Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Ni ja..

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Stigao i kod mene drugi za avgust

Stigo avgustovski

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Potvrdjujem, ~286mb

Izvinjavam se na duplom postu, danasnja baterija
5b4efdfbc967e726480fc4729654e542.jpg
052c7ab238c7fd3a427ee868305dc33b.jpg

Sto ovako lose?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Poprilicno lose...:(

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

^zato sto je verovatno na nekom Google BS update-u koji h*** bateriju.

Ili roolback na fabricku verziju BS-a ili glavom o zid dok to ne rese a vi dobijete update.

Generalno nisam zadovoljan baterijom, danas veci deo dana napolju na suncu, al' opet los rezultat...
Edit: stavljam samo zvanican update

^ne mozes da kontrolises Google BS kada se update-uje.

^ne mozes da kontrolises Google BS kada se update-uje.
Meni se nije već 7 dana update od kada sam prešao na betu, vratio na stock i zabranio procese kako si napisao u nekoj temi. Međutim i sa tim def ps meni baterija tj autonomija daleko daleko lošija od nota9! [emoji24]

Gesendet von meinem SM-G970F mit Tapatalk

Takodje, majstori iz Samsunga.

Not great, not terrible [emoji23] (wifi)
076c584a5c66ef6c62386fa9401a4684.jpg
294f0a294f871eb87be710b3107909ed.jpg

Brate koliko puta su popravili kameru do sada trebala bi huawei i pixela da dere! A o bt da ne govorim

Inače užasno me nervira što svaki put kad palim/gasim kameru moram da slušam zvuk blende koja se zatvara/otvara!

Poslednja izmena:
Kod mene na s10+ nema tog zvuka ... Posle skoro mesec dana mogu da kazem da sam zadovoljan telefonom, pogotovo ako se ima u vidu da ce na novim flagship da ukidaju mem slot, 3.5 jack, itd ... Kamerom nisam prezadovoljan, realno sam ocekivao vise, ne znam zasto, tu mislim na point and shoot, nisam dirao druge opcije, sem onog blizu daleko

Imao sam 2 S10+ i na oba se culo...takodje na svim primercima u poslovnicama se isto culo...taj zvuk otvaranja/zatvaranja blende

Ima na svakom s10 taj zvuk:)

^ ima ali se cuje kad stavis telefon na uvo. U normalmom koriscenju kada koristis kameru i telefon nije toliko blizu uveta se ne cuje.

Ma meni ne smeta, ali to im je propust izgleda [emoji16]

Mislim da je to kada fizicki prebacuje sa jedne kamere na drugu, tipa sa obicne na siroko ugaonu.

Cuje se i kod mene na s10 plus i to kada se ukljuci kamera, a nesto tise kada se prebacuje na prednju kameru. Mada dok niste poceli da pominjete to, nisam iskreno ni obracao paznju nesto preterano :) Ja malocas probao, ali kod kuce u mrtvoj tisini, a kada se negde napolju fotka maltene se ni ne primecuje zbog okolne buke. Ne treba se preterano opterecivati takvim stvarima :)
Ja sam telefonom do sada zadovoljan (doduse jos nisam prezalio N9 :D ) al vidim da dosta ljudi ovde nije zadovoljno avgustovskim updateom...Meni jos nije stigao pa je pitanje dal moze to da se iskljuci nekim programcicem poput Package Disabler Pro, CCSWE App Manager ili sl?

^ ima ali se cuje kad stavis telefon na uvo. U normalmom koriscenju kada koristis kameru i telefon nije toliko blizu uveta se ne cuje.

Druže čujem ga iz aviona, ne pored uveta [emoji6]

Kako god, izgleda ću ja na note 10 pre nego što sam mislio (spigen tough je već poručen za svaki slučaj)!!

I nema veze sa prebacivanjem kamere nego ona nesretna blenda kada se otvara/zatvara pravi tu nesnosnu iritaciju! Znam da sam "bolestan" za mnoge sad verovatno ali eto, meni skače po živcima.

@GSM da znaš da i meni note9 fali itekako [emoji24]

^ ako smeta menjaj i neka sluzi do S11[emoji3]

Pa bih ja, samo da se uskladimo ovaj lik što prodaje 250e ispod cene i ja [emoji1787][emoji56]

Provjeri ti to dobro, puno je to ispod cijene, osim ako nema neki jaci i skuplji paket, pa ga je dobio jeftino :D.

Druže čujem ga iz aviona, ne pored uveta [emoji6]

Kako god, izgleda ću ja na note 10 pre nego što sam mislio (spigen tough je već poručen za svaki slučaj)!!

I nema veze sa prebacivanjem kamere nego ona nesretna blenda kada se otvara/zatvara pravi tu nesnosnu iritaciju! Znam da sam "bolestan" za mnoge sad verovatno ali eto, meni skače po živcima.

@GSM da znaš da i meni note9 fali itekako [emoji24]

Gde si nabavio s10e, cija garancija, kolika sigurnost ostvarenja garancije a o ceni slobodno na p.m. :d

Provjeri ti to dobro, puno je to ispod cijene, osim ako nema neki jaci i skuplji paket, pa ga je dobio jeftino :D.

Vojo svašta naleti u ovoj Nemačkoj. Ovaj je navodno kupljen u radnji na pun iznos (fiskalni i račun Mediamarkta na 949e; 2x sam ponovio liku da me telefon uzet na produženje ugovora ne zanima) samo se čoveku jednostavno više sviđa iPhone. Ima lik dosta pozitivnih pa ću da vidim u ponedeljak kad odem da li me farba ili ne. Imaju ljudi keša pa im se može...da imam vremena da vijam takve oglase i dilujem, moglo bi se fino zaraditi. No da ne idem dalje u off

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno