Probao iz Safarija i Chrome-a I neće.Na desktopu rade dropdown-ovi
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Ja na Chrome bez problema uradio. Može do 07.04.da se registruje.Probao iz Safarija i Chrome-a I neće.
Dobro sam ukucao. Evo sad sam opet probao, 3 put proverio, isto kaze. Probao sam i IMEI slot 2, ista prica. Nisu ni oni mutavi, imaju spisak IMEI iz preordera. Ali fala bogu prave se mutavi kada dodjes da trazis sluske.Nemože na telefonu... Inače svaki preorder može. Probaj opet možda nisi dobro ukucao IMEI
Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
Mora da može. Kako sam ja? Probaj sutra ili posle. Meni je fiskalni na 01. 03.![]()
Nemam pojma gde sam nabasao na toOdakle je ovaj screenshot?
Ma otkud... [emoji41]Mozda radi u Samsungu? Ili ima nekog tamo mozda ,ko zna,nemoguce da niko osim njega nije uspeo
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Kakav datum registracije? Uredno sam ispunio formu i to je to... Stavio datum kupovine 08. 03. Pošto nema ranije... Juče nisam mogao,očigledno je da može. Telefon je iz preordera. Probaj druže sutra, otkud znam... Što bih širio dezinformacije? Pre neki dan sam pitao kako uopšte mogu da se registrujem za Buds. To što vas mrzi da se cimate ili što oni nisu ažurni ja nisam kriv.Sta smo uspeli? Da submit-ujemo forme? Super to, posle nekoliko dana zezanja, nase registracije su "primljene", dok je tebi fazon istog dana ili sutradan odobreno. Ili radis tamo, ili samsung prosto siri dezinformacije na forumu, datum registracije ti ne ide na ruku.
Eto vidiš je npr. nisam dobio prvi mail da su zaprimljene informacije pa sam ih zato zvao a vi ste svi dobili. Posle sam dobio ovaj drugi.Pa ima nas više koji čekamo potvrdu. Ja sam se za sluške prijavio u ponedeljak. Dobio mail da su primili i da će javiti i od tada tajac. Sačekaću ih nedelju dana, pa ću u utorak da ih kontaktiram da vidim status. Neću dozvoliti da me zavrnu kao za VR kacigu uz S7 edge. Mada me tu nije zavrnuo Samsung vrć mts.
Koliko vidim vec si bio okacio prvi mail, a 4 posta ispod i onaj drugi.U ponedeljak izvršio registraciju a tek sam mi stigao mail
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari