Ej,pa to bih onda i mogao da uradim...na deodex sam jvz sa elinrom temom...Lepo radi, cini mi se da su popravili kameru, galerija se otvara brze, mozda i browser i ima nekih novih gluposti (face unlock, photo editor, mozes da slikas u toku snimanja klipa...). skini ElinROM_XXJVU_Deodex_NoWipe (ili odex zavisi sta imas) i sve je gotovo za par sekundi a ne boli (nema wipe system)
Jel probao neko wifi direct na teamhacksung?
Cime da probam, npr. izmedju dva telefona?
POmagajteEvo sto mi tacno pise kad se pojavi andorid system revovery:
Installing update...
...
...
--copying media files...
E: filed to mount /sdcard(File exists)
E:copy_dbdata_media:Cant mount sdcard
you storage not prepared yet, please use UI men u for format and reboot actions,
Meida files copy filed.
Wiping data...
Formating data...
E:Format_volume:rfs format failed on/dev/block/mmcblk0p2
Formating /dbdata
Formating /cashe
Deleting Meta Data
Data wipe Failded.
Jos mi je ostalo da pokusam na memorijsku karticu prebacim neki ROM i da probam preko CWM da ga flesujem. Skinem sa samimobile jedan WINRAR fajl koji sadrzi 3 fajla pda,phone i tar ali kako treba to da prebacim na memorijsku? Treba li da konvertujem taj winrar u zip?Nemoj bacati svakako, raspitaj se koliko je popravka, pa vidi popravi i prodaj, ili idi u neki servis pa vidi šta će da ti daju za delove, ekran vredi, gps, audio čip...
Jos mi je ostalo da pokusam na memorijsku karticu prebacim neki ROM i da probam preko CWM da ga flesujem. Skinem sa samimobile jedan WINRAR fajl koji sadrzi 3 fajla pda,phone i tar ali kako treba to da prebacim na memorijsku? Treba li da konvertujem taj winrar u zip?
Brate juce sam u 18:00 sati poceo da rjesavam problem pa sve do jutros u 04:00. Znaci pokusao sam 50000 puta ali nece. Probao na sve moguce nacine koje sam nasao na netu 20 razlicitih romova itd.... Nece.
Izasao JVA za vip i telenor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari