neon666
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.04.2011
- Poena
- 154
Zašto Froyo, pobogu?
He, pa treba mi nesto da uporedim
@ telep
Ok. Hvala.
Zašto Froyo, pobogu?
Obrisi proxy i port u podesavanjima apn-a.
Traži ovaj GT_I9000_XWJVB_XXJVK_NEEJV3_Sbl ja imam taj GB sa bootloaderomMože li neko da mi da link za xda za neki gb rom sa gb bootloaderima, ili direktan link. Poludeo mi fon, uleteo u boot loop, i onda sam probao da flešujem neki rom koji, očigledno, nema gb bootloadere.
Pa ne moras sve pregaziti. Iz CWM-a pokrenes instalaciju i dodjes do dela "modify", potvrdis i to je to.
Ne treba ni Wipe raditi.
Ili potrazis (naletao sam na XDA), fontove u zip-u pa ih instalises iz CWM-a. Ne vidim sta je tu tesko ili
da dugo traje?
Sto se tice zvuka odavno mi je ostala navika (Nokia time :d) da sve ringtones i notifications zvukove provucem kroz Mp3Gain, Nero Wave Editor ili slicne programe i pojacam ih. Mada da budem iskren od kako sam kupio VoodooSound sa marketa nemam potrebe za tim "sportom".
Ja bih vam toplo preporučio android open kang project (AOKP).
Mnogo brzo se razvijaju i duplo je bolji od cyanogenmoda.
http://forum.aokp.co/page/news
Trenutno je aktuelan build 33. Izbacuju nove verzije bar jednom nedeljno.
Čist ICS, bez šlaga, bez gluposti. Sami posle dodajete šta želite.
Jedino što mi smeta je pederski logo
![]()
I da dodam.
Tiramisu je baziran na CodeNameAndroid romovima koji su pokrali pola stvari od Kang projekta.
CNA uglavnom uzima korisne stvari od drugih i spaja ih u jedan rom, dok AOKP sami prave i dodaju nove stvari.
Isprobao sam ovih dana par romova: Tiramisu, WIUI, Slim ICS, CM9 nightly, AOKP i nemam nikakve zamerke. Sve je to manje više slično, a razlike u performansama su čist placebo.
Čime da se pohvališ, time što nisi koristio telefon pa ti izdržao 5 dana? Mogu i ja tako, al' šta će mi onda telefon.
Potpuno se slazem sa covekom posle lutanja po raznim romovima ovaj se pokazao kao najbolji.
Predlazem da probate, ja do sada nisam nasao nikakav problem sa ovim rom-om sve radi bas kako treba, brzina +trajanje baterije.
Jel radi wifi hot spot na tom romu?
...izvinite sto upadam, ali o kojem ROM-u se radi?Vidim da ga hvalite.
Ni ja nisam primetio razlike, samo što sam popizdeo što su u CM9 obrnuli internu i eksternu karticu.
In summary: CM9 default (platform-independent) recently changed to the HTC standard [sdcard: external, emmc: internal] from their previous Samsung standard [sdcard: internal, emmc: external].
However, since we i9000 users probably want things to stay the same, the CM9 stock kernel for i9000 (only) reverses the global CM9 change, by default, to remain on the Samsung standard.
This is implemented via a setting stored in the kernel's ramdisk, and changed via Settings - Storage - <Menu> - Storage configuration - Layout configuration - Use internal storage [Y]
The setting is ticked on by default (so no change should be noticed). However, some users have reported it being set off, and thus their cards are reversed. If this happens, just tick on the setting, and reboot. Do not faff about editing vold.fstab etc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari