Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Probao sam danas oba u prodavnici, s10 i 10+ i uzeću definitivno, posle desetak minuta igranja mi s8+ koji imam delovao glomazno :/

s9 sam preskočio, ovo jeste napredak koji opravdava investiciju.

manji s10 ima tek nešto manji ekran a baš je manji dosta od s8+. I više mi se svidja sa okruglom rupom.
Mada ću verovatno uzeti 10+

Prednja kamera ista kao na S9/Note 9, sramota za današnji model koji je vrh ponude i ovu cenu. Zadnja kamera mi deluje identična. Zvuk odličan.
Pilula kao da malo bode oči :D

https://youtu.be/ROWMkfLTUB8
46741c28a172b16f6907344479f883ae.jpg
eb9f5ed1227a2bb4d0e537db670dc53f.jpg
Sta bi ti onda tek rekao za prednju kameru mate 20 pro koja je jos vece dno? [emoji3]

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Interdiscount Švajcarska ali to je cena samo danas.

Nisam ispratio zbog čega je dupla kamera napred na S10+? Jel ima neku funkciju ili je tu samo da izgleda ružnije?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
"Prednja kamera S10+ modela ima sekundarni 8MP senzor za depth sensing i kreiranje simuliranih boke efekata."

Generalno na + treba ici samo zbog baterije..

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

I zbog veličine displeja. Za ćorave kao što sam ja...

NOTE 9

^ Naocare, za koju godinu ni 22" ekran da nosis, neces videti :)

Danas sam bio do 7sca i malo cackao tel,nema sta izgleda mnogo lepse uzivo nego na slici,vrhunski dizajn lagan je,sve radi kako treba,nisam primetio lag pei izlaskubiz kamere,jedini propust po meni je visoko podignuto power dugme,ono ce biti tesko i desnorukim da dohvate

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Nisam ispratio zbog čega je dupla kamera napred na S10+? Jel ima neku funkciju ili je tu samo da izgleda ružnije?
Tu je samo da bi izgledao ruznije. Bokeh efekat moze da se napravi i softverski, nije neophodna druga kamera.

Meni nekako "pilula" bolje izgleda od "rupe"?! Evo ne znam bogumi [emoji1787]

Tu je samo da bi izgledao ruznije. Bokeh efekat moze da se napravi i softverski, nije neophodna druga kamera.

Moze ali je bolje kada ima i drugi modul.
Mada bi telefon izgledao mnogo lepse i skladnije sa jednom rupom u ekranu a za nebulozne ''mrezne'' selfije kvalitetan bokeh i nije toliko bitan :d

Da li neko ima informaciju da li mogu dobiti sluske ako preorderujem i kupim telefon u inostranstvu? Kakva im je tad politika?

Mada iskreno sve se vise dvoumim da ponistim preorder videvsi ih danas uzivo sve. Jedino mi S10e simpatican zbog ravnog ekrana i veoma kompaktnih dimenzija, a i podseca me mnogo na moj XS.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

Da li neko ima informaciju da li mogu dobiti sluske ako preorderujem i kupim telefon u inostranstvu? Kakva im je tad politika?

Mada iskreno sve se vise dvoumim da ponistim preorder videvsi ih danas uzivo sve. Jedino mi S10e simpatican zbog ravnog ekrana i veoma kompaktnih dimenzija, a i podseca me mnogo na moj XS.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

Mislis da kod nas registrujes telefon kupljen van Srbije? To vrv nece da moze :)

Sto vise gledam ovaj One UI sve mi vise bode oci i sve vece sanse da zbog njega necu uzeti S10.

Prosto, previse su povecali po meni sve elemente UI-a pri cemu se po mom misljenju gubi poenta i smisao velikog displeja jer sada na 6" imamo efektivno prikazano sadrzaja kao na 5" ako ne i manje. OK sto neko rece da zbog vida mora da poveca, treba da postoji (i postoji) opcija za font ili display dpi, medjutim ovde je fabricki tako namesteno da ako se smanji dpi, elementi u status traci ce postati nenormalno mali jer oni nisu uopste proporcionalno povecani sa ostatkom UI na prvom mestu. Super je zamisao i ideja da se sto je moguce vise elemenata spusti dole, da bude pristupacnije jednom rukom ali to se moglo odraditi i bez ovog preuvelicavanja. Ogromne ikonice, elementi, font... Kao da imas 4.5" a ne 6". Bas bezveze.

Ču malo, nemoguća misija ;)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Od 11:50h on ima SOT 8:51h, gledajuci tako i ja na N9 mogu imati 10h SOT. Da je koristio 2 dana sa toliko upaljenim ekranom onda bih rekao da je baterija odlicna.

Pogotovo sto je najvise gledao yt

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ako bude u rangu Mate 20 pro ja ću biti zadovoljan.

NOTE 9

Baterija ce sigurno biti bolja samo pitanje koliko u realnom koriscenju. Sigurno ce SD imati bolju nego exynos. Cudno mi je da exynos ima 8nm a SD 7nm cip.

Sa Xs Max na S10+, ima li smisla?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno