Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

^ meni se desilo par puta i posle toga nije vise.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Je l ima opcija da zavibrira kad se javi onaj koga zovete?

^ evo na slici. Mislim da ona radi i kad se javi koga pozoves.
0db73ad129e0b7814a923122cb926e60.jpg

Poslednja izmena:
Kako do tog menija, ne izbacuje mi ništa preko pretrage

Dialer / settings / call alerts and ringtones

Radi odlično hvala vam

^ bitno da je reseno[emoji3]

Samsung S10+ otključavanje telefona licem

Pozdrav svima.

Da li je moguće napraviti biometriju lica sa naočarima za sunce? Na S8+ sam imao tu mogućnost, a sada na novom s10+ vidim da registruje samo lice.
Da li je ovo normalna pojava ili telefon ili softver nije u redu?

Moguce je, ja sam napravio kod sebe. Skroz normalno, kad krenes da skeniras lice pita te nosis li trenutno naocare..

EDIT: U pravu si. Ima opcija ali nece da ga skenira sa naocarima, doskoro je moglo, ja sam imao registrovano lice sa naocarima ali sad sam obrisao i pokusao ponovo ali ne radi.

Poslednja izmena:
Moguce je, ja sam napravio kod sebe. Skroz normalno, kad krenes da skeniras lice pita te nosis li trenutno naocare..

EDIT: U pravu si. Ima opcija ali nece da ga skenira sa naocarima, doskoro je moglo, ja sam imao registrovano lice sa naocarima ali sad sam obrisao i pokusao ponovo ali ne radi.

Е то ми је требало. Мислио сам да је неки квар, али изгледа да су побољшали безбедност.
Хвала ти пуно на одговору.

S8 je imao laser cini mi za skeniranje sarenice oka dok s10 koristi samo kameru nema ostalih senzora za skeniranje oka lica.

Zato je on i mogao preko naocara i po mraku da skenira da prepozna lice da otkljuca tel.

Je l koristi neko battery case, uzeo bih za s10e? Kakva su iskustva?na aliju su oko 2500din.

Ne mogu nikako da pokrenem Samsung Health(S10e),non stop mi ovo izbacuje :p Neko resenje ?Screenshot_20200523-144543_Samsung Health.jpg

Poslednja izmena:
S10e ultra wide
ed20196ba2528c902f55113070346a8c.jpg

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

A jesi otkljucavao bootloader?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Znači bio rutovan nekad ranije! Garanciju više nemaš svejedno, uzmeš i ti lepo rutuješ i pokušaš sa magisk da odradiš što je kolega gore napisao. [emoji6][emoji2772]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Da da,sad sam proverio i kod mene 0x0,drug kupio preko oglasa i nikako nisam mogao da pokrenem Samsung Health app bilo mi cudno,tel kupljen u mts-u zanaci garancija u kantu :p
Hvala na savetima :)

Poslednja izmena:
Moja drugarica je prošle godine kupila legalno nov S9 u vakuumu i takođe je imala problem sa Health-om. Ista situacija je bila. Isto joj je Knox pokazivao 0x1. Verovatno je neka glupost do softvera.

Nema tu gluposti do softvera, upravo je zato knox i implementiran!! Doduše ima slučajeva kada pokazuje vrednosti koje nisu 0x0 i 0x1 ali to je već druga priča

Čim ti je Knox različit od 0x0 znaš da telefon koji si kupio kao nov nije nov.
Ili je seller redurbished ili je stavljena u novi telefon polovna ploča.

Nije čak ni manufactory redurbished.
Možeš ti skidati folije koliko oćeš sa kutije [emoji6]

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Ovo nisam znao. Sad sam proverio na mom 10e iz mts-a i status je 0x0.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Nekad se skola dosta placa, na zalost.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Skinuo sam mu neki patch za Health radi sad,uporedjivao sa mojim sve ostalo radi,kamera ista to mu je bilo najbitnije da nema razlike u slikama. Da li je ostao za jos nesto uskracen :p

Osim za garanciju, ništa više!

Nazad
Vrh Dno