stavio sam Build13, ali mi je uspelo tek kada sam prvo stavio CM7, pa sa njega na ICS... inace sa Simplicity i sa stok JVT uopste nisam uspeo, stalno sam imao boot-loop.
mnogo je bolji osecaj nego one prve verzije onecosmica. samo da mi se ponovo ne desi mobile data drain
Preporučujemo ili poslednji stock JVU (GB 2.3.6) ili teamhacksung ICS Build 13.
Nisi morao to da radiš, dovoljno je bilo da izvadiš bateriju, vratiš je nazad i ponovo uđeš u recovery mod, jer ti se već instalirao cwm 5. Cimao si se bez potrebe.
^ što?! ja taman to lepo koristio da kontaktima u adress booku priključim slike sa facebook naloga...
Anyways, čime puštate muziku na teamhacksung ICS-u? Music mi izbacuje FC, Winamp sve pesme vidi duplo, a DoubleTwist mi mnogo ide na živce jer konstantno kuka "kupi full verziju, kupi full verziju, blablabla"... Dakle, koji besplatan plejer? (ili plaćeni ako imate link od njega, hehe :-devil-![]()
^ što?! ja taman to lepo koristio da kontaktima u adress booku priključim slike sa facebook naloga...
Anyways, čime puštate muziku na teamhacksung ICS-u? Music mi izbacuje FC, Winamp sve pesme vidi duplo, a DoubleTwist mi mnogo ide na živce jer konstantno kuka "kupi full verziju, kupi full verziju, blablabla"... Dakle, koji besplatan plejer? (ili plaćeni ako imate link od njega, hehe :-devil-![]()
Jel koristi neko ovaj zadnji JVU 2.3.6? Kakva su iskustva?
Ja sam na JVZ i stvarno jako lepo radi,najstabilniji rom do sada,stvarno me mrzi vise da flesujem fon ako nema potrebe.
POmagajteEvo sto mi tacno pise kad se pojavi andorid system revovery:
Installing update...
...
...
--copying media files...
E: filed to mount /sdcard(File exists)
E:copy_dbdata_media:Cant mount sdcard
you storage not prepared yet, please use UI men u for format and reboot actions,
Meida files copy filed.
Wiping data...
Formating data...
E:Format_volume:rfs format failed on/dev/block/mmcblk0p2
Formating /dbdata
Formating /cashe
Deleting Meta Data
Data wipe Failded.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari