@milos0888 Koliko izvuces sot-a dnevno u proseku ? Baterija mi je jedan od najvecih problema sa tim Exynos-om sto se tice s10e. Da li je taj Exynos u satnju da gura narednih 1,5-2 god ? Sledeca opcija mi je iP SE2 ili da cekam da proradi saobracaj sa USA jer onda imam opciju i s10e sa SD i Pixel 4(koji je sad 500$,malo skoplji od s10e kod nas),mada dimenzije Pixela mi ne odgovaraju bas.
Za vanced ne treba root
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Porucih i ja na kraju s10 sa exy :/
Htedoh da pitam, koji mi je najbolji nacin da ga root-ujem? Posto nisam to radio 2 godine. Da li sa onim magic nesto ili twrp. Treba mi to da bih instalirao adway i yt vanced.
Sto ti je rekao @djilkosh_ns ne moras rutovati zbog garancije, stavis dns i yt advanced a za to ne treba rutovanje telefona.Porucih i ja na kraju s10 sa exy :/
Htedoh da pitam, koji mi je najbolji nacin da ga root-ujem? Posto nisam to radio 2 godine. Da li sa onim magic nesto ili twrp. Treba mi to da bih instalirao adway i yt vanced.
Porucih i ja na kraju s10 sa exy :/
Super, instaliram aplikaciju, ona mi traži da instalira neki sertifikat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari