baranin085
Poznat
- Učlanjen(a)
- 17.04.2019
- Poena
- 49
Meni je jednom baterija izdrzala 11h SOT kako sam to uspio nemam blage veze, na sd855
Generalno S10+ je mnogo bolji telefon. Razlika je u klasi. Mnogo zaokruzeniji uredjaj.Takodje se dvoumim izmedju ta dva modela.
Napisi bas utiske o bateriji i kameri
Sent from my iPhone using Tapatalk
Generalno S10+ je mnogo bolji telefon. Razlika je u klasi. Mnogo zaokruzeniji uredjaj.
+Mnogo vise opcija, podesavanja. Mnogo lepse to izgleda.
+Mnogo bolja ergonomija iako su u pitanju 0,.. mm. Mnogo je bolji za ruku, kao da je manji telefon. P30 Pro je meni veoma nezgodan.
+Bolji displej, rezolucija. Ova pilula mi je smekerski detalj. Prava stvar na pravom mestu.
+Mnogo bolji zvuk. Stereo. Glasniji. Kvalitetniji.
+Mnogo Bolji video.
-Kamera. Dnevne slike su u klasi. Zum i nocne slike su dosta bolje na P30 Pro.
-Baterija slabija i sporije se puni. Rano je za bateriju jos, za par dana cu videti. Ali bar ne gasi procese agresivno. Notifikacije dobijam trenutno.
Jedino mi u sustini sa P30 Pro fali brzina punjenja sa P30 Pro. Mnogo velika razlika. Ove dve stavke gore mi nisu toliko bitne.
P.S Nisam se pokajao ni 1% sto sam presao na S10+.
S10+
Vecina nas nema da instalira good lock sa galaxy storea,pa mora pomocu VPN konekcije da se aktivira,ili da se skine apk sa neta.Jel koristi neko good lock?
S10+
Ne mora VPN, može i bez toga. Samo instaliraš activitiy manager.Vecina nas nema da instalira good lock sa galaxy storea,pa mora pomocu VPN konekcije da se aktivira,ili da se skine apk sa neta.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
U activitiy manageru pristupiš svakoj aplikaciji zasebno, a ne u good lock. Ja tako još od S7E.Evo ja probah da pokrenem GoodLock i preko actmanagera i preko VPN i opet nista se ne desava,nece da se pokrene
Šta ne radi tako dobro? Koji to pokret?Može da se podesi ali ne radi baš tako dobro kao kod ajfona.
Moze i radi perfektno, treba ti par dana da se naviknes.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Odlicno, to mi bitno da moze posto to na Xs Max radi fantasticno, prosto mi cudno bez toga koristiti mobilni.
Baš sam sada s drugarom poredio gestures zbog ovog komentara.Ma ne radi ni blizu isto kao na iPhone. Nemojte se zavaravati.
Kod Samsunga i iPhonea se jos jedino poredi kvalitet slusalica.
S10+
128gb/512 8gb ramaNa cega ovde konkretno mislis?
Baterijom zadovoljan generalno ?
S10+ sa 128gb ima 8gb rama?
Jel ovaj sa 512gb ima keramicka ledja?
Nude mi se oba, tj firma daje pa se ramisljam sta da uzmem jer 512gb ima samo crni, a ovaj od 128gb ima crni/beli/zeleni, a smorili me vise crni telefoni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari