Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Nasao mi ga brat u Ljubljanu u neki trzni centar.
Sjajno
Ja sam video na amazonu i hteo da uzmem al cekalo se nesto mnogo tj nije bilo na stanju,i odustao.
Bio sam u uscu onaj mobileoutfiters kod njih ima za s10 oko 4000 din njihovo neko staklo..pa sam razbisljao to da stavim kao zamenu za taj whitestone

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Nista to raspitao sam se za ta ostala stakla i ssmo ces baciti pare, ovo je stvarno preskupo nazalost ali kazu trenutno jedino moze da radi kako treba za s10 seriju...

Je l' vam se čuje kada protresete tel malo zveckanje ili ja imam sve neke ispale iz kamiona?
Evo tresem s8+, 9+ i 10+, svi zveckaju.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

To ti je stabilizacija kamere. Imao i na s7, n8 i sad na s10 :D. Zveci s10 kao da je fićo [emoji1787]

Mogu li ja, ako kupim telefon preko oglasa sa garancijom od operatera da reklamiram u slucaju kvara.

Mozes ako direktno nosis u servis. Za poslovnicu je potreban vlasnik ugovora ako se ne varam.

I u servisu je potreban vlasnik ako se menja telefon, ako se popravlja onda nije potreban.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije ako je ugovor na tvoje ime. Uz malo cimanja se i to moze resiti.

I u servisu je potreban vlasnik ako se menja telefon, ako se popravlja onda nije potreban.

Bas ovako..

Ali postoji i ovo
Moze da se uzme ovlascenje od vlasnika telefona overeno kod notora i sa tim nosis i dobijes novi telefon u slucaju kvara,tj nije ti potreban vlasnik da bi zamenio telefon vec samo garancija i ovlascenje.

Tako je. Ali od 100 telefona koji se prodaju na oglasima sa garancijom operatera svega 2-3 je direktno od vlasnika ugovora sve drugo su preprodavci tako da je to ovlašćenje uglavnom nemoguće dobiti.

Tako je. Ali od 100 telefona koji se prodaju na oglasima sa garancijom operatera svega 2-3 je direktno od vlasnika ugovora sve drugo su preprodavci tako da je to ovlašćenje uglavnom nemoguće dobiti.

Slazem se..bas tako.

Jel vi to nagađate ili ste sugurni. Na reklamacionoj izjavi nigde ne piše tvoje ime. Neće ti operater dati novi telefon već samsung. Servus nije bruga gde i kako si kupio telefon, već ih interesuje samo garancija.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Jel vi to nagađate ili ste sugurni. Na reklamacionoj izjavi nigde ne piše tvoje ime. Neće ti operater dati novi telefon već samsung. Servus nije bruga gde i kako si kupio telefon, već ih interesuje samo garancija.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
To sto na garaniciji nema ime ne znaci da ne postoji na koga je telefon

Gleda se preko imei broja,tj na koga se vodi telefon i u slucaju da si kupio telefon preko oglasa a ne na tvoje ime,nemozes da zamenis tel u slucaju kvara.
Mozes, al vlasnik ugovora mora da dodje po njega..

Ovako stoje stvari u vezi garancije. Ja sam imao par iskustava i oko kvara i oko zamena.
Ako saljete telefon na popravku, potreban je samo fiskalni racun bez ugovora. To vam niko ne trazi. I resava se jako brzo. U 2 dana je telefon popravljen i vec je kod vas.
Ako zahtevate nov uredjaj, gde imate pravo na bilo kakvu zamerku u prvih 6 meseci garancije, (posle 6 meseci do 24 meseci imate pravo samo na popravku) onda vam je potreban ugovor, tj vlasnik ugovora. Ili ovlascenje od vlasnika. To mozete da zahrevate odmah od vlasnika ugovora prilikom kupovine telefona. Kod notara, kosta oko 400 din. I mirni ste.
Ovo vam je 100%. Licno iskustvo par puta.

S10+

Ne znam za Vas ali ja nikad nisam hteo da kupujem preko oglasa a uzeti preko operatera..Mene je s10+ preko mts izasao 90000rsd priblzno 760 eur na 2 godine plus naravno tarifa koju inace koristim i koju ne racunam u cenu jer bih inace dao te pare, posto je sad minorna usteda nesto tipa 30 posto snizenja ako uzmes bez telefona. I taj telefon je na moje ime ima moju garanciju , doduse u mts ne daju fiskalni ako uzimas na rate samo ispune garanciju.I ne boli te glava a pritom nisam dao u solarnom placanju toliko lovu vec na dve godine ne osetim toliko.

Kako ste zadovoljni sa baterijom na Plus modelu generalno?

Javicu ja za utiske u odnosu na P30 Pro. Koji sam menjao za 10+ pre par dana.

S10+

Ja se dvoumim oko p30 i s10+. Zbog čega si prešo sa havajca na s10 ?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Oko 5.5-6 sati SOT sa exynosom..nisam uspeo preko..kazu lo netu da sd ide uvek 6+ sati..

Ja se dvoumim oko p30 i s10+. Zbog čega si prešo sa havajca na s10 ?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Pre svega zbog rezolucije displeja i ergonomije. Ja sam video pixele na P30 Pro. Iako zu skoro identicnih velicina 10+ je mnogo bolji ergonomski.

S10+

Pre svega zbog rezolucije displeja i ergonomije. Ja sam video pixele na P30 Pro. Iako zu skoro identicnih velicina 10+ je mnogo bolji ergonomski.

S10+

Takodje se dvoumim izmedju ta dva modela.
Napisi bas utiske o bateriji i kameri

Meni je gurao 9 sati na wifi doduše. Exynos isto.

E nisam jos uspeo samo na wifi..cesto sam van office pa uvek imam 4g+ zbog navigacije i maila i vibera

E i imam oba sima ukljucena kazu da i to vuce bateriju

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno