100e za ekran? Ja za 80 prodao ceo fon :d
Meni je tako više-manje bilo stalno sa SGS, mada nekad uhvati bolje, posebno kada sam ga po nekim uputstvima otvarao i podigao GPS antenu, ali i tada nije uvijek radio kako treba. U najboljem slučaju signal mi je hvatao za nekih 15 sekundi, a znao je da ga izgubi tu i tamo. Od prošle sedmice imam Nexus 4 i razlika je nebo i zemlja, GPS radi perfektno, u najgorem slučaju signal hvata za 15 sekundi i to se desilo dva puta, inače hvata za 1-3 sekunde, još nisam vidio da ga je ispustio, imam signal i u svojoj sobi kad ležim na krevetu (o tome sam čitao na internetu i nisam vjerovao).i gps se muci pola sata da nadje satelite...
Moze li link jer ne znam kako da izaberem najbolji? Video sam da na nekima ne radi radio...
Imaš sve u ovoj temi ako te mrzi tražiti kreni odavde ako ti je stock na telefonu http://forum.benchmark.rs/showthrea...y-S-GT-i9000&p=2952473&viewfull=1#post2952473 posle ODIN-a samo skini noviju verziju roma i gapsa sa linka što sam stavio gore...Jos samo kad bi bilo uputstvo, po mogucstvu na srpskom... Ne znam kako da pocnem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari