Pokusao sam sa starog Androida 4.0.4 (Tiramisu ROM) da stavim CM 10.1.2, u Recovery sam uradio factory reset, počistio oba cache i kod pokušaja instalacije roma mi izbacuje "assert failed...status 7" error. Googlam sad o tome i neki kažu da treba flashovati noviji ClockworkModRecovery (valjda verzije 6.x, mislim da ja imam 5.x). Neko je
ovde na XDA rekao da se flashuje CWMTouch-recovery_ATT-6.0.3.1 ali meni pri instalaciji toga izbacuje isti error (kasnije sam našao na netu da taj CWMTouch neće pomoći u ovakvoj situaciji). Na toj temi je kao druga verzija naveden neki TWRP, da se on flashuje, a to nisam probao. Koliko vidim to je neki drugi Recovery, kakav je on u odnosu na CWM i da li bi sa njim prošla instalacija CM 10 roma? Neko drugi je rekao da bi pomoglo flashovanje sa cwm6027touch_v14.4.6_skyrocket, ali koliko vidim i to je neki CWM-touch, mada taj nisam probao.
Gdje se može skinuti noviji i odgovarajući CWM za Galaxy S?
A opet neko je negdje rekao da mu je pomogao CWMTouch (
I had the same problem I eventually downloaded the touch recovery and that worked for me).
Šta je tačno taj CWMTouch? Treba li mi neka verzija njega ili samo noviji obični CWM, i gdje da ih nađem a da je to to i da radi?
Vratio sam se privremeno na Tiramisu, ta instalacija je prošla bez problema. Smijem li sad u sadašnjem Recovery modu da pokušavam instalirati neki drugi noviji CWM ili ovaj CWMTouch ili taj drugi Recovery TWRP? Mogu li time nešto zeznuti?
Mislio sam ovu subotu staviti neki noviji ROM i probati ga a sad me ovo zeza, pa ako neko ima vremena da odgovori da nastavim a da znam da neću nešto opasno zeznuti