Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Malo je offtopic, ali da li ste vi koji ste dobili sluske probali da ih uparite sa necim drugim sto nije telefon?

Kada ih spojim na S10+ zvuk je odlican, ali kada ih spojim na laptop zvuk je blago receno katastrofa i non stop je prisutan neki sum. Azurirao sam blutut drajvere, i nema nikakvog boljitka. Na laptopu mi je bluetooth 4.1 a sluske koriste 4.2, je l' moguce da je zbog toga?

Malo je offtopic, ali da li ste vi koji ste dobili sluske probali da ih uparite sa necim drugim sto nije telefon?

Kada ih spojim na S10+ zvuk je odlican, ali kada ih spojim na laptop zvuk je blago receno katastrofa i non stop je prisutan neki sum. Azurirao sam blutut drajvere, i nema nikakvog boljitka. Na laptopu mi je bluetooth 4.1 a sluske koriste 4.2, je l' moguce da je zbog toga?
Imas neko dugmence na slusalicama, nisam kuci pa ne znam tacno da ti kazem, ali ispritiskaj sve sto mozes pa ces dobiti bolji zvuk...Kako, zasto...ne pitaj [emoji1787]

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Imas neko dugmence na slusalicama, nisam kuci pa ne znam tacno da ti kazem, ali ispritiskaj sve sto mozes pa ces dobiti bolji zvuk...Kako, zasto...ne pitaj [emoji1787]

To sto pricas je ambient dugme, sluzi da utisas muziku da bi bolje cuo sa strane :)

Gugl kaze da je on out of box prisutan na win 10... Aj videcu kad dodjem kuci...

uzeo sam danas s10+, i prvi utisak je prilicno 'meh' ... da li me je xiaomi pokvario sto se tice ukusa i navika, ne znam sta je, ali ono s8 kad sam vidjao kod ljudi me nekako mnogo vise odusevljavao ... znaci samo moj licni utisak, nisam nesto puno cackao ali ovako gledano nece jos dugo samsung biti tu gde jeste ako se ne poprave

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

Pa sta ce da te odusevi ako nece s10 plus,telefon maltene perfektan sem eto te pilule malo bode oci.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Izvinjavam se sto pitam na ovoj temi, ali nisam znao gde bih.
Jel moze neko da mi kaze kojom aplikacijom bi mogao videti trenutno stanje baterije.kojiko procenata je u funkciji od 100%
Hvala na odgovoru

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

Ako misliš na procenat baterije, to možeš da uključiš u podešavanjima.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Ako misliš na procenat baterije, to možeš da uključiš u podešavanjima.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ne mislim na to, nego na aplikaciju koja odradi test baterije i pokaze ti kapacitet baterije trenutno. Posle dugog koriscenja baterije, njen kapacitet se smanji i to bi hteo da znam, trenutno stanje. Pokusavao googlati ali mi ne uspeva

uzeo sam danas s10+, i prvi utisak je prilicno 'meh' ... da li me je xiaomi pokvario sto se tice ukusa i navika, ne znam sta je, ali ono s8 kad sam vidjao kod ljudi me nekako mnogo vise odusevljavao ... znaci samo moj licni utisak, nisam nesto puno cackao ali ovako gledano nece jos dugo samsung biti tu gde jeste ako se ne poprave

Iskreno nije mi jasno sta toliko nevalja na S10+? Generalno gledajuci sve je odlicno na telefonu.

Ne mislim na to, nego na aplikaciju koja odradi test baterije i pokaze ti kapacitet baterije trenutno. Posle dugog koriscenja baterije, njen kapacitet se smanji i to bi hteo da znam, trenutno stanje. Pokusavao googlati ali mi ne uspeva

Probaj AccuBattery

Prije orea se moglo pomocu file managera pristupiti podacima u samom sistemu i vidjeti tacan broj cycleova i kolika je istrosenost baterije. Accubattery i ostale su prilicno netacne, meni na novom s10+ nakon mj dana bez brzog punjenja pokazalo 95%.

Zar ne može to da se vidi u Phone INFO SAM aplikaciji? Nekad je bar moglo, možda prikazuje i sad.

^ mislim da na S10 seriji se ne vidi, dok na N9 i S9 moze.

Ne uzimaj to sa ogromnom sigurnošću, meni je na S7 pokazivao posle 20ak meseci korišćenja i 500+ ciklusa, od kojih je sigurno 400 bilo QC kapacitet od 86%, a meni je delovalo kao da ima 76%.

Iskreno nije mi jasno sta toliko nevalja na S10+? Generalno gledajuci sve je odlicno na telefonu.

ne kazem da je skrnav po bilo cemu, sem sto se zagrejao par puta a nisam ne znam sta radio. videcu kasnije za kameru, pri cemu ne insistiram da mora biti odlican u low light da bi se meni svidela kamera. ali nema vise onog wow efekta koji je s serija nekada nosila, kao i samsung uostalom.

^ sto se tice telefona gledam sve, od kamere, fluidnosti, interfejsa, dizajna, brzine... ako ti je bas kamera jako bitna stavka na tvom mestu bi uzeo pixel.

E ovako, od danas koristim s10 pored 6T, a do pre neki dan mate 20 pro. Iskreno ovaj telefon je za Mene razocarenje, a evo i zasto. Obzirom da ih najvise menjam zbog kamere, a i hobija, kamera je prvo sto gledam. 6T je pojeo i Mate 20 Pro, i S10. Pricam o normalnim uslovima i stock kameri, sa gcam 6t je bolji i u low light-u. Ko ne veruje, ovih dana cu malo fotkati i poslati ko bude hteo da se razuverava :) Prednja kamera najbolja na S10, pa 6t pa m20p. Dalje , ekran, uporedjujem identicne fotke i razlika u ostrini se vidi ali jedva pri max zoom nekog detalja. ostvetljenje na max najjace na 6t, napolju na jakom svetlu s10 ali i to je mizerna razlika. Zvucnici, nema sta tu s10 bije oboje kome je to uopste i vazno, zvoni i ovaj i onaj.... UI najlepsi i najsporiji s10, najbrzi emui, radi brze od oxygen-a ali nema tu glatkocu koju ima oxy. Zagrevanje , na s10 nenormalno iako je bez maske bio, tek sam ga uzeo, 6t i m20p sta god im radio hladni skroz. Baterija 6t i m20p ubijaju kako dobre baterije imaju, s10 slabiji logicno ali nije los, kao s9plus otprilike. Ono sto me je najvise razocaralo na s10, a i m20 pro je kvalitet fizickih dugmica u odnosu na 6t. Nekako su malo klimavi, i nemaju taj zvuk pri pritisku gde bukvalno cujete kad je dugme kvalitetno i kad je malo, tanko i jeftino. Jedini ko jos uvek vodi racuna o tome je izgleda Apple, a evo i Op to radi. Zvuk sagovornika najbolji na S10, najgori na m20pro. Osecaj u ruci, e tu 6t izgleda kao kinez naspram ova 2, ali idu u masku svakako pa i nije neka greota, dok s10 i m20pro pruzaju taj neki woow efekat u ruci. Punjenje najbrze na 6t najsporije na s10. Eto mozda nekome ovo pomogne, mozda ne. Sva 3 telefona su fantasticna da se razumemo, ovo su samo sitni detalji koje primecuje samo onaj ko hoce da ih vidi.
Veruj mi da ti nista ne verujem. Ali ajde, razumem cilj posta je bio ispljuvati samsung ...[emoji23][emoji23][emoji23], eto uspeo si. Idi bre sta nam naprica kao da mi nismo drzali u ruci ili citali testove..ludnica majke mi [emoji3][emoji3]
Veliki pozdrav

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

za neocekivano zagrevanje i klimave dugmice se slazem, tu nema sta da bude subjektivni utisak ili neciji animozitet.

To ide generacijama unazad, nazalost..

lazarantic@ veruj i ti meni da je meni totalno nebitno da li ti verujes ili ne. Niko od nas nema apsolutno nista od toga hoce li neki brend hvaliti ili ne. Da li me hlebom hrane? Ne. Da li ja njih lebom hranim, ili svi mi da tako kazemo? Da, i zato imam pravo da iznesem cinjenice oko necega sto oni naplacuju masno. E sad, neko ko nije sazreo se vredja na samsung, apple, xiaomi itd, a neko procita slozi se, ili procita i preskoci i savrseno ga bas briga sta sam ja napisao ako je on srecan sa svojim uredjajem. Ako uopste moze to biti sreca...

lazarantic@ veruj i ti meni da je meni totalno nebitno da li ti verujes ili ne. Niko od nas nema apsolutno nista od toga hoce li neki brend hvaliti ili ne. Da li me hlebom hrane? Ne. Da li ja njih lebom hranim, ili svi mi da tako kazemo? Da, i zato imam pravo da iznesem cinjenice oko necega sto oni naplacuju masno. E sad, neko ko nije sazreo se vredja na samsung, apple, xiaomi itd, a neko procita slozi se, ili procita i preskoci i savrseno ga bas briga sta sam ja napisao ako je on srecan sa svojim uredjajem. Ako uopste moze to biti sreca...
Pa naravno da sam srecan, sto ne bi bio...skripe dugmici na samsungu dok su savrseni na op ili cemu vec...idi bre druze...bajke su na drugom spratu
Bez uvrede ali lupas kao maxim po diviziji

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Cuj scripucu dugmicu,to je stvarno smesno.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ne škripuću, nego 'olabave' vremenom. Nekom za 3 meseca, nekom za 3 god. nekom nikad. To ne mora da znači da je loš kvalitet, nego je jednostavno tako, štancuju ih brzo na traci, milioni jedinica mesečno. Odrasli ste ljudi, ne robujte brendu pobogu. Valjda ste prevazišli ' moj je već od tvog ' itd.

Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk

Ne škripuću, nego 'olabave' vremenom. Nekom za 3 meseca, nekom za 3 god. nekom nikad. To ne mora da znači da je loš kvalitet, nego je jednostavno tako, štancuju ih brzo na traci, milioni jedinica mesečno. Odrasli ste ljudi, ne robujte brendu pobogu. Valjda ste prevazišli ' moj je već od tvog ' itd.

Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk
S8+ sam koristio od kada se pojavio (dva sam imao, single i dual sim), do 28.06.2019. kad sam uzeo S10+...Znaci niti mi je bilo koje dugme "olabavilo" niti bilo sta slicno. Mada kapiram da mozda neko i to iskustvo dozivi, ali po mom misljenju, to je tako retko, cak sta vise, sada sam ovde prvi put procitao i saznao da se ljudima to desava...[emoji2962]

Poslednja izmena:
I na S8 i sad na S10+ od prvog dana se ljuljaju sva tri dugmeta, ali nije sad to nesto strasno..

Nazad
Vrh Dno