Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Da li neko moze da mi kaze da li ima modela s10 plus koji nisu Duos?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Šta je mana duos telefona, ako taj drugi slot ostaviš prazan ili u njega ubaciš memorisjku karticu?

Upravo tako... Jedino ako bi taj model sa jednom karticom bio znatno jeftiniji što baš i sumnjam.. Ali....

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Mana je što piše duos na leđima [emoji16]

Tapatalk pro using S10e

Poklon je u pitanju, nego izricito mi je receno da su modeli sa jednom karticom bolji od ovih sa dve [emoji846] u šta iskreno ne verujem, ali moram naci sa jednom karticom [emoji3]

Evo ja imam sa dvije kartice i plus memorijska pa mi nidje ne pise duos [emoji848]

Послато са SM-G9750 помоћу Тапатока

Single sim može biti bolji ako je snapdragon.

Tapatalk pro using S10e

Evo ja imam sa dvije kartice i plus memorijska pa mi nidje ne pise duos [emoji848]

Послато са SM-G9750 помоћу Тапатока
Jel svaki S10 plus dual sim može i dve kartice i memorijsku? Ili samo jedno od ta dva?

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

Jedna sim i memorijska. Nema mesta za 3 stvari[emoji6]

Ali ima rešenje i za taj problem u vidu adaptera :)

Tapatalk pro using S10e

Drugar me zamolio da probam da mu nadjem foliju/ultra tanko staklo za S10e. Ona fabricka mu je super radila posao ali se izgrebala. Moze li neka preporuka? Dakle samo ekran da se pokrije, neka jeftinija varijanta.

Sent from my iPhone 11 using Tapatalk Pro

Orginal samsung naleonica...mislim da beše 2kom 1500din.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Najbolja je ta original Samsung folija, 2 kom u pakovanju (prvu nece dobro zalepiti :d), kad sam ja kupovao bile su 1200din, samo nema ih uvek. Neka trazi u gig.., win.., sams... prodavnici u tc Usce ili Big u NS.

Ja imam ono staklo što ide preko celog ekrana, lepo se uklopilo i deluje kao da nema ništa preko ekrana.

Tapatalk pro using S10e

Hvala puno na predlozima, uzece onda originalnu tu foliju.

I meni se izgrebala na s10+ bas , a uvijek pazim gdje stavljam telefon [emoji23].

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Moja kao da je u blenderu bila, doduse sve od peska na moru letos...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

To nisam znao, svakako je kod mene uvek bilo mesra jer koristim jednu sim karticu[emoji16]

Ima fora da se uradi na jednom slotu i memcard i sim :D tako da bukvalno staju 3 stvari

To više ne radi od pre pola godine, otprilike. Kada sve lepo zbudžiš u telefon (a nije jednostavno) dobiješ na ekranu pop-up koji nije moguće ukloniti i nastaviti sa korišćenjem telefona: Sim card tray slot problem....There seems to be something in your SIM card tray slot that doesn't belong there, Check it and try again

Ne radi to više još od pre A10.

Ali na custom romove ima hack koji to prevazilazi...
Takođe ako imate root sa par linija u fajlu se to loše riješiti...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Vec par puta mi se desilo na s10+ da nakon pokretanja kamere, ista zabode, tipa 1fps prikazuje i laguje i ne reaguje ni na jedan taster, drzim power pola minuta da izadje itd. Inace nisam skorije instalirao neke druge aplikacije i slicno, mada nakon upgrade na android 10 nisam radio factory.

Obrisao sam cache od camera aplikacije, zanima me ako nastavi da se desava sta je najbolje da se proba?

^ probaj factory reset, ako bude isto nosi na reklamaciju.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Jesi li isključio mogućnost da je problem do aplikacije?

Tapatalk pro using S10e
Izvinjavam se na kasnom odgovoru... Nisam primetio odgovor na post...

Totalno u random vremenskom intervalu stižu notifikacije. Nekad instant, nekad nakon par minuta, nekad nikada... Još jedna aplikacija koja mi za sve ovo vreme nije "bacila" notifikaciju je "Mi Home"

Da bih se uverio da nije do aplikacije trebao bi mi još jedan android telefon pa da setujem sve naloge tamo pa da ga pratim i uverim se da aplikacija nije dobro optimizovana. Niti imam vremena za to, niti telefon. Ipak sam očekivao da "flegšip" telefon radi bez štucanja "out-of-the-box". Još uvek mi je u rukama jer je prelep telefon i ekran je aždaja a i nemam vremena za još jednu kupo-prodaju...

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Pusti mi home,krs je aplikacija,ni meni ne radi dobro na op 7,nije mi dobro radila ni na notu ni na m20pro,isto kao tebi

Izvinjavam se na kasnom odgovoru... Nisam primetio odgovor na post...

Totalno u random vremenskom intervalu stižu notifikacije. Nekad instant, nekad nakon par minuta, nekad nikada... Još jedna aplikacija koja mi za sve ovo vreme nije "bacila" notifikaciju je "Mi Home"

Da bih se uverio da nije do aplikacije trebao bi mi još jedan android telefon pa da setujem sve naloge tamo pa da ga pratim i uverim se da aplikacija nije dobro optimizovana. Niti imam vremena za to, niti telefon. Ipak sam očekivao da "flegšip" telefon radi bez štucanja "out-of-the-box". Još uvek mi je u rukama jer je prelep telefon i ekran je aždaja a i nemam vremena za još jednu kupo-prodaju...

Meni se od skoro dešava da mi mail stiže kako mu se digne.Nekad momentalno,nekad posle par sati,sto me užasno nervira.A facebook je tek priča za sebe.Još mi nije stigao januarski update.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Meni se od skoro dešava da mi mail stiže kako mu se digne.Nekad momentalno,nekad posle par sati,sto me užasno nervira.A facebook je tek priča za sebe.Još mi nije stigao januarski update.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Auh, za Gmail sam primetio da hoće da kasni par minuta, da kasni par sati pa ladno bi otišao u kantu... Face skoro i da ne koristim pa nisam ni obraćao pažnju...

Nazad
Vrh Dno