Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
...i sam otključava sa fingerprintom, jel ?Telefon u džepu čuda čini. Opaljuje screen shotovr, otvara aplikacije...
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
...i sam otključava sa fingerprintom, jel ?Telefon u džepu čuda čini. Opaljuje screen shotovr, otvara aplikacije...
Niko više ne piše o registraciji za lom ekrana? Jeste uspeli?
Da im padne cena pa će se lakše prodati [emoji106]Stvarno ne vidim razlog zasto vama koji ste uradili pre order, jednostavno uz telefon nisu dali i slusalice? Kakvo slanje prijavljivanje,...
Hvala Duco.Sto se tice 1 stavke, vrlo moguce da ces izvisiti za slusalice ako je fakturisan racun na danasnji dan, mada bi oni to trebali da proveravaju preko IMEI broja, i ako je taj IMEI bio rezerivasn kao preorder onda super (ovo bi bilo idealno i ispravno sa njihove strane ali.... ). Vrlo je moguce da cemo i mi ostali koji smo dobili fon na vreme da ga izvisimo za Buds sa obzirom da se i provajder i SAmsung prave blesavi po pitanju istih (ne znam vise ne verujem nikom nista dok ne vidim sve crno na belo), tako da moj savet je bori se za buds, al nemoj da se iznerviras ako izvisis.
Sto se tice 2 stavke ako je sve proslo i dobio si potvrdu, to je to![]()
Pravi li kome S10 žurku u džepu? Morao sam da isključim double tap to wake jer ne zna kad je u džepu pa opaljuje screen shotove I otvara aplikacije.
Onda i das objasnjenje,koji su senzori,jesi siguran da nisu isti,u cemu je razkika osim wide angle kamere,pojasni namNaravno da nije potpuno isti.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Naravno da je isti senzor i velicine je 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel isti onaj kao i u s7, s8, s9, n8, n9 i sada s10 samo im menjaju nazive\"Risko\" je napisao(la):Naravno da nije potpuno isti.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
E bravo,isti je senzorNaravno da je isti senzor i velicine je 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel isti onaj kao i u s7, s8, s9, n8, n9 i sada s10 samo im menjaju nazive![]()
Jel ti beše u preorderu uzeo Goxy ili?Jutros sms od mts-a
Samsung osiguranje ekrana!
Kupovinom Samsung telefona iz S10 serije, stekli ste pravo na godinu dana osiguranja u slucaju ostecenja ekrana.
Registrujte se na www.samsungsp.eu/rs do 24.03. i obezbedite sebi mogucnost zamene ekrana po povoljnoj ceni.
Sumnjam da će i note10 da donese ikakvu inovaciju po tom pitanju, već neko vreme kako note ne nudi nikakvu inovaciju u istoj godini u odnosu na s seriju (osim toga što ima olovku više).Pa to čuvaju za Note 10 [emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari