Sta bi ti onda tek rekao za prednju kameru mate 20 pro koja je jos vece dno? [emoji3]Prednja kamera ista kao na S9/Note 9, sramota za današnji model koji je vrh ponude i ovu cenu. Zadnja kamera mi deluje identična. Zvuk odličan.
Pilula kao da malo bode oči
https://youtu.be/ROWMkfLTUB8![]()
![]()
Verizon uz S10 deli s10e![]()
U pozitivnom smislu jesu. Mada u USA nije poredivo, jer ko uzme bez uredjaja, istu cenu paketa placa, nije sa popustom kao kod nas.Mora da su im zanimljivi paketi
U t-mobile USA?S10+ 820e i slušalice gratis.
I zbog veličine displeja. Za ćorave kao što sam ja...
NOTE 9
^ Naocare, za koju godinu ni 22" ekran da nosis, neces videti![]()
Glupost i sa glavnom a kamoli selfi kamerom."Prednja kamera S10+ modela ima sekundarni 8MP senzor za depth sensing i kreiranje simuliranih boke efekata."
Tu je samo da bi izgledao ruznije. Bokeh efekat moze da se napravi i softverski, nije neophodna druga kamera.Nisam ispratio zbog čega je dupla kamera napred na S10+? Jel ima neku funkciju ili je tu samo da izgleda ružnije?
Tu je samo da bi izgledao ruznije. Bokeh efekat moze da se napravi i softverski, nije neophodna druga kamera.
Da li neko ima informaciju da li mogu dobiti sluske ako preorderujem i kupim telefon u inostranstvu? Kakva im je tad politika?
Mada iskreno sve se vise dvoumim da ponistim preorder videvsi ih danas uzivo sve. Jedino mi S10e simpatican zbog ravnog ekrana i veoma kompaktnih dimenzija, a i podseca me mnogo na moj XS.
Sent from my iPhone XS using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari