skydiver021
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.11.2004
- Poena
- 320
Ja bogami neću meni ovo radi skroz ok, mislim na CM 10.
Poslednja izmena:
Poslednja verzija CM10 izuva. Stvarno vise nema ni L od laga. Za sada sam odusevljen.
Stavio posledjni stable CM, odusevljenJedino sto nemam FM aplikacije, a na android marketu su sve online...koju da stavim, a da radi? jedino sto je bitno da je brza
Laza je napisao(la):U verziji koju ja imam, ne radi.
Stavio posledjni stable CM, odusevljenJedino sto nemam FM aplikacije, a na android marketu su sve online...koju da stavim, a da radi? jedino sto je bitno da je brza
Procitao sam dosta postova al nikako ne mogu da nadjem da li je moguce da na postojeci fabricki rom samo dodam/instaliram srpski jezik za fabricki samsungov t9?
Jel moze neko da mi pomogne/posalje/da link oko downloada stock androida 2.3.6. za i9001 (Galaxy S plus) za srpsko trziste, da bi imao t9 srpski. Ne mogu da ga nadjem nigde na netu...
flashovao sam CM10 nightly i po meni je dosta sporiji od CM9.. GO launcher ocajno radi, stalno zabada (pretpostavljam da nije do njega, jer mi je pre normalno radio)..
takodje nekim aplikacijama treba mnogo vise vremena da se otvore..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari