Gledaj, ja mogu ladno i da mu kažem da ne mogu da odradim ali me malo i privlači, izazov mi je da probam.
To moze da uspe ako imas jos jedan takav telefon pa radis uporedo. Pa onda u ispravan vratis kompletan backup iz neispravnog. Tada MD5 checksum nece biti problem.
To sam i mislioImam, mogu da pozajmim tako da.. Kada uzmem probaću pa javljam da li ide to tako
![]()
Ali kako da ga uradim bez ekrana?![]()
Sve mi je to jasno ali... Koji kernel da instaliram kada ne znam koji je ROM na telefonu? Pozajmiću već telefon, nije problem.
MHL imam samo za i9300 i izgleda da stvarno radi samo na i9300, na i9100 i i9000 ne :/
Nema adb. Nije ukljucen usb debuging.
Kucaj na google androidscreencast java programcic ja sam ga koristio na drugom telefonu sa crknutim ekranom sve mozes da odradis preko njega jedini uslov je da je ukljucen ADB na telefonu. Program je spor do bola ali vredi zlata.
Installation
Install the android sdk (download here)
Connect your device through USB cable and ensure it's detected with "adb devices"
Make sure you have Java Runtime Environnement 5 or later installed
Click HERE. You can launch it by typing "javaws <jnlp file>" from a command line.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari