Ja kuburim sa GPS-om od kada imam SGS. Kao i mnogi drugi. Probao sam ono neko hardversko rješenje i jeste pomoglo u nekoj mjeri ali opet ne radi kako treba. To je jedan od razloga zašto želim promijeniti telefon, ciljam na Nexus 4 ili Nexus 5.Ne radi gps :/ nisam ga ni koristio i sad kad mi je bio potreban ne moze da nadje ni jedan satelit :/ jel ima neko resenje? Cm 10.1
Mislim da ti se cini. Ja vozim CM10 4.2.2 i radi ko zmaj stvarno a otkako sam stavio Devil kernel baterija izuva bez frke 24h sa 2h ekrana.nemanja-992 je napisao(la):Koji ROM mi preporucujete?? Trenutno sam na CM10 4.2.2 android i cini mi se da dosta sporije radi od Cm10 4.2.1...
Nisam lemio a to je navodno najbolje. Samo sam otvorio i našao antenu i onda u nju (znate kako ona izgleda) stavio malo urolanog papira, u onaj pregib (obrnuto slovo U), malo papira jer je to sve sitno, ne bi li taj papir malo podigao antenu odnosno držao je koliko-toliko. To je i dalo rezultate, signal je nakon toga češće uspio da uhvati nego što nije (prije je bilo obrnuto), ali opet nije hvatao baš uvijek. Nedugo nakon toga sam išao na put (najviše sam zbog toga to i radio, a kupio sam i onaj držač za SGS za auto) i u povratku mi je navigacija na jednom dijelu prestala raditi i nije radila kroz jedan grad pa sam malo lunjao ali ništa strašno. Ali to i jeste poenta, problem je kad GPS nije pouzdan, ne znaš kad može prestati raditi.Kojom si metodom sredjivao gps?
Kakav mu je zvuk u sluskama?
I zanima me jos jedna stvar: ako instaliram dzeli bin ili ics, da li mogu da mi rade sve aplikacije koje inace traze ics ili jb?
Koje su prednosti i koje mane stavljanja tih romova umesto androida 2.3?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari