Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Baterija odlična.Dan izgura bez problema!Ne razumem šta će kome brži punjač od fabričkog?Sad ću da ga stavim na punjač i dok se spremim za izlazak baterija puna za nepun sat.
97106a8ae2ec0c154f8ca7c07e42d081.jpg

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Uf ubi me ova baterija.
Ovo nikako ne moze biti dobro...
cef83d9a43febe8646e625e5a06d1a3f.jpg

^ ovo je bas lose, neverovatno da za 3h i nekih 12h telefon je prazan. Nesto ti ubija bateriju. Preko ovih praznika meni baterija traje 3 dana i nekih 4h sota

Pa traje ti 3 dana kad ne pipas telefon hehehe.[emoji4]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Istina da ga ne koristim mnogo preko ovih dana, ali ovo kod @zvone07 je bas lose. U mom koriscenju izdrzi 1.5 dana sa 6-7h sot.

Ne znam zasto su play services ovako visoko.
Lokacija mi je iskljucena.

Bukvalno iste aplikacije kao na mate 20 pro isto na android 10.
Ne mogu vjerovati da ovo moze biti skoro pa duplo losije.

Danas sam malo silovao tel samo da vidim koliko ce baterija izgurati, i nije to toliko lose cini mi se
d639153cc158225ffb977e5281c5c8b4.jpg

Послато са SM-G9750 помоћу Тапатока

Mogu li da vas zamolim za preporuku za staklo za s10?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Napokon :) mada ima dosta minusa .. previše je širok , nema IP , nema stereo zvučnike itd itd.

Zanimljivo da se s10 Lite skuplji od note 10 Lite ? Da li to znači da ih loši exynos faktički ne košta ništa :)

Ako brzo cene odu na oko 450e biće to dobra kupovina definitivno.

https://youtu.be/4Bo1MUoY91U

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sada je i samsung poceo preterivati, ispadne da je lite verzija bolja od plus. Po meni mislim da su verzije i kod S i N serije testiranje trzista hoce li se kupcima dopasti dizajn posto S20 ili kao ce se vec zvati biti identican kao lite.

Ne vidim šta je loše u tome da bude dobar uredjaj i da se zove Lite. Verovatno će i cena biti pristupačnija što i nije loše za kupce. Opet ako oni sada izbace ovako dobar telefon s20 će onda biti višestruko bolji kada smatraju da ovaj s10lite ne može da ga ugrozi.

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

^ to je cena u prodavnici kao sto je za S10+ sada 800€, na kp ce biti nize cene.

Ima senzor kamere od a51... jel neko zna kakav je to senzor u odnosu na ovaj koji je na s10? Samo zbog sd855 bi uzeo ali ne znam kakve slike pravi u nocnim uslovima

Ja očekivao običan S10 sa rupom na sredini, ravnim ekranom i sd855. Ostalo da ostane manje-više nepromenjeno. Ništa, čekam novi e model.

To je senzor imx 586 verovatno 48mpx odlican senzor,veci potencijal nego ovi u s i note seriji,ja na a80 imam taj senzor i sem u mraku sto malo losiji slika jer nema Ois ovako su jako slicni.

Ja očekivao običan S10 sa rupom na sredini, ravnim ekranom i sd855. Ostalo da ostane manje-više nepromenjeno. Ništa, čekam novi e model.
Mislim da više neće biti E model , samo s20 , s20+ i s20 ultra. Što je svakako dobar potez Samsunga.
Još da docekamo s30 sledeće godine i potencijalno snap na svim tržištima i to je to :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nista interesantno nije ova lite verzija, ne znam sto se lozite tu nesto, ne bi je zvaki lite da je nesto a jos i kosta boga oca,maxe

Послато са SM-G9750 помоћу Тапатока

Pozdrav drustvo imam pitanje jedno,devojci na s10 plus kada stavi da puni telefon izbacije detekciju vlage u usb portu,a port nema vlage niti je potapan u vodu i slicno,sta se tu desava?

Precesljaj temu, vec je pisano o tome.
Ali za pocetak udari jedan restart tel.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Restartovao sam telefon isto izbacuje,gde se pisalo o tome ovde bas jel?

Mislim da je ovde ili na s9/s9+ temi. Ako ne nadjes, pronadji na netu kako da resis problem.
P.s. i menjaj to ime [emoji23]

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh Dno