Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Staviš ih u media/audio/ i onda praviš folder za šta ti treba.
screenshot2012-01-09-15-.png

Ljudi koliko vam traje baterija na ics-u?

13h. To naravno zavisi od mnogo faktora. Eto danas ne ispuštam tel iz ruku, što zbog posla što zbog razonode i 13h mu je kraj.

Primetio sam da na ICS Build 13 video recording radi mnogo bolje kad se uradi zoom pa unzoom na početku snimanja. Dobija se veći fps i kvalitet snimanja kao na stock romu. Nadam se da će da isprave ovo u nekom sledećem buildu.

Bilo je dosta reči o aplikacijama koje ne rade na ICS-u. Pojedine nemaju veze sa samim OS-om, npr. Cut the Rope ne radi na Onecosmic's ICS Port-u, ali zato savršeno radi na teamhacksung's ICS Port-u.
Nova igrica Fruit Ninja: Puss in Boots radi daleko, daleko bolje na ICS-u nego na Gingerbread-u, a ko je voleo stariju verziju igrice biće oduševljen!
https://market.android.com/details?...yLDEsImNvbS5oYWxmYnJpY2suZnJ1aXRuaW5qYXBpYiJd

stavio sam Build13, ali mi je uspelo tek kada sam prvo stavio CM7, pa sa njega na ICS... inace sa Simplicity i sa stok JVT uopste nisam uspeo, stalno sam imao boot-loop.

mnogo je bolji osecaj nego one prve verzije onecosmica. samo da mi se ponovo ne desi mobile data drain

stavio sam Build13, ali mi je uspelo tek kada sam prvo stavio CM7, pa sa njega na ICS... inace sa Simplicity i sa stok JVT uopste nisam uspeo, stalno sam imao boot-loop.

mnogo je bolji osecaj nego one prve verzije onecosmica. samo da mi se ponovo ne desi mobile data drain

Nisi morao to da radiš, dovoljno je bilo da izvadiš bateriju, vratiš je nazad i ponovo uđeš u recovery mod, jer ti se već instalirao cwm 5. Cimao si se bez potrebe.

Lele 10000 postova :) svaka cast svima.
Nego jel moze nekako da proradi radio na build-u 13?

Spirit FM radio aplikacija i u settings se izabere Galaxy ALSA. Ne znam da li je do mene, ali posle slušanja radija nisam imao dolazni zvuk u razgovorima. Rešio restartom. Verovatno postoji neko trivijalno rešenje, nego samo da upozorim.

Nisi morao to da radiš, dovoljno je bilo da izvadiš bateriju, vratiš je nazad i ponovo uđeš u recovery mod, jer ti se već instalirao cwm 5. Cimao si se bez potrebe.

ma jok.. nikako nije hteo da udje u plavi recovery. tek iz CM7 je proslo kako treba.

Za telep-a i ostale: ako vam je mala brzina kada preuzimate novi rom sa hotfile-a i sl., koristite jdownloader, radi fenomenalno. Poređenja radi, za hotfile ako idem "regularnim" putem, brzina mi je 120-130 kb/s, preko jdownloader-a od 400-550 kb/s.

Ne znam kako je vama koji ste na ICS ali meni ne radi sinhronizacija sa Facebook nalogom. U cemu moze da bude problem?

Izbačena je u 4.0.3 od strane google-a, moraš nekom aplikacijom to da uradiš.

^ što?! ja taman to lepo koristio da kontaktima u adress booku priključim slike sa facebook naloga...

Anyways, čime puštate muziku na teamhacksung ICS-u? Music mi izbacuje FC, Winamp sve pesme vidi duplo, a DoubleTwist mi mnogo ide na živce jer konstantno kuka "kupi full verziju, kupi full verziju, blablabla"... Dakle, koji besplatan plejer? (ili plaćeni ako imate link od njega, hehe :-devil-:)

^ što?! ja taman to lepo koristio da kontaktima u adress booku priključim slike sa facebook naloga...

Anyways, čime puštate muziku na teamhacksung ICS-u? Music mi izbacuje FC, Winamp sve pesme vidi duplo, a DoubleTwist mi mnogo ide na živce jer konstantno kuka "kupi full verziju, kupi full verziju, blablabla"... Dakle, koji besplatan plejer? (ili plaćeni ako imate link od njega, hehe :-devil-:)

Koristim onaj oriđinale što dolazi u Nexus Prime rom-u (može da se pokrene i na gingerbread-u).

Meni naprimer sve aplikacije rade bez FC pa i music player, apsolutno sam zadovoljan jedino sto mi ne radi sinhronizacija FB-a. Sad telap kaze da je to do ROM-a a opet tebi radi, ko ce ga znati.
PS. Izasao: [ROM][ICS] Onecosmic's ICS Port Android 4.0.3 RC3 OUT!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398223

Sad skidam pa cu da probam vidim da su mnoge stvari navodno ispravljene.

Poslednja izmena:
Izašao Onecosmic's ICS Port Android 4.0.3 RC3

Changelog -

- RC3 -
- Now using Platypus Kernel! (Thanks Zach!) -
- Fully implemented Live OC into Platypus Kernel (Get NS Tools from market) -
- Slow USB transfer speed FIXED -
- All sensors are now working perfectly -
- Videos will now save when stopping recording -
- 720p recording improved! -
- External SD corruption *SHOULD* be fixed -
- Camera now has Touch to Focus! -
- Camera Zoom now works -
- You can now choose the USB protocol (settings>storage>press menu>"USB computer connection")-

Jel koristi neko ovaj zadnji JVU 2.3.6? Kakva su iskustva?
Ja sam na JVZ i stvarno jako lepo radi,najstabilniji rom do sada,stvarno me mrzi vise da flesujem fon ako nema potrebe.

Poslednja izmena:
Ja sam sa jvu imao problem sa phone fc, a ovo ostalo mi nije preterano bilo potrebno tipa face unlock,photo editor..ako ti lepo radi jvz nema potrebe.

Lepo radi, cini mi se da su popravili kameru, galerija se otvara brze, mozda i browser i ima nekih novih gluposti (face unlock, photo editor, mozes da slikas u toku snimanja klipa...). skini ElinROM_XXJVU_Deodex_NoWipe (ili odex zavisi sta imas) i sve je gotovo za par sekundi a ne boli (nema wipe system)
Jel koristi neko ovaj zadnji JVU 2.3.6? Kakva su iskustva?
Ja sam na JVZ i stvarno jako lepo radi,najstabilniji rom do sada,stvarno me mrzi vise da flesujem fon ako nema potrebe.

Normalno mi je radio telefon ali danas mi se ugasio i sad ne moze da se upali samo dodje do onog bijela slova GALAXY S i ponove se pali da bi ga ugasio moram dbateriju da izvadim... Kad ocu da instaliram novi rom sve instaliram ali prijavi neke greske na kraj ono kad udje u recovery mode i opet isto... Nece da se upali. Sto da radim ima li mu spasa?

POmagajte :( Evo sto mi tacno pise kad se pojavi andorid system revovery:

Installing update...
...
...
--copying media files...
E: filed to mount /sdcard(File exists)
E:copy_dbdata_media:Cant mount sdcard
you storage not prepared yet, please use UI men u for format and reboot actions,

Meida files copy filed.

Wiping data...
Formating data...
E:Format_volume:rfs format failed on/dev/block/mmcblk0p2
Formating /dbdata
Formating /cashe
Deleting Meta Data
Data wipe Failded.

POmagajte :( Evo sto mi tacno pise kad se pojavi andorid system revovery:

Installing update...
...
...
--copying media files...
E: filed to mount /sdcard(File exists)
E:copy_dbdata_media:Cant mount sdcard
you storage not prepared yet, please use UI men u for format and reboot actions,

Meida files copy filed.

Wiping data...
Formating data...
E:Format_volume:rfs format failed on/dev/block/mmcblk0p2
Formating /dbdata
Formating /cashe
Deleting Meta Data
Data wipe Failded.

Jedan momak je kupio telefon na kome je to pisalo, na kraju je ispalo da je riknuo nand, skupa opravka baš. Ako si pod garancijom nosi u servis.

Tako se meni desilo kad mi je crkla interna memorija, ja sam imao prvo Kanadsku verziju sa 16GB i kod njih se to cesto desavalo. Popravka je dosta skupa. Nadam se da ti je telefon u garanciji.

A zasto to crkava zna li se? Je li to neki dio moze li se naruciti pa sam da ga ugradim? Nije u garanciji :(

Jel si radio repartition kada si flešovao rom? Generalno samo kanadski sgs od 16GB je imao tih problema sa crkavanjem nand-a, druge verzije nisu imale.

Poslednja izmena:
Jesam probao sam i to. E sprdnja dje bas mene to zadesi :( Probat cu jos nesto mada tesko vec sam probao neka rjesenja sa XDA i nije moglo a nekima to i uspije dok neki moraju novu maticnu da uzmu. Koliko kosta maticnaznate li i da li ima da se naruci sa interneta??

Nazad
Vrh Dno