaran. Htio bih da mi samo neko kaže da li ima nade za nekom softverskom ispravkom jer su slike katastrofalne. Glavna kamera po lijepom sunčanom danu pravi dobre fotke, ali live focus kao da je pokvaren, selfi takodje, slike su nevjerovatno mutne a boje isprane, pod vještačkim svjetlom užas, uporedjujem sa drugovima, iPhone 8, Xiaomi mi 8, Huawei P30, isti kadrovi (pogotovo face ljudi) znači šiju moj S10. Ubjedljivo najgori. Bruka
Ja sam upoređivao S10+ i Mi 8 sa Gcam i S10+ nikad nije pravio bolje slike. Selfi je užas na Samsungu generacijama. Ni na S20 nisu sredili prednju kameru. Ne verujem da će to upeglati, mogu samo dodatno da ga osakate da te nateraju da pređeš na noviji model.

Vidim da po netu pominju neki battery drain, i da se zale na bateriju generalno, narocito sto je kod nas exynos, ali ako moze da izgura jedan ceo dan to bi trebalo da bude okej.
Oko 4 sata SOT-a može da izvuče. Sem te baterije sve ostalo šljaka extra.

Tapatalk pro using S10e

Ja sam imao pregrevanje telefona posle dužeg korišćenja kamere (preko 30 sekundi). Čak su i to sredili poslednjim update-om

Juče krenuo na jezero u 15h sa 100%, došo kući oko pola 7 i imao sam 40%. Ali je bilo oko 100 slika, bt, 4g, yt muzika 2h na max sigurno.

Kamera dosta troši bateriju.

Bitno mi je da moze da izgura dan normalne upotrebe, to je sve.

Ja ne mogu da ga nadjem(s10e) nigde nov u Bg i kp a da je cena u granicama normale :p

Jedno pitanje, meni sam odavno namestio preko home up-a,sve normalno. Namestim ženi, sve isto nam namestim, jedino njoj ostanju slova ispod foldera ili aplikacija najminijaturnija koja sam video i nikako ne mogu da ih povećam. Kako da ih povećam.evo slike sa mog i sa njenog ( doduse moj je s10+, njen s9+ )
847d8b52dde041ed90a04a9e1828997a.jpg
b41640b8431b165239c8a359d0f771fe.jpg

36a82ffea1fad9424f394860c67ed59f.jpg

^ Trebalo bi u Settings/Display/Font size and style, pa onda slideru da povecas

Ima u radnji u Kragujevcu, crni i crveni. Dve godine garancije. Ne znam je l sme ovo ovako ovde, ako vas interesuje može pm

Probaj da promeniš font? Možda se nešto poremetilo

Separate app sound ili dual audio.
Svaki put moram da brišem tune in app i da dodam kako bi funkcionisao,tj svirao samo on na BT zvučniku.
Nisam našao da još neko ima ovaj problem pa da se kosultujem pre factory reset-a.
Može li neko da potvrdi da mu radi besprekorno?
S10+ ako igra ulogu.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

@LazarAntic

Vrati stock temu. Možda je do toga. Koliko vidim to što furaš je neka ne Samsung tema. Imao sam na S7 sličan problem i bilo je do teme sa stora.

@LazarAntic

Vrati stock temu. Možda je do toga. Koliko vidim to što furaš je neka ne Samsung tema. Imao sam na S7 sličan problem i bilo je do teme sa stora.

Probacu dok se vratim kuci,mozda bude to...

Evo, da vidis kako izgleda, jedva sam ulovio kod sina SS :D...znaci, samo WiFi bez mobile data !
i jos jedna stvar, ne znam iz kog razloga, ali Phone(razgovora ima ~25min) Camera i Creator movie prikazuju po 1 min ! a korisceno je vise

grer.jpg

Hvala! Mislim da cu da pojurim S10e, mislim da mu je kamera bolja nego kod S10lite. A i jeftiniji je.

^ za kameru mislim da gresis. I kamera a i baterija su bolje kod S10 lite.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Baterija znam da je bolja, Snap+4500mAh, ali su po testovima na YT svuda pricali (ukljucujuci i Bench zvanicni test) da S10 Lite je malo slabiji sa kamerama od S10 serije.

Ja sam gledao kod @zoreli on ima S10 lite a njegova supruga S10. Slike su bukvalno isti kvalitet dok nocne su bolje kod S10. Moguce i da gresim.

Mozda se nismo razumeli, i ja mislim da s10/s10e ima bolje/iste slike od s10 lite, ali baterija na lite mnogo bolja. Milcim daje i prednja bolja na s10/e jer ima autofocus, jel si gledao mozda to?

^ slazem se sa obe konstatacije. Baterija je bolje kod S10 lite dok kamere mozemo da kazemo da su egal.

Da li i vama na dialer-u stoji obavestenje kao kada ima neki update svaki put kada udjete?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Vrh Dno