Gizmoid
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.11.2004
- Poena
- 350
Kod promene modema wipe-uj samo cashe i Dalvik cashe (wipe data/factory reset ne diraj - obrisaces sveTreba li uraditi i wipe data/factory reset iz glavnog menija i wipe davlik cache iz advanced kod promjene modema? Da li je ovde neko probao oba i ima li nekih konkretnih razlika? Ja sam još na 1.9.5. Kako ide to sa OTA upgrade, da li on skine i instalira sam automatski ili je to samo klasični download koji smjesti rom u memoriju telefona pa onda opet ideš sam u CWM i instaliraš? Da li pri prelasku na tu noviju verziju on briše kontakte, SMS-ove, aplikacije, da li on tada automatski radi factory reset ili ja treba da ga radim, a i to cache čišćenje (data iz glavnog CWM menija i davlik iz advanced)?
Probao sam oba i bolje mi je radio 1.9.5, samo ne diraj SamsungApps, tj. ne cekiraj ih. Na 1.9.6 sam imao silu nekih gluposti, za neke sam pitao na XDA (isti nick), za neke nisam. GPS toggle radi - ne radi, gubljenje predefinisanih melodija zvona, alarma,... mnogo toga ima. Nakon svakog restarta "New surprise" ali negativan
OTA je klasicni download, kada se skine instaliras ga iz CWM-a. Prelazak na noviju verziju ne brise nista (wipe cashe/Dalvik cashe), ali i sam kreator se ogradjuje u smislu, ako nesto ne radi, laguje i slicno, preporucuje format i wipe svega te cistu instalaciju. U principu to i jeste najbolje, ali kod vise nas nakon clean instal-a je opet brljavila 1.9.6.