Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Meni je jednom baterija izdrzala 11h SOT kako sam to uspio nemam blage veze, na sd855

Na snapu je to normalno :D, 10h+ cak i na 4g.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Off topic - jedna stvar mi je posebno nevjerovatna , vec su s10 moze naci , sa garancijom od 2 godine, za 570 e, s10e moze i za 500e a telefon prije 2 mjeseca izasao. Bas bas brzo je pala cijena .

Takodje se dvoumim izmedju ta dva modela.
Napisi bas utiske o bateriji i kameri

Sent from my iPhone using Tapatalk
Generalno S10+ je mnogo bolji telefon. Razlika je u klasi. Mnogo zaokruzeniji uredjaj.
+Mnogo vise opcija, podesavanja. Mnogo lepse to izgleda.
+Mnogo bolja ergonomija iako su u pitanju 0,.. mm. Mnogo je bolji za ruku, kao da je manji telefon. P30 Pro je meni veoma nezgodan.
+Bolji displej, rezolucija. Ova pilula mi je smekerski detalj. Prava stvar na pravom mestu.
+Mnogo bolji zvuk. Stereo. Glasniji. Kvalitetniji.
+Mnogo Bolji video.
-Kamera. Dnevne slike su u klasi. Zum i nocne slike su dosta bolje na P30 Pro.
-Baterija slabija i sporije se puni. Rano je za bateriju jos, za par dana cu videti. Ali bar ne gasi procese agresivno. Notifikacije dobijam trenutno.
Jedino mi u sustini sa P30 Pro fali brzina punjenja sa P30 Pro. Mnogo velika razlika. Ove dve stavke gore mi nisu toliko bitne.
P.S Nisam se pokajao ni 1% sto sam presao na S10+.

S10+

Generalno S10+ je mnogo bolji telefon. Razlika je u klasi. Mnogo zaokruzeniji uredjaj.
+Mnogo vise opcija, podesavanja. Mnogo lepse to izgleda.
+Mnogo bolja ergonomija iako su u pitanju 0,.. mm. Mnogo je bolji za ruku, kao da je manji telefon. P30 Pro je meni veoma nezgodan.
+Bolji displej, rezolucija. Ova pilula mi je smekerski detalj. Prava stvar na pravom mestu.
+Mnogo bolji zvuk. Stereo. Glasniji. Kvalitetniji.
+Mnogo Bolji video.
-Kamera. Dnevne slike su u klasi. Zum i nocne slike su dosta bolje na P30 Pro.
-Baterija slabija i sporije se puni. Rano je za bateriju jos, za par dana cu videti. Ali bar ne gasi procese agresivno. Notifikacije dobijam trenutno.
Jedino mi u sustini sa P30 Pro fali brzina punjenja sa P30 Pro. Mnogo velika razlika. Ove dve stavke gore mi nisu toliko bitne.
P.S Nisam se pokajao ni 1% sto sam presao na S10+.

S10+

Druže, jel si ovo za displej stvarno primetio ili kažeš to jer Samsung ima 2k displej pa bi trebalo da je bolji, jer sam ja gledao jedan pored drugog i apsolutno se ne vidi nikakva razlika u oštrini, možda je s10 svetliji ali mi je prijatniji balans belog na p30p.

Za zvuk se primećuje jer je stereo ali da je mnogo glasniji, nije.

Ovo za notifikacije mi nije baš jasno, na p30p nemam apsolutno nikakvo kašnjenje notifikacija, procese možda ubija agresivnije nego Samsung ali zato app otvara momentalno tako da ni to ne smeta, ono što je bitno jeste da p30p radi brže i fluidnije, da li je i tvoje iskustvo takvo ili ti S10 radi brže?
Za video si potpuno u pravu, kao i za neke opcije koje s10 ima intuitivnije od p30p

P30 Pro

Meni smeta FHD na 6.47" jer vidim pixele, mrezu. Recimo na P30 je mnogo bolja situacija jer je 6.1". To mi je odmah upalo u oko cim sam upalio telefon. Jer sam uvek koristio 2K, naviko se. Sve Samsunge i Mate 20 Pro. FHD na ovoj velicini nije to to. Boje jesu odlicne i svetlina, tu nemam zamerku.

Nije brzi od P30 Pro, cak je za nijansu fluidniji P30 Pro.
Meni su notifikacije stizale u serijama. Nema, nema pa u 5 sekundi mi stigne 10 obavestenja. Mislim da je tu resenje za bateriju sto toliko drzi na Huawei.

Zvuk je i stereo i kvalitetniji mnogo.
S10+

Poslednja izmena:
Vecina nas nema da instalira good lock sa galaxy storea,pa mora pomocu VPN konekcije da se aktivira,ili da se skine apk sa neta.

Ne mora VPN, može i bez toga. Samo instaliraš activitiy manager.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Evo ja probah da pokrenem GoodLock i preko actmanagera i preko VPN i opet nista se ne desava,nece da se pokrene

Radi aplikacija, skines zasebno npr quickstar i preko activity manager-a stavis sebi shortcut i udjes normalno.

Jel postoji gesture varijanta na ovom telefonu?
Danas ga na brzinu cackao u Bigu, medjutim nisam nasao da li podrzava gesture, a bas sam se navikao na Apple

Može da se podesi ali ne radi baš tako dobro kao kod ajfona.

Moze i radi perfektno, treba ti par dana da se naviknes.

Moze i radi perfektno, treba ti par dana da se naviknes.

Odlicno, to mi bitno da moze posto to na Xs Max radi fantasticno, prosto mi cudno bez toga koristiti mobilni.

Malo sam koristio na iphone-u lijepo je uradjeno, ovdje mi je isto top.

Super što se Samsung odlučio da stavi ovu foliju. Sad sam čistio ekran i primetio 2-3 mikro ogrebotine koji pojma nemam kako su nastale, ali svakako odličan potez što se folije tiče. Mada mislim da ono što ogrebe foliju ne bi ogrebalo GG6, ali meni je uvek ta priča o GG krajnje sumnjiva. Doduše nikad nisam imao priliku to da proverim, a nadam se da nikad i neću.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Ma ne radi ni blizu isto kao na iPhone. Nemojte se zavaravati.

Baš sam sada s drugarom poredio gestures zbog ovog komentara.

Zaključak nam je da je sve stvar navike. Oba rade odlično, uz malu prednost za Samsung zbog mogućnosti da se notifikacioni i kontrolni panel mogu otvoriti bez gimnastike ili dodatnih pokreta.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kod Samsunga i iPhonea se jos jedino poredi kvalitet slusalica.

S10+

Kad smo vec kod gesture,moja preporuka za Fluid Navigation Gesture,kome se nesvidjaju fabricke postavke,ja vec na drugom fonu koristim Fluid Nav( MiMix2 i sada S9),i rade odlicno,moze sve lepo da se ispodesava,nema greske.

Sent from my S9
64c0efbbac0dfc4163e4b6709232ce99.jpg

Kod Samsunga i iPhonea se jos jedino poredi kvalitet slusalica.

S10+

Na cega ovde konkretno mislis?
Baterijom zadovoljan generalno ?

S10+ sa 128gb ima 8gb rama?
Jel ovaj sa 512gb ima keramicka ledja?
Nude mi se oba, tj firma daje pa se ramisljam sta da uzmem jer 512gb ima samo crni, a ovaj od 128gb ima crni/beli/zeleni, a smorili me vise crni telefoni...

Poslednja izmena:
Uzmi zeleni neces se pokajati, boja je top!

Na cega ovde konkretno mislis?
Baterijom zadovoljan generalno ?

S10+ sa 128gb ima 8gb rama?
Jel ovaj sa 512gb ima keramicka ledja?
Nude mi se oba, tj firma daje pa se ramisljam sta da uzmem jer 512gb ima samo crni, a ovaj od 128gb ima crni/beli/zeleni, a smorili me vise crni telefoni...
128gb/512 8gb rama
1tb 12gb

512 ima keramicka ledja i malo je tezi u odnosu na 128gb model.

Nazad
Vrh Dno