Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Telefon u džepu čuda čini. Opaljuje screen shotovr, otvara aplikacije...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
...i sam otključava sa fingerprintom, jel ?

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Niko više ne piše o registraciji za lom ekrana? Jeste uspeli?

Jel ko dobio odgovor od Samsunga vezano za sluške ?

Ja ne... i dalje cekam, i vec polako ali sigurno pi**im i ako ne odgovore sutra idem do neke poslovnice da vidim sta se desava

Poslao sam mail za rucnu registraciju za osiguranje ekrana, videcemo sta ce biti. Za sluske za sad nista.

Pozdrav :)
Imam par pitanja pa ako neko moze da pomogne. Naime, narucio sam u pre-orderu S10+ u Telenoru, ali mi je telefon tek danas stigao iz nekog razloga koji oni ne mogu da objasne. :)

1. Poslao sam prijavu za slusalice kroz Samsung members i dobio mejl da cu biti kontaktiran. Jel neko imao slicaj slucaj kao ja da je dobio telefon tek dosta kasnije od zvanicnog pocetka prodaje. Fiskalni racun je na danasnji dan, pa se malo plasim da ne krenu da zatezu.

2. Sto se tice prijave za osiguranje egrana, prosla je prijava i dobio sam PDF kao potvrdu. Jel to to? Ili jos nesto treba da sacekam da zvanicno znam da je pocela "garancija"?

Sto se tice 1 stavke, vrlo moguce da ces izvisiti za slusalice ako je fakturisan racun na danasnji dan, mada bi oni to trebali da proveravaju preko IMEI broja, i ako je taj IMEI bio rezerivasn kao preorder onda super (ovo bi bilo idealno i ispravno sa njihove strane ali.... ). Vrlo je moguce da cemo i mi ostali koji smo dobili fon na vreme da ga izvisimo za Buds sa obzirom da se i provajder i SAmsung prave blesavi po pitanju istih (ne znam vise ne verujem nikom nista dok ne vidim sve crno na belo), tako da moj savet je bori se za buds, al nemoj da se iznerviras ako izvisis.

Sto se tice 2 stavke ako je sve proslo i dobio si potvrdu, to je to ;)

Poslednja izmena:
Stvarno ne vidim razlog zasto vama koji ste uradili pre order, jednostavno uz telefon nisu dali i slusalice? Kakvo slanje prijavljivanje,...

Zato sto Samsung postaje neozbiljna kompanija kao i mnoge druge,totalno neispravni marketinski potezi ce ih dovesti sigurno do pada prodaje s serije od minimum 20% ako ne i vuse

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Stvarno ne vidim razlog zasto vama koji ste uradili pre order, jednostavno uz telefon nisu dali i slusalice? Kakvo slanje prijavljivanje,...
Da im padne cena pa će se lakše prodati [emoji106]
Seljaci iz Samsunga.

Poslednja izmena:
Sto se tice 1 stavke, vrlo moguce da ces izvisiti za slusalice ako je fakturisan racun na danasnji dan, mada bi oni to trebali da proveravaju preko IMEI broja, i ako je taj IMEI bio rezerivasn kao preorder onda super (ovo bi bilo idealno i ispravno sa njihove strane ali.... ). Vrlo je moguce da cemo i mi ostali koji smo dobili fon na vreme da ga izvisimo za Buds sa obzirom da se i provajder i SAmsung prave blesavi po pitanju istih (ne znam vise ne verujem nikom nista dok ne vidim sve crno na belo), tako da moj savet je bori se za buds, al nemoj da se iznerviras ako izvisis.

Sto se tice 2 stavke ako je sve proslo i dobio si potvrdu, to je to ;)
Hvala Duco.
Sto se slusalica tice, to je i mene brinulo, datum na racunu. Ali iskreno, ne planiram da popustim. Ako je obecano, ima da daju na kraju hahah :)

U Samsungu se prave ludi. Imam utisak kao sa me šetaju sa šaltera na šalter. Da li su mi neku email adresu da im pošaljem mail sa upitom.

Imam blagi utisak da će da me zavrnu.

Mislim da imamo pobednika [emoji23]

Mislim da niko nije okacio ovu do sad...
74940257fed3c781c96d3f919582cf99.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pravi li kome S10 žurku u džepu? Morao sam da isključim double tap to wake jer ne zna kad je u džepu pa opaljuje screen shotove I otvara aplikacije.

Meni ne...kako ako je zaključan?

Pravi li kome S10 žurku u džepu? Morao sam da isključim double tap to wake jer ne zna kad je u džepu pa opaljuje screen shotove I otvara aplikacije.

Moram priznati ni meni ne... Upaljeno mi je i to i ono pojacana osetljivost na dodir i nikad slican problem nisam imao...

Sto se tice senzora kamere, da li je on potpuno isti kao na s9 seriji?

Naravno da nije potpuno isti.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Skine mi 10 posto u idle za par sati - više troši dok ga ne koristim...
Btw ove nisu loše
6172aa0f594062fefcc69cbe6b5d3a1c.jpg
75a76088d37d0c9d4edc7e56e3dd6361.jpg

\"Risko\" je napisao(la):
Naravno da nije potpuno isti.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Naravno da je isti senzor i velicine je 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel isti onaj kao i u s7, s8, s9, n8, n9 i sada s10 samo im menjaju nazive :D

Jutros sms od mts-a

Samsung osiguranje ekrana!

Kupovinom Samsung telefona iz S10 serije, stekli ste pravo na godinu dana osiguranja u slucaju ostecenja ekrana.

Registrujte se na www.samsungsp.eu/rs do 24.03. i obezbedite sebi mogucnost zamene ekrana po povoljnoj ceni.

I gde je tu inovacija? Jeste da je senzor vrhunski jedan od najboljih u klasi mobilnih telefona ali ocekivao sam da ce u ovoj seriji staviti novi a pre svega veci senzor.

Jutros sms od mts-a

Samsung osiguranje ekrana!

Kupovinom Samsung telefona iz S10 serije, stekli ste pravo na godinu dana osiguranja u slucaju ostecenja ekrana.

Registrujte se na www.samsungsp.eu/rs do 24.03. i obezbedite sebi mogucnost zamene ekrana po povoljnoj ceni.

Jel ti beše u preorderu uzeo Goxy ili?
Pa to čuvaju za Note 10 [emoji16]
Sumnjam da će i note10 da donese ikakvu inovaciju po tom pitanju, već neko vreme kako note ne nudi nikakvu inovaciju u istoj godini u odnosu na s seriju (osim toga što ima olovku više).

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno