baranin085
Poznat
- Učlanjen(a)
- 17.04.2019
- Poena
- 49
Nasao mi ga brat u Ljubljanu u neki trzni centar.
SjajnoNasao mi ga brat u Ljubljanu u neki trzni centar.
Bas ovako..I u servisu je potreban vlasnik ako se menja telefon, ako se popravlja onda nije potreban.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Slazem se..bas tako.Tako je. Ali od 100 telefona koji se prodaju na oglasima sa garancijom operatera svega 2-3 je direktno od vlasnika ugovora sve drugo su preprodavci tako da je to ovlašćenje uglavnom nemoguće dobiti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A oni iz win wina, gigatrona?
To sto na garaniciji nema ime ne znaci da ne postoji na koga je telefonJel vi to nagađate ili ste sugurni. Na reklamacionoj izjavi nigde ne piše tvoje ime. Neće ti operater dati novi telefon već samsung. Servus nije bruga gde i kako si kupio telefon, već ih interesuje samo garancija.
Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
Prezadovoljan. Bolja od Mate 20 pro koji je bio šampion.Kako ste zadovoljni sa baterijom na Plus modelu generalno?
Pre svega zbog rezolucije displeja i ergonomije. Ja sam video pixele na P30 Pro. Iako zu skoro identicnih velicina 10+ je mnogo bolji ergonomski.Ja se dvoumim oko p30 i s10+. Zbog čega si prešo sa havajca na s10 ?
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Meni je gurao 9 sati na wifi doduše. Exynos isto.Oko 5.5-6 sati SOT sa exynosom..nisam uspeo preko..kazu lo netu da sd ide uvek 6+ sati..
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Pre svega zbog rezolucije displeja i ergonomije. Ja sam video pixele na P30 Pro. Iako zu skoro identicnih velicina 10+ je mnogo bolji ergonomski.
S10+
E nisam jos uspeo samo na wifi..cesto sam van office pa uvek imam 4g+ zbog navigacije i maila i viberaMeni je gurao 9 sati na wifi doduše. Exynos isto.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari