Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Ma nije mi sad do menjanja imena.[emoji4]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Stigao update
d29e58accd055dbb5b42c4ecc6fcbf8b.jpg

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

I kod mene stigao update. SEE region.
29127c1a81ba3fda7cee363fe4bceee0.jpg

Sent from my Samsung Galaxy S10 Plus using Tapatalk

Meni je sinoc stigao A10 apdejt na S10e, jos uvek nemam 1 jan patch.
Sta znam za sad nista bitno nisam primetio da je promenjeno iako sam pregledao jos ranije na YT spisak svih promena unutar OneUI 2.
Neke animacije su malo fluidnije a novi navigation bar mi ne radi sa Nova launcher-om koji koristim.
Jos cu da testiram bateriju dal se nesto promenilo, do sad mi je drzala oko 5h SOT.
Smara me sto ne radi developer options, toj Accent color ne moze da se promeni.
Da li nekome od vas radi ta opcija pre ili posle 1Jan apdejta?

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Nista posebno azuriranje, ne rade gestures sa novom, isto tako sa gestures baguju ostali launcheri, otvori npr viber samo, ostavi ga u pozadini, skrolaj po meniju i pokusaj uci iz recent apps, trebace par sekundi. (Na stock launcheru radi bez problema).

Jos cu da testiram bateriju dal se nesto promenilo, do sad mi je drzala oko 5h SOT.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Ja ne mogu ni približno toliko SOT da izvučem. Valjalo bi onda malo da poradim na tome.

Tapatalk pro using S10e

Na s10e i ja izvucem 5-6 sota a bas ga gazim

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Bravo!...ja 4h nisam prebacio možda u 2 navrata

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Bravo za mene[emoji1787]..Neznam kako sam permutovao pa ispalo ovih 6 sati.Htedoh napisati 4-5 sati,ali uglavnom je oko 5.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jel nekome sa jaunarskom update losije radi internet na 4g dok na wifi normalno?

Posle reset network settings proradilo je i kod mene normalno.

Mislim da posle ovog apdejta od 128MB citac otiska prsta slabije radi drasticno.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

^ to nisam primetio, kod mene je bilo problema oko 4g dok nisam uradio reset network settings

Imam zanimljiv 'feature' ... Podesim mobile.l network na npr 3G za obe sim kartice. I kada se menja data protok sa jedne na drugu karticu, telefon sam vrati podesavanje podataka na 4G.

Kod mene sve kao i pre... bas nikakve razlike nema za sad :)

Ljudi, imam jedno pitanjce. Ispisano je dosta toga, medjutim nisam uspeo da nadjem da li je whitestone dome staklo za S10+ kompatibilno sa Samsungovom clear view futrolom? Ako nije, koja bi bila rezervna varijanta, moze neka ideja za neku tako finiju varijantu cover-a? Da ne budu budzene, nekako mi poruzni telefon. Hvala unapred.

^ nillkin nautre ce sigurno odgovarati, sa vecinom stakala se slaze.

Imam zanimljiv 'feature' ... Podesim mobile.l network na npr 3G za obe sim kartice. I kada se menja data protok sa jedne na drugu karticu, telefon sam vrati podesavanje podataka na 4G.

Isto i ja imam taj prob, jos od android 9...ne zeli da zadrzi moja podesavanja :p vraca uvek na 4g

Jel ima razlike u ceni izmedju exynos i snapdragon modela?

Ja sam gledao za Note 10+ spolja koji ima zmaja, i cena je manja ili slična kao kod nas sa Eynos modelom, ali ako imaš priliku da uzmeš zmaja ne razmišljaj nego uzimaju :).

Mislim da pixel ima , to verovatno može i da potvrdi neko sa foruma.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

To da, ali mislio sam na "mainstream" kod nas. Ni huawei ni samsung ni xiaomi nisu ni blizu.

Imam s10 dual sim sa 512gb i kada pokušam da prebacim slike i video sa compa kopiranje je previše sporo, probao sam sve i opet ništa.
Ali kada kopiranje sa tel na comp onda ide prilično brzo.

Solucija je bila sve prebaciti na sd karticu i ona na tel, mnogo brže, ali rekoh da vidim dali neko imao ovaj problem.

Sve ukupno imam oko 90-110gb.

Hvala

Logicno,brze cita nego sto zapisuje,tako ke sa svakim nemoj da brines,to tvoje resenje je uvek bilo najbrze

Logicno,brze cita nego sto zapisuje,tako ke sa svakim nemoj da brines,to tvoje resenje je uvek bilo najbrze

Hvala dule :) eto reko da vidim možda neki prob.
Razlog za 512gb je brzina preko sd kartice a 128 i 512gb bila je minimalna razlika tako da sada ne treba sd kartica, barem za neko vreme :)

Vrh Dno