Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ja bogami neću meni ovo radi skroz ok, mislim na CM 10.

Poslednja izmena:
Stavio posledjni stable CM, odusevljen :) Jedino sto nemam FM aplikacije, a na android marketu su sve online...koju da stavim, a da radi? jedino sto je bitno da je brza

spirit fm, ali se plaća

U verziji koju ja imam, ne radi.

Stavio posledjni stable CM, odusevljen :) Jedino sto nemam FM aplikacije, a na android marketu su sve online...koju da stavim, a da radi? jedino sto je bitno da je brza

Poslednja stable verzija je cm9. I cm10 od juče je podjednako brz.

Jedina aplikacija za fm je spirit fm radio. Meni je ranije pravila problem sa zvukom u razgovorima posle korišćenja aplikacije tako da sam morao da restartujem telefon. Ne znam da li je to rešeno u novoj verziji.

CM9. Snimio sam spirit FM (verziju koja se placa), ali nisam ni malo zadovoljan. Zvuk je tisi nego na GB+Voodo, plus ne mogu da memorisem stanice. Kad me neko pozove, zvuk se iskljuci i zabaguje, pa moram da izadjem iz programa, pa opet udjem...uz sve to je spor :(

Moze li jos neki predlog za neki dobar (brz i jednostavan) mp3 player?

Poslednja izmena:
Srpski t9 na samsung galaxy s plus

Procitao sam dosta postova al nikako ne mogu da nadjem da li je moguce da na postojeci fabricki rom samo dodam/instaliram srpski jezik za fabricki samsungov t9?

jedno pitanje ... koja je razlika izmedju cm 9 -rc2 i stable cm 9 ?? i jos jedno :D imam cm9 rc 2 sve je radilo super do pre neki dan kada je poceo sat u gornjem desnom uglu da zabada... to jest ukoci se i stoji tako, ne menja se vreme..dok sat na lock screenu radi normalno... el ima neko slicnih problema

Jel moze nekako da se potera samsungova radio aplikacija?
I drugo pitanje, jel ima neki JB rom sa ovim touchwiz, a ne onim stock android lookom. :)

koristi Spirit FM radio aplikaciju... imas na XDA za free link... samo procitaj dobro o svakoj verziji da bi uzeo neku bezbednu po zvucnik

Jel moze neko da mi pomogne/posalje/da link oko downloada stock androida 2.3.6. za i9001 (Galaxy S plus) za srpsko trziste, da bi imao t9 srpski. Ne mogu da ga nadjem nigde na netu...

Pogledaj na sajtu sammobile.com.
Mislim da moras da se registrujes a onda izaberi model fona i skini pomenuti softver.

Jel moze neko da mi pomogne/posalje/da link oko downloada stock androida 2.3.6. za i9001 (Galaxy S plus) za srpsko trziste, da bi imao t9 srpski. Ne mogu da ga nadjem nigde na netu...

Bas za Srbiju - nema. Ima za Bosnu, Hrvatsku... pa mozes probati 1 od ta 2. Verovatno imaju Srpski unutra.
Search "checkfus" program i skidaj s njim sve softwere sa Samsungovog servera

[NIGHTLY][ROM][4.1.1] CyanogenMod 10 for Samsung Galaxy S
Do pre par dana je HellyBean bio brži, a sada ne znam da li uopšte nudi neku prednost jer se kompajlira od cm10 source-a i prešao je na isti sistem particija kao i cm10.

CM10 od pre par najtlija radi savrseno, ni najmanji problem nisam imao.

flashovao sam CM10 nightly i po meni je dosta sporiji od CM9.. GO launcher ocajno radi, stalno zabada (pretpostavljam da nije do njega, jer mi je pre normalno radio)..
takodje nekim aplikacijama treba mnogo vise vremena da se otvore..

Nije mi jasno što bi iko koristio Go Launcher na ICS/JB.

flashovao sam CM10 nightly i po meni je dosta sporiji od CM9.. GO launcher ocajno radi, stalno zabada (pretpostavljam da nije do njega, jer mi je pre normalno radio)..
takodje nekim aplikacijama treba mnogo vise vremena da se otvore..

Najnoviji build? Nema šanse, to sa sporim otvaranjem je bilo pre, sada nema toga. A za go launcher ću samo reći :d, eto toliko đubre je postao taj laučer.

najnoviji build.. koristicu ga par dana, pa ako me smori vracam cm9..
mnogo mi ovo monotono, pa njega koristim.. :) :D

Stavio sa iGO Primo najnoviji, ali nikako ne mogu da podesim da mi se vidi status bar a da mi ne sece sliku dole onda, moze samo preko celog ekrana(da se ne vidi status bar).
Jel zna neko koja je rezolucija ekrana bez status bara u landscape i portrait modu?

Ja imam neku verziju koja izgleda normalno
4e1e8467-5efa-f414.jpg

to je super, ja imam neku koja je vise za Sony Arc... odseca mi ovaj Power button

Nazad
Vrh Dno