Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Jel probao neko wifi direct na teamhacksung?

Lepo radi, cini mi se da su popravili kameru, galerija se otvara brze, mozda i browser i ima nekih novih gluposti (face unlock, photo editor, mozes da slikas u toku snimanja klipa...). skini ElinROM_XXJVU_Deodex_NoWipe (ili odex zavisi sta imas) i sve je gotovo za par sekundi a ne boli (nema wipe system)
Ej,pa to bih onda i mogao da uradim...na deodex sam jvz sa elinrom temom...

Kada sam je raspitivao za novu maticnu, to je bilo prosle godine u ovo doba kostala je 18000 dinara sa ugradnjom u ovlascenom servisu. Sada bi trebalo da je jeftinije, mada ko zna. Inace cuo sam da Galaxy S moze da se nadje u Madjarskoj za neke smesne pare. Nov oko 100e.

Dajte mi neki sajt kao sammobile da imaju svi romovi da probam jos neke da skinem... Posto na samobile nece nesto ne salju mi confirmation link na email vec pola dana..

Imam ja ali ne znam cime da saljem nema nigde opcija send za wifi direct.

POmagajte :( Evo sto mi tacno pise kad se pojavi andorid system revovery:

Installing update...
...
...
--copying media files...
E: filed to mount /sdcard(File exists)
E:copy_dbdata_media:Cant mount sdcard
you storage not prepared yet, please use UI men u for format and reboot actions,

Meida files copy filed.

Wiping data...
Formating data...
E:Format_volume:rfs format failed on/dev/block/mmcblk0p2
Formating /dbdata
Formating /cashe
Deleting Meta Data
Data wipe Failded.

Ima li jos neko kakav savjet ili da gabacim u smece? Vrijedi li sto sad u ovakvom stanju?

Nemoj bacati svakako, raspitaj se koliko je popravka, pa vidi popravi i prodaj, ili idi u neki servis pa vidi šta će da ti daju za delove, ekran vredi, gps, audio čip...

@telep,

pretpostavio sam, verovatno je tu kao deo ics-a jer će biti standardni feature kod novih telefona.

@telep @dexyco Navodno Wi-Fi Cast Lite aplikacija može da se iskoristi za wi-fi direct.

Nemoj bacati svakako, raspitaj se koliko je popravka, pa vidi popravi i prodaj, ili idi u neki servis pa vidi šta će da ti daju za delove, ekran vredi, gps, audio čip...
Jos mi je ostalo da pokusam na memorijsku karticu prebacim neki ROM i da probam preko CWM da ga flesujem. Skinem sa samimobile jedan WINRAR fajl koji sadrzi 3 fajla pda,phone i tar ali kako treba to da prebacim na memorijsku? Treba li da konvertujem taj winrar u zip?

Ok evo sad idem nedje da trazim telefon u koji moz memorijska :D pa da prebacim to sto si mi poslao i probam.

Jos mi je ostalo da pokusam na memorijsku karticu prebacim neki ROM i da probam preko CWM da ga flesujem. Skinem sa samimobile jedan WINRAR fajl koji sadrzi 3 fajla pda,phone i tar ali kako treba to da prebacim na memorijsku? Treba li da konvertujem taj winrar u zip?

Tebe samo Odin, tri fajla i pit mogu da spasu. Dakle flesuj samsung rom sa uključenom reparticijom. Fali ti data particija koja je deo movinand-a!

To je jedini način da proveriš ispravnost telefona.

Brate juce sam u 18:00 sati poceo da rjesavam problem pa sve do jutros u 04:00. Znaci pokusao sam 50000 puta ali nece. Probao na sve moguce nacine koje sam nasao na netu 20 razlicitih romova itd.... Nece.

Evo kako pomoću wifi cast-a radi

[YOUTUBE]1n4lmdMALXU[/YOUTUBE]

Brate juce sam u 18:00 sati poceo da rjesavam problem pa sve do jutros u 04:00. Znaci pokusao sam 50000 puta ali nece. Probao na sve moguce nacine koje sam nasao na netu 20 razlicitih romova itd.... Nece.

Ajde polako, šta ispisuje ODIN u toku flash-a?

@telep To je to. Očigledno radi brže od BT-a.

Flesujem ja ROM preko odina i zavrsi se flesovanje ali onda kad udje u recovery mode izbaci onu poruku...

99% ti je otišao nand, nisi odgovorio kada su te pitali, je l' to kanadska verzija Galaxy S?

@veliki znalac
Da rezimiramo:
1. Flashujes sa tri fajla PDA.tar, PHONE.tar, SCS.tar i 512.pit i čekiranom reparticijom?
2. Prilikom flasha ne prijavljuje grešku?
3. Nakon restarta piše ono što si već postavio?

Nije nije... Imaju jos neke opcije u ODIN dolje 3 Phone butloader update, dump i Phone efs clear. Da lida probam neku od njih da strikiram? zasto sluze?

Kada startuješ ODIN samo čekiraš "Repartition". Ništa ostalo ne diraš. Za pit, pda, phone, csc postaviš odgovarajuća 4 .tar fajla. Uđeš u download mode, prikačiš tel i flash.

Koja ti je oznaka modela ispod baterije. Šta piše model:GT-90....?

Ma uradio sam to :) Nijesam bas toliko glup imam godinu ipo ovaj tel a svake 2 dana nove romove flesujem :D Zato je mozda i crka :D
Oznaka MODEL: GT-i9000 evropski :D

Poslednja izmena:
Da prijavim, na ICS-u radi preuzeto iz LG Optimus 2x sledeće:
LGContactWidget, LGMemo, LGMemoWidget (dve verzije), LGMessageWidget i LGPhotoFrameWidget.

Nazad
Vrh Dno