Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

sta je toliko revolucionarno kod samoled ekrana? Vredi li uzeti ovaj pored hd2?

U zadnja dva dana telefon mi se isključio četiri puta. Jedino pomaže vađenje baterije i nakon ponovnog uključivanja stoji obaveštenje "Žao nam je aplikacija samsung app...." (dalje nisam zapamtila) ...se iznenada isključila. O čemu se radi i kako to rešiti?
Hvala unapred.

U zadnja dva dana telefon mi se isključio četiri puta. Jedino pomaže vađenje baterije i nakon ponovnog uključivanja stoji obaveštenje "Žao nam je aplikacija samsung app...." (dalje nisam zapamtila) ...se iznenada isključila. O čemu se radi i kako to rešiti?
Hvala unapred.

Pa pošto nisi zapamtila kako glasi greška mislim da ti niko ne može pouzdano reći. Koji je ROM u pitanju.

Da li može neko lakše pitanje? Šalim se naravno, mislim da bi vi to rekli stoc rom, (telefon nije rootovan) . Da li nešto znači verzija osnovnog opsega I9000XXJVT, i verzija kernela XFJVA. I da, kada telefon zablokira jedino zvoni prilikom dolaznog poziva ali ne reaguje ninašta drugo.

Jel probao neko GTA 3 na telefonu???
Vidim da radi na galaxy S+ a a ne bih da se razocaram kao sa Wipeout-om koji nije hteo da proradi kod mene.

Hvala druze puno...odoh da je "pazarim" :)

Kakvi šarlatani... Nikada neće postojati centralizovani sistem updatea i to me sve više tera od Androida.

***, mi smo sada izvisili, ali ja ne kupujem više samsung i android, šta sada odem i kupim sgs2 i za sledeći update treba da ponovo kupim novi, fuck that.

Pa kada su htc vlasnici ispi*deli zbog desire-a i dzinger-a i na kraj udobili apdejt mozda ce tako biti i sa vama. Ali svejedno, bas su slepcine.

Pa, na kraju, a to će biti na kraju sledeće godine, zar stvarno misliš da bi iko čekao toliko na ICS? Ja lepo kupujem iPhone uskoro jer mi je stvarno više dosta da me Samsung pravi ovcom, kao i Android. Uzeću na ugovor SGS2 pošto mi uskoro ističe ugovor sa VIPom i odmah ću ga prodati.

Mene najviše smara to što kada predstave novu verziju OS možeš biti siguran da ćeš tek za 5-6 meseci biti u mogućnosti da ga koristiš. Već izađu novi modeli sa novim OS-om dok ti sa svojim "starim telefonom" još nisi ni dobio apdejt i već si u lošijoj poziciji od onih koji su kupili nov model (svega 6 meseci noviji!!). I onda se neko pita što za polovan telefon možeš da se dobije smešno malo para. Takođe i ta veštačka fragmentacija gde telefoni sa skoro identičnim hardverom furaju nekada i po tri različite verzije OS-a. Evo htc npr. hero, legend i neki od ovih novijih explorer ili neki od wf, svi su manje više hardverski identični a svaki ima drugačiju verziju OS-a.

Poslednja izmena:
Ne vredi brate, nikada nije bila ovolika ''alavost'' za kesom. Ovo je strasno, razumem ja da je kriza [namerno izazvana] i da se svi bore a sto veci udeo na trzistu ali su preterali. Ne samo u ovom delu IT-a ali su bas poceli da smaraju. U prevodu- kupujte najnovije modele iako vam novi hw ne treba, ucenjuju novom verzijom os-a.

Ja verujem da cemo uvek imati na xda novi sw bez obzira sto ce neki pokusati da nam naplate. Ali svakako je to los potez i jako losa reklama koja ce navuci gnev kupaca. Nadam se da ce odustati od toga inace cu pre dati pare za jabuku i da ne razmisljam.

Slažem se ali ne za samsung, jednostavno za samsung nikada cm neće raditi normalno, bez i jednog problema. Volim android i bolji mi je od drugih OS-eva, samo da apple izbaci telefon sa većim ekranom, i kupiću njega. Ne ložim se više da svakih 6 meseci menjam telefon, treba mi jedan koji će da bude updated bar dve godine. Uostalom nisam dao cyanogen timu pare nego samsungu, neće svako da se smara sa time (što jeste razumljivo, što bi uopšte morali to da rade), neka izbace pure ICS ja ću biti zadovoljan.

Poslednja izmena:
Ja ne razumem što se uzrujavate. Ja koristim ICS port već neko vreme i to mi je dovoljno. Znaš kako me pogađa što se Samsung glupira i što SGS neće oficijalno dobiti ICS... Sitni problemi koje ne primećujem mi ne smetaju.

Ne razumeš? Pa da ti se desi kao što se meni desilo na terenu ta mi rikne fon i izbacuje nonstop force close i ne da mi išta da uradiš zbog CM 7.1 stable onda bi razumeo. Ti portovi nikada neće raditi kako treba, uvek će imati nečega što ne radi uopšte ili što ne radi dobro i nesigurni su za korišćenje upravo zbog ove situacije koju sam opisao kada mi je hitno trebao fon. iPhone nisam ni ja hteo da uzmem zbog malog ekrana, ali pošto mi za 5 dana stiže tablet preći ću na iPhone jer mi neće biti toliko bitna veličina ekrana.

SGS je sada već mator telefon, boli ih uvo da ga zvanično update-uju. Igraju na kartu da će se ljudi iznervirati i kupiti njihov "svežiji" telefon. Samsung nije ništa bolji od Apple-a po tom pitanju. CM nikada u životu nisam koristio jer je precenjen i očekuje se da na njemu sve radi savršeno. Ja još uvek furam ovaj ICS Beta 1 i nisam imao nikakvih većih problema, force close nečega se javlja jako jako retko.

Uzimanje iPhone-a iz besa mi je totalno bezveze, ali kako god, tvoja kinta, tvoje potrebe.

Izvinte ali 3gs je godinu dana stariji od sgs-a, i fura iOS5, za mene dovoljno.

Samsung i Google definitivno greše. Obiće im se to kad tad.

I sta vi meni sada preporucujete, da li da uzmem galaxy s. Znam da je stariji model, ali je telefon bas extra. Planirao sam uskoro uzeti ovaj telefon, ali nzm da li cu se zeznuti, ipak je to i dalje odlican telefon.

uzmi polovan i taman ga izgustiraj i upoznaj se androidom...

Који ICS је најстабилнији, да пробам и ја.

Imaš samo tri verzije. Build 10 nije nikakav, ja ga probao, fc se stalno sve.

Au, koji slepci. A ja vijam da kupim jedan SGS... Šta je alternativa? Desire HD? Ni on nije u cvetu mladosti... Može neki savet, nisam toliko u ovim vodama?

Sta mislite o galaxy R. Sada nesto gledam SGS, SGS+, Galaxy nexus s i galaxy R. Naravno polovno bi uzeo, nzm sta da izaberem do kraja. Nexus mi se nekako ne svidja :S

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno